TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen Uitzending
«
»
06:00 Geen Uitzending
«
»
06:40 Trolls: The Beat Goes On!
Aflevering 9 van seizoen 2 van de animatiereeks 'Trolls: The Beat Goes On!'
«
»
07:00 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
07:05 Wakandy
Show.
«
»
07:20 Het Dagboek van K3
Marthe, Hanne en Klaasje blikken terug op hun derde K3-jaar.
«
»
07:35 Tarzan en Jane
Nadat baby Tarzan door de gorilla Kala is gered na een vliegtuigongeluk, krijgt hij speciale medicijnen waardoor hij weer beter wordt en dierlijke superkrachten krijgt.
«
»
07:55 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:10 Booh!
Bij een spelletje wordt de bril van Jonas gestolen. Daardoor kan hij niet meer in contact komen met de spoken. Wie is de dief? En zal de bril opnieuw opduiken?
«
»
08:20 Arthur & De Minimoys
Wanneer Arthur, Selenia en Betameche een voorraad gloep halen bij McSluw, raakt Betameche per ongeluk vast in een van de kruiken. Zo ontdekt hij een plan van de Seides.
«
»
08:45 Draken: Race naar de rand
Een onverwachte bondgenoot laat Hikkie zien hoe het gedrag van Schroeistaarten kan helpen om de Vliegers te verslaan. Een overmoedige Krogan maakt een strategische fout.
«
»
09:10 Team Dronix
'Team Dronix' volgt de avonturen van drie droneliefhebbers - piloot Buck, ontwerper Tom en ingenieur Vicky - die elkaar ontmoeten op de prestigieuze Hawkings Academy.
«
»
09:30 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
09:35 Nonkel Jef
Keuterboer Jef Melkenbeek woont in Ginderbos, een dorpje in de Kempen. Hij is een verschrikkelijk gierig en hardvochtig man.
«
»
10:00 Geen Uitzending
«
»
12:05 Franklin & Bash
Franklin en Bash vertegenwoordigen Johnny Franz. Zijn vissersbedrijf kwam in financiële problemen terecht na het ontvangen van een torenhoge rekening voor een reddingsactie op zee.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Exact Cross
Rechtstreeks verslag van de Berencross in het West-Vlaamse Meulebeke, de derde manche van de Exact Cross.
«
»
16:25 Benidorm Bastards
Compilatie van de beste sketches van het tweede seizoen, doorspekt met de grappigste sketches van de buitenlandse versies van 'Benidorm Bastards'.
«
»
16:55 The Voice van Vlaanderen
Coaches Koen Wauters en Natalia verwelkomen nieuwkomers Jan Paternoster en Mathieu Terryn in de draaistoelen. Het viertal brengt de sfeer er meteen in met een dijk van een openingsnummer.
«
»
18:20 Goed Geplant
Eef Coolen en Niel Sannen ontwerpen tuinen voor acht verschillende eigenaars. Het winnende tuinontwerp wordt gerealiseerd, waarbij de verliezer de winnaar een handje moet helpen.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 Expeditie Pairi Daiza
Een blik op het leven en werken in het Henegouwse dierenpark Pairi Daiza. Met speciale aandacht voor de verzorgers die er dag en nacht instaan voor de sterren van het park: de dieren groot en klein.
«
»
20:30 LEGO MASTERS
Voor de grote opdracht komt er een bijzondere hint de studio ingelopen. Cut in Half 2.0, een vervolg op een opdracht uit seizoen 1. De teams krijgen allemaal een doormidden gezaagd voorwerp.
«
»
22:00 Red
Voormalig CIA-agent Frank leidt sinds zijn pensioen een eenzaam en saai leven. Daar komt verandering in wanneer hij een zwaarbewapend team van huurmoordenaars over de vloer krijgt.
«
»
00:10 Before we die
Sven, de collega en minnaar van Hanna, slaagt erin te ontsnappen en zijn collega's te waarschuwen. Maar wanneer ze arriveren, vinden ze Sven neergeschoten terug.
«
»
01:10 Geen Uitzending
«
»
05:10 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers