TVgids - njam!

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 De smaaktoerist
De culinaire roadtrip zet zich voort naar de Vlaamse Ardennen waar Jeroen onder andere de smakelijkste geitenkaas proeft.
«
»
06:20 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
06:45 Open vuur
Vier chefs, twee teams en ťťn passie: barbecueŽn. Dat zijn de ingrediŽnten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
07:20 Comfort Food
Er zijn zo van die gerechten die je meteen katapulteren naar je kindertijd. Voor Jeroen De Pauw is dat stoemp met vis en melksaus.
«
»
07:35 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Het deel van het varken dat we het vaakst tussen onze boterham eten, is ongetwijfeld de ham. Gerookt, gedroogd of gekookt, altijd even lekker.
«
»
08:00 Karola's Kitchen
Koken doet je reizen. En vandaag neemt Karolien ons mee naar AziŽ. Ze maakt een exotische noedelsoep, op basis van homemade currypasta. De pasta komt terug in haar zalmballetjes die ze in de soep draait ťn als apero serveert. Dubbele pret!
«
»
08:25 Open vuur
Vier chefs, twee teams en ťťn passie: barbecueŽn. Dat zijn de ingrediŽnten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
09:05 Open vuur
Vier chefs, twee teams en ťťn passie: barbecueŽn. Dat zijn de ingrediŽnten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
09:50 De smaaktoerist
De culinaire roadtrip zet zich voort naar de Vlaamse Ardennen waar Jeroen onder andere de smakelijkste geitenkaas proeft.
«
»
10:30 Peppe's SiciliŽ
1 bakker, 1 kapper, 1 bakkerij, 1 apotheek en 1 slager. Dat is Siculiana. Daar liggen de roots van chef Peppe. Vandaag stopt hij bij de slager voor verse worst.
«
»
11:00 Het weekmenu
Kalfslende met grootmoeders groentjes // Pasta met gerookte zalm // Mac & cheese met gehaktballetjes // Vegetarisch slaatje met geitenkaas
«
»
11:50 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitloof. De chef komt er alles te weten over dit edele product.
«
»
12:40 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
13:17 It's Aperotime Somewhere in the World
Bartender Hannah Van Ongevalle neemt ons mee naar New York en shaket een variatie op de klassieke Mint Julep.
«
»
13:30 Comfort Food
Er zijn zo van die gerechten die je meteen katapulteren naar je kindertijd. Voor Jeroen De Pauw is dat stoemp met vis en melksaus.
«
»
13:55 BBQ vanavond?!
Pizza baguette / Inktvis / gevulde bloemkool.
«
»
14:20 Wild van wild
In deze aflevering gaat chef Jan Buytaert samen met zijn vaste partner-in-crime, wildexpert Gert Michiels, op zoek naar wilde reeŽn.
«
»
14:45 Winters grillen
Koude wintermaanden vragen om een gezellig vuurtje en hartverwarmend eten.
«
»
15:05 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitloof. De chef komt er alles te weten over dit edele product.
«
»
16:00 Het weekmenu
Visballetjes met frisse salade // Gevuld gehaktbrood met aubergines // Gnudi van ricotta met groene groentjes // Pasta met ribbetjes en tomatensaus (met Peppe Giacomazza)
«
»
16:45 De Wereldkeuken
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en Josť Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
17:35 Open vuur
Vier chefs, twee teams en ťťn passie: barbecueŽn. Dat zijn de ingrediŽnten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
18:20 De sterrenkaart
Restaurant Kristalijn is gehuisvest in een volledige nieuwbouw als extra foodunit bij het bijhorende hotel Stiemerheide (70 kamers).
«
»
18:55 Nuances
Vandaag staat er een oude bekende op het menu van Johan Segers: de immens populaire Noordzeetong.
«
»
19:35 BBQ vanavond?!
Varkenskotelet met gegrilde romanesco / Erwtenpeulen met parmaham / Tarbot op de BBQ.
«
»
19:55 Open vuur
Vier chefs, twee teams en ťťn passie: barbecueŽn. Dat zijn de ingrediŽnten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
20:40 De smaaktoerist
De culinaire roadtrip zet zich voort naar de Vlaamse Ardennen waar Jeroen onder andere de smakelijkste geitenkaas proeft.
«
»
21:15 The art of making cocktails
Professioneel cocktailmaker Manuel Wouters bereidt vandaag de cocktails Blue Paradise, French 75 en Seventh Heaven.
«
»
21:35 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Als het zomert, steekt hij de grill aan. Vandaag legt hij sardienen en ook kippenbrochettes op hete kolen die hij combineert met een zalige crŤme.
«
»
22:10 Karola's Kitchen
De ochtendrush! We kennen hem allemaal. Geen tijd voor niets. Daarom zet Karolien 2 voedzame ontbijtjes op het menu: een super simpele smoothie met aardbeien en jawel paprika. En ook ontbijtmuffins van appel. Perfect op voorhand te preppen.
«
»
22:35 Wild van wild
In deze aflevering gaat chef Jan Buytaert samen met zijn vaste partner-in-crime, wildexpert Gert Michiels, op zoek naar wilde reeŽn.
«
»
23:00 Het weekmenu
Gevulde tomaat met stro-aardappelen // Videe met puree // Broodje kip curry met groentjes // Macaroni met gehaktballen (met Jan Tournier)
«
»
23:45 Toasted on Wheels!
Het is nog vroeg maar Dominique en Dagny Ros zijn helemaal klaar om de Antwerpenaar te soigneren met spannende streetfood gerechten.
«
»
00:15 De dagschotel
Risotto maken. Het lijkt voor velen niet evident, maar in deze aflevering van De Dagschotel helpt Peppe al deze vooroordelen de wereld uit.
«
»
00:30 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
01:05 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
01:40 De smaaktoerist
De culinaire roadtrip zet zich voort naar de Vlaamse Ardennen waar Jeroen onder andere de smakelijkste geitenkaas proeft.
«
»
02:10 Wild van wild
Vandaag staat er een zeldzaam stukje wild op het menu van chef Jan Buytaert: de patrijs, een kleine akkervogel die vooral in West-Vlaanderen voorkomt.
«
»
02:35 Meesterlijke klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
03:10 Open vuur
Vier chefs, twee teams en ťťn passie: barbecueŽn. Dat zijn de ingrediŽnten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
03:45 De smaaktoerist
De culinaire roadtrip zet zich voort naar de Vlaamse Ardennen waar Jeroen onder andere de smakelijkste geitenkaas proeft.
«
»
04:15 The art of making cocktails
Professioneel cocktailmaker Manuel Wouters bereidt vandaag de cocktails Blue Paradise, French 75 en Seventh Heaven.
«
»
04:25 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Als het zomert, steekt hij de grill aan. Vandaag legt hij sardienen en ook kippenbrochettes op hete kolen die hij combineert met een zalige crŤme.
«
»
04:50 Karola's Kitchen
De ochtendrush! We kennen hem allemaal. Geen tijd voor niets. Daarom zet Karolien 2 voedzame ontbijtjes op het menu: een super simpele smoothie met aardbeien en jawel paprika. En ook ontbijtmuffins van appel. Perfect op voorhand te preppen.
«
»
05:10 Wild van wild
In deze aflevering gaat chef Jan Buytaert samen met zijn vaste partner-in-crime, wildexpert Gert Michiels, op zoek naar wilde reeŽn.
«
»
05:30 Het weekmenu
Gevulde tomaat met stro-aardappelen // Videe met puree // Broodje kip curry met groentjes // Macaroni met gehaktballen (met Jan Tournier)
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers