TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Plop Vertelt - Verjaardag
Kwebbel krijgt een speciaal bosje bloemen van Klus.
«
»
06:05 Plop Vertelt - Verjaardag
Plop, Lui en Kwebbel willen Klus te slim af zijn.
«
»
06:10 Plop Vertelt - Verjaardag
Klus moet snel een nieuwe verjaardagsslinger maken.
«
»
06:15 Plop Vertelt - Verjaardag
Plops verrassing valt een beetje in het water.
«
»
06:20 Blinky Bill
Het is Blinky's verjaardag. Hij mag zijn verjaardagscadeautjes pas openen als hij zijn hele kamer heeft opgeruimd. Gelukkig wordt de saaie klus al snel een avontuur wanneer Blinky een vreemde kist vindt.
«
»
06:30 Heidi
Heidi en grootvader zijn eindelijk terug in de bergen. Tot hun grote schrik blijkt hun chalet verwoest te zijn door een lawine. Terwijl ze hun spullen redden, vindt er nog een catastrofe plaats.
«
»
06:55 Nils Holgersson
Nils wil graag een zonsverduistering zien. Hij bedenkt een sluwe list om te zorgen dat Smirre de groep aanvalt, waardoor ze moeten wegvliegen en de veilige verduistering kunnen opzoeken.
«
»
07:05 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
07:25 VLOGLAB Mystery #Stories
De vloggers van de Vloglabband worden door hun dagelijkse obstakels gevolgd. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
07:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:15 Hallo K3
Karen gaat op dieet. Als ze een toastje verbrandt ziet ze in de vlek het silhouet van Elvis en ze denkt dit relikwie te kunnen verkopen. Josje oefent voor haar EHBO-examen en wil niet dat iedereen weet dat ze het niet gehaald heeft.
«
»
08:35 Trolls: The Beat Goes On!
Als Knoest een trollenjuweel krijgt, vindt Poppy dat deze mijlpaal gevierd moet worden. Maar dan stuit hij op verrassingen. Het team van Knoest staat voorop in de Bumperbal Bullseye-kampioenschappen.
«
»
09:00 Super Monsters
Spike verheugd zich erg op zijn eerste dag bij Pitchfork Pines Preschool. Hij heeft in ieder geval genoeg vragen om aan zijn leraar te stellen. Cleo krijgt de taak om hem alles te laten zien en uit te leggen.
«
»
09:10 Super Monsters
Katya heeft de hik en kan niet langer heksen zoals ze wil. Hoewel haar vrienden met veel suggesties komen om van de hik af te komen, lijkt niets te werken. Katya leert uiteindelijk dat soms alleen geduld helpt.
«
»
09:20 Jabaloe
Wanneer de beroemde superster Lady Gogo moet overnachten in Jabaloe Town is er een probleem, want Jabaloe Town heeft geen hotel. Moe besluit haar saloon om te bouwen tot Hotel Jabaloe.
«
»
09:35 De keuken van Sofie
Sofie bakt heerlijke, knapperige vanillewafels.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een vrouw heeft iemand horen zingen in huis. Koen en Lotte hopen de inbreker op heterdaad te kunnen betrappen. Het commissariaat kampt met een stroomuitval. De elektricien vertelt dat bij zijn vorige klant een erg vervelende geur hing.
«
»
12:25 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Zanger Christoff komt het korps interviewen voor een campagne om geweld tegen de politie aan te kaarten.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Iris neemt een groot risico. Emma lucht haar hart bij Guido. Ze wil haar vrienden niet missen.
«
»
14:10 Wittekerke
Nellie mag vandaag het ziekenhuis verlaten. Fysiek is ze hersteld, maar het zal nog een tijdje duren voor ze er mentaal bovenop is. Georges verveelt zich sinds hij met vervroegd pensioen is.
«
»
15:10 The Good Doctor
Dokter Murphy heeft moeite met een operatie waardoor een patiŽnt zou kunnen glimlachen. Claire Brown en Morgan Reznick ontdekken dat hun patiŽnte heeft gelogen over haar identiteit.
«
»
16:00 Superstore
Als er een verkleedwedstrijd voor het personeel wordt gehouden, deinzen Amy en Mateo niet terug voor vals spel. Intussen wordt Garrett knettergek van een irritant halloweenliedje.
«
»
16:25 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:45 Aspe
Bedrijfsleider Renaat Filips komt op afgrijselijke wijze om het leven in zijn eigen sauna. De eerste verdachte is de minnaar van Filips vrouw. Wanneer er een tweede dode valt, denkt Van In dat de zaak veel complexer is dan verwacht.
«
»
17:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Tineke kopen een zakje snoep van twee Mediclowns. Even later ontdekken ze dat de clowns niet helemaal eerlijk geweest zijn. Een vrouw schakelt een huurmoordenaar in. Eric en Brigitte zetten een valstrik op om de vrouw te arresteren.
«
»
18:20 Milo
Milo zet Liam op zijn plek en weigert om nog langer als excuus gebruikt te worden.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Rudi vreest dat niemand geÔnteresseerd zal zijn in zijn slaatjes. Stefanie heeft ondertussen moeite met de reacties op haar verhouding met Lars. Lars zelf besluit Brigitte in te lichten.
«
»
20:40 Het Onbekende
Te land, ter zee en in de lucht. Zo zou de finale ook samengevat kunnen worden.
«
»
21:55 De Kraak
Alidor en zijn bende betreden de bank met behulp van Philip Daum. Een video van een gijzeling dwingt Daum alle alarmsystemen uit te schakelen. Jeremy zorgt voor de camera's. Ook de tweede handlanger, Kurt Dietrich, wordt door Alidor onder druk gezet.
«
»
23:00 Chicago Fire
Een nieuwe rekruut met banden met de CFD stelt het geduld van Severide danig op de proef. Violet ontvangt een briefje van een mysterieuze afzender. Samen met Brett start ze een zoektocht naar de schrijver ervan.
«
»
23:55 Familie
Rudi vreest dat niemand geÔnteresseerd zal zijn in zijn slaatjes. Stefanie heeft ondertussen moeite met de reacties op haar verhouding met Lars. Lars zelf besluit Brigitte in te lichten.
«
»
00:30 The Good Doctor
Dokter Murphy heeft moeite met een operatie waardoor een patiŽnt zou kunnen glimlachen. Claire Brown en Morgan Reznick ontdekken dat hun patiŽnte heeft gelogen over haar identiteit.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Goedele Wachters (VRT NWS)

Goedele Wachters en Riadh Bahri komen naar de kiezers toe. In de twee weken voor de verkiezingen trekt het programma door Vlaanderen en Brussel, naar tien plekken die symbool staan voor tien thema's.

'Laat Kies24', om 21.50 uur op VRT 1.

Dossiers