TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen Uitzending
«
»
06:25 Trolls: The Beat Goes On!
Aflevering 11 van seizoen 2 van de animatiereeks 'Trolls: The Beat Goes On!'
«
»
06:50 Wakandy
Show.
«
»
07:00 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
07:05 K3 Dansstudio
Hanne, Klaasje en Marthe geven K-3 dansles.
«
»
07:20 VLOGLAB #Stories
De vloggers komen in een benarde situatie terecht wanneer ze zelf verantwoording moeten afleggen bij de politie.
«
»
07:45 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:00 Booh!
Secundo heeft de eerste prijs gewonnen bij een uitvinderswedstrijd. Maar ook Kronkel wil de beloning in ontvangst nemen.
«
»
08:15 Arthur & De Minimoys
Tijdens een eclips, vallen alle Minimoys in slaap. Omdat het dorp bang is dat Malthazard van de gelegenheid gebruik zal maken om de stronk aan te vallen, probeert Miro een tegengif te maken.
«
»
08:40 Draken: Race naar de rand
Wanneer Morrie weigert met Throk te trouwen omdat ze niet van haar tweelingbroer gescheiden wil worden, zet Schorrie zijn eigen dood in scène.
«
»
09:05 Team Dronix
'Team Dronix' volgt de avonturen van drie droneliefhebbers - piloot Buck, ontwerper Tom en ingenieur Vicky - die elkaar ontmoeten op de prestigieuze Hawkings Academy.
«
»
09:25 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
09:30 Nonkel Jef
Odette probeert de boerenstiel te leren. Alles gebeurt in het grootste geheim. Nonkel Jef denkt immers dat ze teruggekeerd is naar de stad.
«
»
10:00 Geen Uitzending
«
»
12:05 Franklin & Bash
Franklin en Bash vertegenwoordigen de actuaris Wendell Singletar, die ervan verdacht wordt een vrouw te hebben vermoord van wie hij kort voor de moord de levensverzekering had gekocht.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Ronde van Lombardije
Rechtstreeks verslag van de 116de editie van deze wielerklassieker, de laatste grote najaarsklassieker op de wielerkalender, ook wel de 'Koers van de Vallende Bladeren' genoemd.
«
»
17:15 The Voice van Vlaanderen
Natalia, Koen Wauters, Mathieu Terryn en Jan Paternoster mogen zich opnieuw aan enkele opvallende audities verwachten. Eén daarvan komt van Natalya, afkomstig uit Oekraïne.
«
»
18:25 Goed Geplant
Welke aannemer komt met het beste tuinontwerp op de proppen en maakt de droom van de bewoners waar?
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 Expeditie Pairi Daiza
Een blik op het leven en werken in het Henegouwse dierenpark Pairi Daiza. Met speciale aandacht voor de verzorgers die er dag en nacht instaan voor de sterren van het park: de dieren groot en klein.
«
»
20:30 LEGO MASTERS
Deze aflevering is misschien wel de meest spectaculaire tot nu toe. Voor de eerste opdracht moeten de vijf overgebleven teams bouwwerken onder een gigantische heliumballon bouwen.
«
»
22:00 Furious 7
Nadat ze Owen Shaw en zijn bende hebben verslagen, pakken Dominic, Brian en de rest van de bende hun oude leven weer op in de VS. Grote broer Deckard Shaw is echter uit op wraak.
«
»
00:45 Before We Die
De voorbije gebeurtenissen hebben hun sporen nagelaten bij Christian. Tijdens een uitstap met Davor komt hij meer te weten over de hele organisatie.
«
»
01:40 Geen Uitzending
«
»
05:40 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Tijdens een vakantie met haar ouders en zus in de bergen, ontdekt de wat naïeve Baby dat er in de late uurtjes veel plezier gemaakt wordt door de animatoren. Ze is gefascineerd door hun zeer aparte en vooral sensuele dansstijl en kijkt met grote ogen naar Johnny en Penny, de onbetwiste sterren van het gezelschap. Als Baby verneemt dat Penny zwanger is en dat de vader van het kind weigert zijn verantwoordelijkheid op te nemen, grijpt ze in. Haar tussenkomst is welkom voor alle partijen. Ook voor Baby zelf, die zich sterk tot de stoere en elegante Johnny aangetrokken voelt.

'Dirty Dancing', film uit 1987 met oa. Jennifer Grey en Patrick Swayze, om 20.40 uur op VTM 2.

Dossiers