TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Renovate Don't Relocate
Realityreeks.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:15 De Perfecte Verbouwing
Door hun samengestelde gezin met vijf kinderen wordt het huis van Pauline en Andre veel te klein. De grote vraag is: moet er bijgebouwd worden of kan alles worden opgelost door een herindeling?
«
»
13:15 Project Runway All Stars
De tentoonstelling van Isaac Mizrahi dient als inspiratie voor kleurrijke feestlooks. Legendarisch supermodel Carmen Dell'Orefice is gastjurylid.
«
»
14:05 Lifestyle & Wonen
De nieuwste en leukste trends op gebied van wonen en leven.
«
»
14:45 Rich House, Poor House
Het gepensioneerde echtpaar Shahid en Riffat ruilt een week van huis, leven en budget met de alleenstaande moeder Kelly en haar twee zoons.
«
»
15:40 Kitchen Nightmares
Momma Cherri's ligt op een steenworp van de zee in Brighton. Ondanks alle harde werk en de prima gerechten, blijft de zaak leeg. Gordon zoekt uit waar het schoentje knelt.
«
»
16:45 Ik vertrek
Harald en Jerry hadden al twee jaar een latrelatie in Nederland toen ze besloten om samen een hotel-restaurant over te nemen in Duitsland.
«
»
17:50 Verslaafd
Jason is een 18-jarige jongen die al op jonge leeftijd met drugs in aanraking kwam. Hij belandde al meermaals in kritieke toestand in het ziekenhuis. Jasons familie lijdt erg onder zijn verslaving.
«
»
18:50 Bumblebee
In het jaar 1987 vindt de auto Bumblebee, die op de vlucht is, een schuilplaats op een autokerkhof in een Californisch strandstadje. Daar wordt hij gevonden door de tiener Charlie.
«
»
21:00 World Grand Prix Darts
Liveverslag van de halve finales.
«
»
00:00 Safe House
Tien jaar nadat hij naar de vijand is overgelopen, geeft de afvallige CIA-agent Tobin Frost zich aan op het Amerikaanse consulaat. Hij wordt er meteen gearresteerd en ondergebracht in een safehouse.
«
»
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers