TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:40 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
07:50 Vroege Vogels
Vroeger was het een tabaksplantage, maar nu is Plantage Willem III een prachtig, heuvelachtig natuurgebied waar galloways, koniks, damherten en konijnen grazen.
«
»
08:36 Krabbé zoekt Kahlo
Frida wordt door de surrealist André Breton naar Parijs gehaald voor een solo-expositie. Maar als Frida op 21 januari 1939 in Parijs arriveert, is er niks geregeld.
«
»
09:17 Krabbé zoekt Kahlo
Jeroen Krabbé gaat direct na iedere aflevering van Krabbé zoekt Kahlo, samen met regisseur Richard den Dulk, dieper in op opvallende momenten tijdens de opnames.
«
»
09:48 Brommer op zee
Schrijver P.F. Thomése praat over zijn boek 'Swansdale', over twee gebroken gezinnen en een ontluikende liefde. Inge Schilperoord vertelt over haar roman 'Het licht in de stad'.
«
»
10:35 Podium Klassiek
De winnaar van het Internationale Franz Liszt Pianoconcours is te gast. * Floris Kortie wil meer aandacht voor Crisantemi van Giacomo Puccini.
«
»
11:43 Iedereen verlicht
Oud-militair Anton Nootenboom liep 3.000 km door Australië om zijn mentale gezondheid, verzwakt door de missies, op het oude niveau te brengen. Als The Barefoor Dutchman wil hij nu anderen inspireren.
«
»
12:14 De sociëteit
Na de dood van de 22-jarige Masha Amani is Iran in rep en roer. Wereldwijd wordt er steun betuigd aan de Iraanse protesten en barst de discussie over vrouwenrechten los.
«
»
13:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
13:09 2 voor 12
De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord dat uiteindelijk de oplossing is van de quiz.
«
»
13:50 Nationale Voorleeslunch
Het is de tiende editie van de Nationale Voorleeslunch. Ter gelegenheid van dit jubileum schrijven drie auteurs dit jaar een speciaal Voorleeslunchverhaal: Bart Chabot, Kader Abdolah en Marion Bloem.
«
»
14:07 Meldpunt
Maandelijks ontvangt de politie zo'n 500 aangiftes van fraude via WhatsApp, waarbij slachtoffers gemiddeld 3.000 euro kwijtraken.Elles de Bruin bespreekt ook de recordinflatie.
«
»
14:38 De neven van Eus
De all-invakanties naar Turkije zijn populair onder Nederlanders, maar er is meer te beleven. Zo bezoekt Eus halalhotels waar vrouwen en mannen worden gescheiden.
«
»
15:29 Fryslân DOK
Vier internationale studenten in Leeuwarden delen een huis en hun inzet voor een betere, eerlijkere en duurzame wereld. Een serie vol aanstekelijke jonge ambitie, vriendschap en persoonlijke groei.
«
»
16:05 Kloostergasten
Noraly Beyer, oud-Journaalpresentatrice, is drie dagen te gast in het klooster van de missiezusters in het Limburgse Steyl.
«
»
16:31 Nederland geeft thuis
De Nederlandse gastvrijheid voor vluchtelingen wordt opnieuw op de proef gesteld. Nederland geeft thuis laat zien hoe Nederlanders zich ontfermen over de meest kwetsbaren.
«
»
17:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
17:05 Politieke Partijen
Informatief programma.
«
»
17:11 Petrus in het land
Elke zaterdag opent een Protestantse kerk haar deuren voor ons. We maken kennis met lokale kerkgemeenschappen in Nederland.
«
»
17:32 BinnensteBuiten
Margriet de Zwart woont met plezier in haar monumentale jaren 20-huis. Het is gebouwd in de stijl van de Nieuwe Haagse School en bevat veel authentieke elementen.
«
»
17:56 Nederland zingt
Muziek is een van de talen om je kinderen vertrouwd te laten raken met het christelijke geloof. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Daarover vertelt Martine van den Hazel-Stoffer.
«
»
18:22 EO Metterdaad
Via televisie en radio werft Metterdaad geld voor hulpverleningsprojecten wereldwijd.
«
»
18:38 De verandering
Victor Lima komt als 9-jarige jongen in Nederland terecht, na een moeilijke tijd bij zijn oma in Brazilië. Nu hij eindelijk bij zijn moeder kan wonen, lijkt voor Victor een nieuwe tijd aan te breken.
«
»
18:54 Ik mis je
Twee jaar na het overlijden van haar dochter Alicia kan haar moeder Machteld vaak niet bevatten dat haar levenslustige, energieke Alicia er niet meer is.
«
»
19:15 Crux
We volgen iemand bij wie de actualiteit persoonlijk aanklopt en om een reactie vraagt. Verschillende mensen in uiteenlopende situaties, maar met één ding gemeen: ze zijn christelijk.
«
»
19:48 Vroege Vogels
Het is een groene ader die door Zuid-Limburg loopt: het Miljoenenlijntje. De spoorweg van bijna honderd jaar oud vormt een lange strook die natuurgebieden aan elkaar verbindt.
«
»
20:36 Dwars door België
Arnout steekt de taalgrens over en komt al snel terecht in de dierentuin Pairi Daiza. Het park is gebouwd op de ruïnes van een oude abdij met een duister verleden.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
22:09 Mediastorm
Hoe komt de publieke opinie tot stand en hoe wordt die gevoed door de verschillende media, het politieke circuit en het lobbycircuit? Hoe worden we onbewust gestuurd in onze mening?
«
»
22:44 Crime
De Confectioner wordt verhoord, maar hij speelt een gemeen manipulatief spelletje en probeert bij Lennox onder de huid te kruipen.
«
»
23:33 Crime
De begrafenis van Lennox' vader haalt veel oud zeer en trauma boven, en Lennox vlucht in drank en drugs. Hij denkt veel terug aan wat hem en zijn vriend Les als kinderen is overkomen.
«
»
00:24 De Nachtzoen
Klimaatbewustzijn kan een mens zomaar in de donkerte storten, weet cabaretier en filosoof Tim Fransen. Hoe kunnen we dat donker binnenlaten, zonder eraan ten onder te gaan?
«
»
00:40 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
01:18 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers