TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen uitzending
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Geen uitzending
«
»
11:00 Joe
«
»
15:30 Geen uitzending
«
»
16:30 Copy copy
Bob is één maand in dienst én dat moet gevierd worden. Zowel voor hem als voor Sylvia betekent dit immers een record. Sylvia nodigt hem en zijn dochter bij haar thuis uit. Het wordt een merkwaardige confrontatie van twee totaal verschillende gezinnen.
«
»
17:00 Wat Nu Weer?
Sitcom.
«
»
17:30 Bompa
Albert en Francine willen met Joske een dagje naar de zee gaan maar deze is ziek. Aanvankelijk denkt de familie dat het niet ernstig is, maar Bompa ontdekt al snel dat Joske naar het ziekenhuis moet.
«
»
18:05 Bompa
Julia verdiept zich in magische krachten en in het occulte. Josée verklaart haar voor gek en roept er heel de familie bij. Bompa is de enige die Julia begrijpt.
«
»
18:40 Bompa
Sonja wil een klein autootje kopen omdat ze met de auto van Leo niet durft rijden omdat die te groot is. Roger vindt dat flauwekul, hij zal Sonja wel met die wagen laten rijden.
«
»
19:15 Bompa
Benny wil naar het leger maar durft dit niet tegen Albert zeggen. Hij vraagt raad aan Roger maar deze heeft het zelf druk met zijn eigen zoon Leo. Die is nog maar net terug uit Amerika.
«
»
19:50 The Golden Girls
Blanche's homoseksuele broer, Clayton, plant een verlovingsceremonie met zijn vriend, Doug.
«
»
20:20 The Golden Girls
Miles shockeert Rose wanneer hij vertelt dat hij niet is wie zij denkt dat hij is. Hij zat namelijk in een getuigenbeschermingsprogramma.
«
»
20:45 The Golden Girls
Dorothy heeft een geheime relatie met haar ex-man Stan. Ze zorgt ervoor dat vooral Sophia er niet achterkomt. Maar wanneer Stan haar weer een aanzoek doet, kan ze het niet langer geheimhouden.
«
»
21:15 The Golden Girls
Sophia weigert deel te nemen aan de huwelijksceremonie van Dorothy en Stan. Ze doet er zelfs alles aan om te voorkomen dat ze ooit trouwen.
«
»
21:40 The Golden Girls
Dorothy is van mening dat Sophia in de gaten gehouden moet worden. En daarom zorgt ze ervoor dat Sophia een baan krijgt. Alleen komt Sophia erachter dat ze niet echt is aangenomen.
«
»
22:10 De Pfaffs
In Brasschaat begint iedereen zo langzamerhand uit te kijken naar de komst van de baby. Lyndsey is jarig. Dave heeft gezorgd voor 25 rode rozen en een witte.
«
»
22:50 Magnum
Barbara Terranova is in Hawaï op zoek naar haar verloofde Roger, die een tijdje geleden verdween. Hoewel ze krap bij kas zit, kan ze Magnum overtuigen haar te helpen.
«
»
23:50 Wat Nu Weer?
Sitcom.
«
»
00:15 Wat Nu Weer?
Sitcom.
«
»
00:45 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers