TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:00 All New Traffic Cops
In Bradford achtervolgt de politie een man door een woonwijk. Een benzinedief probeert op iedere manier te ontsnappen en in Yorkshire verstoren twee drugdealers de rust.
«
»
14:45 All New Traffic Cops
Een chauffeur veroorzaakt bijna een bloedbad wanneer hij checkt of zijn eten nog warm is. Een grote voorraad cannabis wordt gevonden op de plaats van een crash en een dronken bestuurder wordt betrapt.
«
»
15:45 All New Traffic Cops
Op de A1 bij Leeds rijdt een dronken bestuurder aan de verkeerde kant van de snelweg. De politie maakt zich zorgen over het welzijn van een man in Halifax, die bloedt.
«
»
16:45 Walker, Texas Ranger
Nadat een bank aan de andere kant van de stad een waardevolle lading heeft ontvangen, wordt ze gebombardeerd, maar niet beroofd. Walker doorziet als enige het afleidingsmanoeuvre.
«
»
17:40 Ultimate Police Interceptors
De Ultimate Police Interceptors gaan de weg op met de beste verhalen van de supersnelle, adrenalinejunkiespecialisten terwijl ze de misdaad in de straten van Groot-Brittannië bestrijden.
«
»
18:40 All New Traffic Cops
De verkeerspolitie gaat achter een aantal criminelen aan die een generator met slechts een wiel vervoeren. Een bestelwagen zorgt bijna voor een ramp.
«
»
19:40 Top 20 Funniest
Twee kinderen halen een insectengrap uit met hun moeder, ontdek of valsspelers ook echt meer succes hebben en laat je verbazen door enkele goocheltrucs die amper zes seconden duren.
«
»
20:35 The Hunted
Getraumatiseerd door de herinneringen aan de Kosovo-oorlog, is ex-commandant Aaron Hallam veranderd in een moordenaar die op mensen jaagt in een natuurreservaat. De FBI zit achter hem aan en roept de hulp in van Hallams gevechtsexpert.
«
»
22:20 MythBusters
Brian en Jon beginnen met een mythe over airbags en onderzoeken of het veilig is om de voeten op het dashboard te leggen. Tevens vragen ze zich af of een 'vertraagd resultaat' realistisch is.
«
»
23:20 Road Wars
In Exeter achtervolgen hondengeleider Daryl en zijn hond enkele jongens die zijn weggevlucht.
«
»
00:15 Walker, Texas Ranger
Nadat een bank aan de andere kant van de stad een waardevolle lading heeft ontvangen, wordt ze gebombardeerd, maar niet beroofd. Walker doorziet als enige het afleidingsmanoeuvre.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers