TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Onderbreking
«
»
11:20 Sangre de mi Tierra
Het verhaal van twee rivaliserende families wijnboeren in Napa, Californië.
«
»
12:10 Onderbreking
«
»
14:40 Rome in Love
Door privéomstandigheden heeft Amelia Tate haar droom om professioneel actrice te worden opgegeven. Ze besluit alsnog mee te doen aan de open casting voor de hoofdrol in de remake van 'Roman Holiday'.
«
»
16:20 Superstore
Een griezelige ontdekking tijdens Halloween bezorgt Glenn en Dina een paniekaanval en brengt de klanten in de war.
«
»
16:45 Bless This Mess
Mike en Rio kijken er naar uit om de kerstperiode met hun tweetjes door te brengen, maar dat draait anders uit. Kay nodigt Beau uit om samen Kerstmis te vieren.
«
»
17:10 Bless This Mess
Mike en Rio moeten belissen wat ze zullen gaan zaaien. Rudy wordt gek van Jacob, die Constance op de voet volgt voor een schoolproject.
«
»
17:40 9-1-1
Het team komt in actie als een flatgebouw wordt getroffen door een meteorietenregen en er brand uitbreekt in een tunnel door een ongeluk met een vuilniswagen.
«
»
18:35 Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
Shredder slaat de handen in elkaar met wetenschapper Baxter Stockman en zijn handlangers Bebop en Rocksteady om de wereld te veroveren. Alleen de Turtles kunnen hen stoppen.
«
»
20:35 New Kids Turbo
Wanneer alle leden van het groepje hangjongeren in het Noord-Brabantse dorp Maaskantje hun baan zijn kwijtgeraakt, besluiten de asociale jongens om simpelweg nergens meer voor te betalen.
«
»
22:20 Ghost in the Shell
Major is een cyborg die een politie-eenheid leidt die als doel heeft de gevaarlijkste criminelen en extremisten ter wereld uit te schakelen. Ze wordt echter geconfronteerd met een ongrijpbare vijand.
«
»
00:20 Bless the Harts
Wayne ontdekt dat hij extra land bezit, waarna zijn hele familie op het erf komt wonen. Violet gaat op zoek naar de verdwenen 'nonkel Tommy' van Wayne.
«
»
00:45 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers