TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen uitzending
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Geen uitzending
«
»
11:00 Joe
«
»
15:25 Geen uitzending
«
»
16:25 Copy copy
Bobs vrouw Caroline komt langs om de rest van haar kleren op te halen. Ze is cynisch, denkt alleen nog aan haar carrière en hint dat er wel eens een nieuwe man in haar leven zou kunnen zijn.
«
»
16:55 Bompa
Frans de postbode verkoopt kaarten voor een carnavalbal aan de familie. Roger en Josée kunnen niet komen, want zij gaan al naar een bal. Sonja vindt het een superleuk idee, maar Leo niet.
«
»
17:30 Bompa
Roger heeft pijn aan zijn ringvinger en ontdekt dat zijn trouwring vastzit. De ring uitdoen is geen optie, omdat die hem doet denken aan Frieda. Bompa vindt dat dit niet kan tegenover Josée.
«
»
18:05 Bompa
Roger heeft last van hallucinaties, hij ziet Frieda overal. Het wordt zo erg dat de familie dient gealarmeerd te worden.
«
»
18:40 Bompa
Roger vindt dat hij te groot woont en dat het beter zou zijn om te verhuizen naar een klein appartement. Francine overtuigt Albert ervan om in een huis te gaan wonen.
«
»
19:15 Bompa
Albert neemt karatelessen voor zijn beroep als veiligheidsagent. Roger vindt dat het gedaan moet zijn met de opschepperij van Albert.
«
»
19:50 The Golden Girls
Rose wordt reporter bij een nieuwszender. Blanche wil ondertussen veel meer van Mel Bushman, maar wil hij dat ook?
«
»
20:15 The Golden Girls
Blanche begeeft zich op glad ijs, wanneer ze een man zegt dat ze de moeder is van haar kleinkind in plaats van de oma.
«
»
20:45 The Golden Girls
Rose heeft een nieuw vriendje, Carl. De zaken worden gecompliceerd wanneer Miles plotseling opduikt, omdat hij Rose niet kan vergeten.
«
»
21:15 The Golden Girls
Dorothy krijgt bezoek van de man die haar liet zitten op haar schoolbal. Wanneer hij uitlegt waarom hij haar liet zitten, blijkt Sophia hier een grote rol in gespeeld te hebben.
«
»
21:40 The Golden Girls
Dorothy laat zichzelf veilen voor het goede doel in het kinderziekenhuis. De man die haar gekocht heeft, blijkt Stan te zijn.
«
»
22:10 De Pfaffs
Terwijl Lyndsey een modeshow in goede banen probeert te leiden, houden Carmen en Bompa zich bezig met kraamzorg. Samen met Kenji en Shania brengen ze een bezoekje aan Keano.
«
»
22:55 Magnum
Cowboy Billy Joe maakt zich zorgen omdat hij zijn zus al lange tijd niet meer heeft gehoord. Hij vraagt Magnum om haar te zoeken.
«
»
23:50 Wat Nu Weer?
Sitcom.
«
»
00:15 Wat Nu Weer?
Sitcom.
«
»
00:45 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers