TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:00 Blind getrouwd: AustraliŽ
Als de stellen samenkomen voor een etentje, wil Bryce zijn excuses aanbieden aan Rebecca, maar zij is niet bereid hem te vergeven. Vervolgens hebben meerdere mensen iets over Bryce te zeggen.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Renovate Don't Relocate
Sarah Beeny gaat naar Pesom om Mel en Marc te helpen met het renoveren van hun huis. De twee willen graag regelmatig informele borrels houden bij hun thuis, maar hun keuken is veel te klein.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:55 GPs: Behind Closed Doors
Dr. Beecraft vreest dat haar patiŽnt een overdosis drugs heeft genomen. Dr. Laird probeert een depressieve man er weer bovenop te helpen. Dr. Sarah Glynne krijgt voor het eerst te maken met een depressie als gevolg van cyberpesten.
«
»
13:50 Renovate Don't Relocate
Sarah Beeney gaat naar Londen om Michael te helpen bij de renovatie van zijn huis dat hij twintig jaar geleden gekocht heeft. Hij wil graag een flinke aanbouw en roept de expertise in van Sarah.
«
»
14:40 Blind getrouwd: AustraliŽ
De stellen zijn toe aan hun laatste verbintenisceremonie, maar meerdere koppels twijfelen aan hun toekomst. De vraag is of ze toch nog voor elkaar zullen kiezen of het experiment zullen verlaten.
«
»
15:55 GPs: Behind Closed Doors
Van een zere keel tot zelfmoordneigingen: een vaste camera geeft je een unieke blik achter de schermen van een hectische huisartenpraktijk in Londen.
«
»
16:50 Pech Onderweg
Het reilen en zeilen van een aantal Vlaamse wegenwachters. Van De Panne tot Maaseik zijn zij de rijdende engelen die trouwe vierwielers te hulp schieten bij pech. Deze bonte bende van autotechniekers weet nooit wat hen te wachten staat.
«
»
17:50 MasterChef AustraliŽ
Amateurkoks uit heel AustraliŽ gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kooktalent aan de juryleden en wereldberoemde chefs. Zij zullen bepalen wie zich uiteindelijk MasterChef van AustraliŽ mag noemen.
«
»
18:50 Home and Away
Rose is zwaar teleurgesteld nadat ze niet werd uitgenodigd voor het feestje van Mali. Op het feest zelf is Mali intussen ook niet opgezet met het feit dat Mackenzie Rose niet heeft uitgenodigd.
«
»
19:20 Ambulance
Verpleegkundige-in-opleiding Mackenzie krijgt een oproep van een vrouw met weeŽn die op het punt staat van een tweeling te bevallen. Een vijftienjarige jongen in een schooluniform is neergestoken.
«
»
20:35 Help, Mijn Man Is Klusser
John reist af naar het Zuid-Limburgse Voerendaal. Henk heeft zich opgegeven, omdat zijn vrouw Peggy denkt dat hij een klusser is. Maar dat is hij helemaal niet. Toch blijft Peggy bouwmaterialen aanschaffen en YouTube-filmpjes sturen met instructies.
«
»
21:55 Gestrand op Honeymoon Island
Er spoelt een drijvende winkel aan op de onbewoonde eilanden. De keuze is eten of luxe.
«
»
23:05 Alert: Missing Persons Unit
Het mysterie rond Keiths verdwijning begint zich te ontrafelen als hij Jason en Nikki meer informatie vertelt over zijn tijd in gevangenschap en hen meeneemt naar een hut waar ze een gruwelijke scŤne aantreffen.
«
»
00:00 Extreme Love Stories
Isabella is de koningin van het 'poezenchateau'. Kate en Laurence zijn een swingend koppel en ze overwegen het hun familie te vertellen. Malachi en Madeline leven samen met vijftig kinderpoppen, die bovendien elk een naam hebben.
«
»
00:50 Ambulance
Verpleegkundige-in-opleiding Mackenzie krijgt een oproep van een vrouw met weeŽn die op het punt staat van een tweeling te bevallen. Een vijftienjarige jongen in een schooluniform is neergestoken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers