TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Geen Uitzending
«
»
12:35 The A-Team
Nathan Vincent, een aantrekkelijke zestiger, is baas van een bikkelharde kredietmaatschappij. Volgens hem gaat Jack Lane, een van zijn medewerkers, te vaak zijn boekje te buiten.
«
»
13:30 The A-Team
Face en Murdock kopen zestig procent van het contract van bokser Billy Marquette. B.A. en Hannibal zijn niet zo gerust in dit zakelijke avontuur.
«
»
14:30 The Graham Norton Show
Gasten: Felicity Kendal, Dave Grohl, Alan Carr, Siobhan McSweeney en Regé-Jean Page. Muzikale gast: Jessie Ware.
«
»
15:30 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Tijdens de vroege dooi proberen Darrell en Lisa veilig thuis te komen. Art en de King of Obsolete slaan de handen in elkaar om een enorme trailer over een glibberige weg te laten rijden.
«
»
16:20 Zware Jongens - Ice Road Truckers
De twee concurrenten besluiten samen te werken om de grootste uitdaging uit de geschiedenis van 'Ice Road Truckers' tot een goed einde te brengen.
«
»
17:15 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Agent Waddington wordt opgeroepen wanneer de camera's langs de snelweg een gestolen, witte bestelwagen spotten. Agent Howell krijgt een jonge bestuurder in het vizier.
«
»
18:15 American Ninja Warrior
Op de grote finale in Las Vegas nemen de allerbeste ninja's van het voorbije seizoen het tegen elkaar op. Wie gaat er aan de haal met de prijzenpot?
«
»
20:00 Police Interceptors
Het net sluit zich rond een gezochte man wanneer hij het opnieuw te bont maakt in een pub. Zullen de agenten hem deze keer in de boeien kunnen slaan?
«
»
20:55 Police Interceptors
De agenten vallen binnen bij een vermoedelijke drugsdealer en doen er een verrassende ontdekking. In Kirby vermoedt Phil Broughton dat een bestuurder onder invloed is.
«
»
21:50 Police Interceptors
Jen en haar hond Quantum speuren in het donker naar een gevaarlijke verdachte die er niet voor terugdeinst om agenten aan te vallen.
«
»
22:45 Police Interceptors
In Nottingham achtervolgen de agenten een man die zijn contactverbod heeft verbroken. Telkens opnieuw slaagt de man erin om de spijkermat van Bruce Arnold te ontwijken.
«
»
23:35 Police Interceptors
Ky en Lee achtervolgen een gestolen Renault. Wanneer de bestuurder de controle over het voertuig verliest en tegen een paal aan knalt, zet hij het op een lopen.
«
»
00:35 Superstaar
Gunter Lamoot kiest zijn vijf favoriete afleveringen uit het eerste seizoen.
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers