TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
«
»
07:15 Renovate Don't Relocate
Realityreeks.
«
»
08:00 Geen uitzending
«
»
10:00 Geen uitzending
«
»
11:50 Renovate Don't Relocate
Realityreeks.
«
»
12:50 Project Runway All Stars
Jury: Georgina Chapman, Isaac Mizrahi en gastjuryleden RuPaul en Jesse Tyler Ferguson.
«
»
13:35 Dinner Date
Reality-show.
«
»
14:35 Rich House, Poor House
De welgestelde familie Jones verruilde hun Victoriaanse herenhuis met tien slaapkamers voor het huis met drie bedden van de familie Robinson.
«
»
15:35 Kitchen Nightmares
Israel en zijn vriendin Tara hebben een groot deel van hun geld geïnvesteerd in hun trendy bar D-Place, waar ze eten uit alle windstreken serveren. Chef Philippe mist echter inzet en passie.
«
»
16:40 Ik vertrek
Chef-kok Ronald (42) en zijn vrouw Debby (35) zijn met hun nieuw samengesteld gezin naar Oostenrijk verhuisd om er een appartementencomplex met restaurant te openen.
«
»
17:40 Verslaafd
Claudia was 17 jaar toen ze een eetstoornis kreeg waardoor ze 130 kg woog. Later raakte ze verslaafd aan speed, omdat ze daarvan slank bleef. Ze heeft al meerdere afkickpogingen achter de rug.
«
»
18:40 Costa Belgica
Vlaamse vastgoedmakelaars die wonen en werken in Spanje gaan op zoek naar de droomwoning voor hun Vlaamse klanten en geven een exclusieve blik achter de schermen van luxevastgoedparadijs Marbella.
«
»
19:45 Regi Academy
De kandidaten moeten een duet zingen. Lars en Billi mogen 'Kom Wat Dichterbij', één van Regi's hits, zingen. Tijdens de repetities blijft Billi de bal - en toon - misslaan. Ze bezwijkt onder de druk.
«
»
20:25 Avengers: Infinity War
Thanos wil de balans in het universum herstellen door de helft van alle leven te 'verwijderen'. The Avengers moeten samenwerken met de Guardians of the Galaxy om Thanos te verslaan.
«
»
23:10 The Sixth Sense
De achtjarige Cole Sear draagt al geruime tijd een huiveringwekkend geheim met zich mee: hij kan dode mensen zien. De kleine jongen is doodsbang en beseft niet goed wat hem overkomt.
«
»
01:15 The Lesbian Guide to Straight Sex
Vier lesbiennes - Ali, Jade, Maria en Gen - staan enkele heteroseksuele koppels bij om hun seksleven op te krikken. Samen hebben ze het over romantiek, mentale gezondheid en een positief zelfbeeld.
«
»
02:15 Geen uitzending
«
»
03:45 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers