TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Onderbreking
«
»
11:00 Sangre de mi Tierra
Het verhaal van twee rivaliserende families wijnboeren in Napa, Californië.
«
»
11:50 Onderbreking
«
»
14:20 Morning Glory
Tv-producer Becky gaat aan de slag bij de ochtendshow Daybreak. Ze moet meteen een collega ontslaan en de legendarische nieuwslezer Mike Pomeroy overtuigen de job over te nemen.
«
»
16:15 Superstore
Jonah helpt Amy bij het inslaan van een babyuitzet. Glenn en Jerusha maken zwangerschapsfoto's, en dat brengt ook Dina op het idee van een fotoshoot. Ze rekent daarbij op de hulp van Mateo.
«
»
16:45 Bless This Mess
Rio is teleurgesteld dat ze het zich niet kan veroorloven om naar IJsland af te reizen voor de bruiloft van haar beste vriendin. Rudy treurt om de breuk met Constance.
«
»
17:05 Bless This Mess
Rio wil de perfecte boerderijbruiloft organiseren voor haar beste vriendin Sierra, maar niet alles verloopt volgens plan waardoor ook hun vriendschap in het gedrang komt.
«
»
17:35 9-1-1
De 118 wordt opgeroepen vanwege een losgeslagen moeder die op zoek is naar een kerstcadeau, een vrouw die letterlijk een Blue Christmas beleeft en een ongeluk bij een bagageafhandelaar.
«
»
18:35 Ferdinand
Stier Ferdinand wil liefst een kalm leven leiden. Maar wanneer op een dag vijf mannen langskomen om de ruigste stier uit te zoeken voor een stierengevecht, wordt Ferdinand ten onrechte uitgekozen.
«
»
20:35 New Kids Nitro
Friesland wordt getroffen door een zombieplaag, maar in Maaskantje hebben Richard, Rikkert, Gerrie, Robbie en Barrie andere dingen aan hun hoofd. Zij zijn in oorlog met het nabijgelegen Schijndel.
«
»
22:10 Dirty Grandpa
Oorlogsveteraan Dick Kelly is pas weduwnaar geworden. Hij overtuigt zijn kleinzoon Jason om met hem een roadtrip te ondernemen richting Florida, waar op dat moment Spring Break in volle gang is.
«
»
00:10 Bless the Harts
Wayne en zijn vrijblijvende beste vriend Travis hebben een gezamenlijke droom: het openen van een bar. De Harts proberen hun kapotte auto te herstellen.
«
»
00:40 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers