TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Dickensian
De situatie van Edward Barbary, die al bankroet dreigt te gaan, wordt er niet beter op als Scrooge zijn lening terugbetaald wil hebben. Amelia is geschokt door het verlies van Jip, maar verrast door Compeyson.
«
»
02:35 Dickensian
Honoria en Hawdon proberen de vrijheid van Edward Barbary te waarborgen. Arthurs drinkprobleem krijgt hem bijna in zijn greep en Compeyson is gedwongen hem een lesje te leren. Bucket krijgt een belangrijke nieuwe aanwijzing.
«
»
03:05 Ghosts
Alison en Mike nodigen Barclay uit om de verkoop van het land te bespreken, maar al snel gaat het hard tegen hard. Ondertussen zijn de geesten vastbesloten om het mysterie van Kitty's dood op te lossen.
«
»
03:35 The Castaways
Wanneer er eindelijk vrede is gesloten op het eiland en de overlevenden zich op de toekomst richten, dreigt een schokkende nieuwe onthulling over een lid van de groep de harmonie weer te verstoren.
«
»
04:25 Miss Scarlet and the Duke
Wanneer Eliza als hoofdverdachte wordt gezien voor inbraken, is ze genoodzaakt onder te duiken.
«
»
05:15 Mrs Sidhu Investigates
Mrs. Sidhu wordt gevraagd als in-house cateraar voor het softwarebedrijf Appenda. Maar de reputatie van het bedrijf komt onder vuur en wanneer de CEO van Appenda dood wordt aangetroffen, gaat Mrs. Sidhu op onderzoek.
«
»
06:00 Ghosts
Alison en Mike moeten een probleem oplossen om een boeking voor een evenement binnen te slepen, maar ze worden tegengewerkt door het verleden van de kapitein dat hem achtervolgt.
«
»
06:30 All Creatures Great and Small
Carmody wordt uitgedaagd om te leren hoe hij dierenarts moet worden. De nieuwe boeren hebben een ziekte onder hun kudde. Helen brengt de gemeenschap bijeen om de nieuwkomers te helpen terwijl ze wacht op persoonlijk nieuws.
«
»
07:15 Father Brown
Wanneer er een kindermoordenaar wordt vermoord, moet Father Brown in het verleden duiken.
«
»
08:00 Death in Paradise
Neville belandt in het ziekenhuis nadat hij tijdens het beachvolleyballen door een insect wordt gebeten. Zijn ziekenhuisverblijf neemt een schokkende wending wanneer een verpleegkundige tijdens haar nachtdienst zelfmoord pleegt.
«
»
08:55 Midsomer Murders
Boven het beroemde UFO-hotspot worden mysterieuze lichten gezien. Als een boswachter vervolgens een vreemde dood sterft, zijn de UFO-spotters er zeker van dat buitenaardse wezens verantwoordelijk zijn voor zijn dood.
«
»
09:40 Midsomer Murders
Boven het beroemde UFO-hotspot worden mysterieuze lichten gezien. Als een boswachter vervolgens een vreemde dood sterft, zijn de UFO-spotters er zeker van dat buitenaardse wezens verantwoordelijk zijn voor zijn dood.
«
»
10:30 Call the Midwife
Zuster Frances bevindt zich in een lastige situatie wanneer een zwangere vrouw haar in vertrouwen neemt. Trixie maakt zich zorgen als ze plotseling wordt toegelaten tot Lady Emily.
«
»
11:25 Death in Paradise
De presentator van een televisieprogramma wordt dood aangetroffen. Hij is verdronken. Iedereen kijkt al snel met argusogen naar de crew.
«
»
12:20 Beyond Paradise
Humphrey en Esther gaan naar de Shipton Abbott Players voor een repetitie van een moordmysterie.
«
»
13:20 Granite Harbour
Aberdeen wordt opgeschrikt door de dood van een oliemagnaat. Het is de eerste zaak voor de net overgeplaatste rechercheur Davis Lindo en hij wordt meteen in het diepe gegooid in een stad en een werkomgeving die heel anders zijn dan hij gewend is.
«
»
14:20 Grantchester
Zomer 1959. Aanstaande bruid Adele Fitzgerald woont op het noodlijdende familielandgoed met haar zus. Hun broer Edmund wordt dood gevonden op het terrein. Will en Geordie duiken in zijn verleden.
«
»
15:15 Father Brown
Als er iemand met een problematisch verleden terugkeert naar Kembleford, is dat voor Father Brown aanleiding om de onlangs in het dorp neergestreken Kerk van Apollo te onderzoeken.
«
»
16:05 Midsomer Murders
Het verhaal, dat zich afspeelt op de broeierige Midsomer Golfclub Whiteoaks, gaat over een gierige moeder die nergens voor terugdeinst om haar sociale aspiraties voor haar knappe arbeiderszoon Darren te realiseren.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Het verhaal, dat zich afspeelt op de broeierige Midsomer Golfclub Whiteoaks, gaat over een gierige moeder die nergens voor terugdeinst om haar sociale aspiraties voor haar knappe arbeiderszoon Darren te realiseren.
«
»
18:00 Death in Paradise
Op een avond wordt een gevierd concertpianist in zijn studio vermoord. Catherine komt onverwacht in gevaar door haar vriendschap met de familie van het slachtoffer.
«
»
19:00 All Creatures Great and Small
James bereidt zich voor op zijn nieuwe leven, maar hij heeft moeite om alles op orde te krijgen.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Tijdens een gekostumeerd bal wordt Murdoch gedrogeerd en wanneer hij bij kennis komt, ontdekt hij dat hij de hoofdverdachte is in een moordzaak.
«
»
21:00 Beyond Paradise
DI Humphrey Goodman en zijn verloofde Martha hebben Londen verlaten om een nieuw leven te beginnen aan de kust van Devon. Humphrey aanvaardt de vacature van inspecteur bij het politiebureau van Shipton Abbott.
«
»
22:15 Harry Wild
Wanneer hoofdinspecteur Ray Tiernan wordt vermoord en zijn vrouw ineengezakt op het lichaam en met het moordwapen in haar hand wordt aangetroffen, besluiten Harry en Fergus de ware dader op te sporen.
«
»
23:15 Silent Witness
Nikki en de Lyell-eenheid zijn terug en worden opgeroepen om een aanval tegen een transgender man te onderzoeken. Wanneer twee verdere aanvallen worden gemeld, moet het team een uitbraak van geweld onderzoeken.
«
»
00:25 DCI Banks
De detective accepteert een onofficieel verzoek van Chief Superintendent Rydell om op zoek te gaan naar diens dochter en wordt in de criminele onderwereld van Soho gezogen.
«
»
01:10 DCI Banks
De detective accepteert een onofficieel verzoek van Rydell om op zoek te gaan naar diens dochter, en wordt in de criminele onderwereld van Soho gezogen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Goedele Wachters (VRT NWS)

Goedele Wachters en Riadh Bahri komen naar de kiezers toe. In de twee weken voor de verkiezingen trekt het programma door Vlaanderen en Brussel, naar tien plekken die symbool staan voor tien thema's.

'Laat Kies24', om 21.50 uur op VRT 1.

Dossiers