TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden trekt noordwaarts richting Bundaberg, Queensland, waar hij meer te weten komt over een familiebrouwerij en de Seafood Smokery bezoekt. Hayden ziet in het Mon Repos Turtle Centre hoe dikkopschildpaddjes uit het ei komen.
«
»
03:10 Streetfood
Een Mengelmoes aan streetfood keukens, dat belooft Minglemush in Den Haag. Straatvoedsel fan Lynn neemt er een kijkje achter de schermen bij enkele kraampjes en gaat ook zelf aan de slag in haar eigen streetfoodkraam.
«
»
03:50 Apero - Dining
Jeroen de Pauw en Andy de Brouwer bundelen hun fantasie en serveren kleine gerechten en opmerkelijke dranken voor een culinaire avond tijdens de feestdagen. Andy maakt een heerlijke gin-tonic, terwijl Jeroen een kraakverse oester serveert.
«
»
04:20 Puur Oosters - Japans
Ook in Japan houden ze ervan om allerlei ingrediënten in een luchtig deegje te dippen en dan lekker goudbruin te frituren. Vandaag laat chef Ivan Verhelle samen met zijn tempura-specialist Yoko zien hoe je de perfecte knapperige tempura moet bakken.
«
»
04:35 Sarah's Sweet Table
Patissier Sarah Renson zet de lekkerste koekjes, taarten en klassieke desserts op tafel. In haar bakprogramma geeft Sarah tips voor overheerlijke homemade desserts en laat ze eenvoudige baktechnieken zien.
«
»
05:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt het gezelschap van Alain Indria van restaurant Lombardia. Alain vertelt honderduit over quinoa. Hij maakt er een smakelijke én gezonde quinoasalade met feta mee. Gezond en lekker, en klaar op een halfuur tijd.
«
»
05:30 Guillaume's Paris
Guillaume proeft het beste brood in Parijs en bezoekt Opera Garnier, een spectaculaire muziekzaal.
«
»
05:55 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi bezoekt een chocoladefabriek in het elfde en twaalfde arrondissement van Parijs.
«
»
06:20 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag gaat Mounir Toub voor een gerecht uit de wereldkeuken dat bovendien vegan is. Hij maakt Perzische ash, een dikke soep met veel kruiden, spelt en linzen. Afwerken doet hij met een granolatatopping.
«
»
08:25 Sarah's Sweet Table
Patissier Sarah Renson zet de lekkerste koekjes, taarten en klassieke desserts op tafel. In haar bakprogramma geeft Sarah tips voor overheerlijke homemade desserts en laat ze eenvoudige baktechnieken zien.
«
»
08:55 Het Weekmenu
Bart Desmidt bereidt paella van tarwe met zeeduivel, pasta met kip, ham en mozzarella, kippensoep met ei en vegetarische pizzabaguette.
«
»
09:35 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Op Mallorca trekt Yotam het binnenland in op zoek naar authentieke lokale gerechten. Hij ontdekt een prachtige voorraadkast met lokale ingrediënten, waaronder geroosterd speenvarken dat langzaam wordt gekookt in een broodoven.
«
»
10:20 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi verkent een aantal bistro's in het vijfde en zesde arrondissement.
«
»
10:50 Guillaume's Paris
Guillaume geniet van de fijnere kanten van het Parijse leven in het zevende en achtste arrondissement, inclusief een bezoek aan de Eiffeltoren en een maaltijd in het iconische Jules Verne-restaurant.
«
»
11:20 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediënten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van truffel.
«
»
11:50 De Sterrenkaart
Matthieu Beudaert studeerde kunstgeschiedenis, maar na een culinaire Aha-erlebnis in restaurant Oud Sluis van Sergio Herman was hij klaar voor een carrièreswitch. Het opende Table d'Amis: een gezellig en intiem restaurant aan de rand van Kortrijk.
«
»
12:25 BBQ Vanavond?!
Chef Bart Desmidt bereidt een heerlijke pizza calzone, asperges en moelleux au chocolat van de BBQ.
«
»
12:45 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag legt Bert Meewis een krokant stukje vlees - 't is te zeggen - gevogelte op het bord. Kip. Hij serveert het met roosjes van Parmaham en tagliatelle. Dat klinkt buonissimo en vooral: Snel, Makkelijk en Lekker te maken.
«
»
13:10 Sarah's Sweet Table
Patissier Sarah Renson zet de lekkerste koekjes, taarten en klassieke desserts op tafel. In haar bakprogramma geeft Sarah tips voor overheerlijke homemade desserts en laat ze eenvoudige baktechnieken zien.
«
»
13:35 Toasted!
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Egg-starters, Roast Beef Wrappers en Geitenbreier.
«
»
14:05 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi's reis gaat verder in Istanbul, de meest historische en culturele stad van Turkije. Hier proeft hij vis uit het prachtige water van de Bosporus, staat hij versteld van prachtige lokale groenten en proeft hij verrukkelijke streetfood.
«
»
14:55 De Eregast
Vandaag ontvangt de heilige njam-drievuldigheid dé driesterrenchef van Antwerpen: Viki Geunes. Op het menu staan een rondje appels plukken en drie heerlijke gerechten: Italiaanse tartaar, hertenkalf Rossini en crème brûlée van witte chocolade.
«
»
15:50 Peppe's Toscane
Peppe gaat langs op een van de belangrijkste Chianti producerende landgoederen in Toscane.
«
»
16:15 Pasta & Risotto
Jan Tournier maakt pasta met ibericoham en Peppe maakt risotto met amaronewijn en porcini.
«
»
16:30 Guillaume's Paris
Guillaume proeft het beste brood in Parijs en bezoekt Opera Garnier, een spectaculaire muziekzaal.
«
»
17:00 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi bezoekt een chocoladefabriek in het elfde en twaalfde arrondissement van Parijs.
«
»
17:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst ontvangt bekende chefs in zijn keuken. Vandaag met Dagny Ros Asmundsdottir.
«
»
18:05 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden begint in Queensland's Granite Belt, bezoekt Twisted Gum Wines, en een lavendelboerderij.
«
»
18:30 Het Weekmenu
Dominique Persoone bereidt gemarineerde zalm met gebakken patatjes, varkenshaasje met aardappelkoekjes, vegetarische stoemp met gebakken haloumi en couscous met bio-kip.
«
»
19:20 Feest van Eigen Bodem
Een feestmenu hoeft heus niet moeilijk te zijn. Dat bewijst Bart Desmidt met zijn eenpansgerecht met witlof en gehaktballetjes. Daarna tovert hij nog met simpele eitjes en jenever een feestelijke meringue met advocaat als dessert op tafel.
«
»
19:55 Streetfood
Lynn houdt halt in de Downtown Gourmet market voor het lekkerste streetfood van Eindhoven. Ze ontdekt er Indisch en Libanees straatvoedsel en gaat zelf aan de slag met een portie Spaanse tapas en een Amerikaanse pulled chicken burger.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst verwelkomt deze keer chef Peppe Giacomazza. Een gefrituurde visschotel staat op het menu.
«
»
21:15 Guillaume's Paris
Guillaume proeft het beste brood in Parijs en bezoekt Opera Garnier, een spectaculaire muziekzaal.
«
»
21:45 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi bezoekt een chocoladefabriek in het elfde en twaalfde arrondissement van Parijs.
«
»
22:15 Panklaar
Chef Jan Buytaert vertelt hoe je in geen tijd en met maar één pan smakelijk en afwisselend kan koken. Dit keer maakt hij kip klaar, op traditioneel Franse wijze in de vorm van een coq-au-vin.
«
»
22:25 Pasta & Risotto
Peppe bewijst dat je met een paar eenvoudige ingrediënten een overheerlijke risotto met erwtjes, ham en burrata kan maken. Dagný Rós maakt een heerlijke tagliatelle met gehaktballetjes en geroosterde paprika.
«
»
22:40 Soep!
De chefs maken een currysoep met mosseltjes en een cacaosoep.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt bezoek van chef Peppe Giacomazza. Peppe tovert samen met Gert in een half uur een bord verse spaghetti tevoorschijn. Die overgiet hij met een saus van gehakt, aubergine en courgette.
«
»
23:30 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Palermo op het Italiaanse eiland Sicilië en bereidt zeevruchtenpasta op het strand, met vers gevangen tonijn. Ainsley proeft lokale delicatessen zoals gebakken calamares, gevulde sardines en het recept voor pesto van het eiland.
«
»
00:25 Sarah's Sweet Table
Patissier Sarah Renson zet de lekkerste koekjes, taarten en klassieke desserts op tafel. In haar bakprogramma geeft Sarah tips voor overheerlijke homemade desserts en laat ze eenvoudige baktechnieken zien.
«
»
00:45 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden begint in Queensland's Granite Belt, bezoekt Twisted Gum Wines, en een lavendelboerderij.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers