TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:45 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:15 Conquistadors: The Rise and Fall
Na tientallen jaren van verovering zijn er in heel Amerika Spaanse koloniën gesticht. De Spaanse monarchie heeft het moeilijk om de bewakers van 'Nieuw Spanje' van veraf te controleren en de ontdekking van een enorme zilvermijn in Bolivia.
«
»
18:00 Kinderen van de migratie
Ook al onthalen veel Belgen de migranten met open armen, toch ontdekken zij en hun kinderen al snel dat racisme en discriminatie diep geworteld zijn. Er zijn veel openlijke en minder openlijke manieren waarop dit zich tegenwoordig uit.
«
»
18:55 De ideale wereld
Compilatie van de afgelopen week.
«
»
19:35 The Office
Wanneer David Wallace Michael uitnodigt voor de aandeelhoudersvergadering van Dunder Mifflin in New York, brengt Michael Oscar, Dwight en Andy mee. Jim probeert Ryan het werk te laten doen.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 De Afspraak
Dagelijks duidingsprogramma waarin de presentatoren een afspraak hebben met gasten uit het nieuws.
«
»
21:20 Als je eens wist
Het geweld tussen broers en zussen is de meest voorkomende vorm van intrafamiliaal geweld. Hilde Van Mieghem onderzoekt aan de hand van interviews met getuigen en experten hoe dit siblinggeweld ontstaat, ontspoort en door de jaren heen evolueert.
«
»
22:15 Extra Time
Voetbaltalkshow waarin Filip Joos met de hulp van verschillende spraakmakende gasten de vinger aan de pols houdt van de voetbalactualiteit. Met samenvattingen, achtergronden en vaste rubrieken.
«
»
23:20 The Sex Traffickers
De politie trekt naar bordelen om er te praten met de vrouwen die worden uitgebuit. Hun verhalen zijn schokkend, maar niemand is bereid om te getuigen. Als de politie bendeleider Mark Viner wil oppakken, zullen ze hem op heterdaad moeten betrappen.
«
»
00:10 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers