TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:43 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
07:51 Vroege Vogels
Het team van Vroege Vogels wordt verrast door een rennende das. Ze zijn in het zuidelijkste heidegebied van Nederland, de Brunssummerheide.
«
»
08:38 Krabbé zoekt Kahlo
Frida en Diego betrekken hun nieuwe villa in Mexico City, waarin ze beiden een eigen huis hebben. Diego kwetst Frida zo diep, dat ze vertrekt. Ze knipt haar haren af en gaat zichzelf kleden als man.
«
»
09:20 Krabbé zoekt Kahlo
Jeroen Krabbé gaat direct na iedere aflevering van Krabbé zoekt Kahlo, samen met regisseur Richard den Dulk, dieper in op opvallende momenten tijdens de opnames.
«
»
09:51 Brommer op zee
De Amerikaanse auteur Jonathan Franzen spreekt over zijn boek 'Kruispunt'. Wilfried pikt Oek de Jong op met de auto en al rijdend bespreken ze zijn essaybundel: 'Man zonder rijbewijs'.
«
»
10:38 Podium Klassiek
Gitarist Milos Karadaglic en accordeonist Ksenija Sidorova laten hun instrumenten mooi samenklinken.
«
»
11:42 Iedereen verlicht
Narsingh ontmoet de Indiase yogi en mysticus Sadhguru, die per motor door 27 landen reed om aandacht te vragen voor een betere bodem. * Narsingh bezoekt ook Joost van Strien, de enige officiële vegan boer van Nederland. Hij gebruikt planten als meststof.
«
»
12:14 De sociëteit
Emmanuel Ohene Boafo heeft niet stilgezeten: hij schittert op het witte doek in de film El Houb. * Electric Avenue: een reportageserie over de keerzijde van het digitale tijdperk.
«
»
13:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
13:11 2 voor 12
De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord dat uiteindelijk de oplossing is van de quiz.
«
»
13:53 Meldpunt
Elles de Bruin behandelt kleine en grote consumentenzaken en duikt o.a. in onderwerpen als oplichting bij (internet)aankopen, gesteggel bij digitalisering en schimmigheden binnen pensioenfondsen.
«
»
14:18 MAX Maakt Mogelijk Special
De Nederlandse Anneke uit Papendrecht woont al jaren met haar man Mambu in zijn geboorteland Liberia. Samen zetten zij zich in voor de arme ouderen.
«
»
14:36 De neven van Eus
Zelf komt Eus uit een alevitisch gezin, een religieuze minderheid die zich kenmerkt door humanisme en liberalisme. Hij gaat op zoek naar andere etnische groepen.
«
»
15:28 Fryslân DOK
Het ministerie van de Toekomst, een gruttoboer, een filosoof, een wandelend bos, een ecokathedraal en een 'earth advocate' willen mensen bewust maken van de gevolgen van de keuzes die ze nú maken.
«
»
16:05 Kloostergasten
De Vlaamse actrice en presentatrice Evi Hanssen gaat in retraite bij de trappisten van Abdij Koningshoeven in Berkel-Enschot. De broeders bidden zeven keer per dag.
«
»
16:31 Nederland geeft thuis
De Nederlandse gastvrijheid voor vluchtelingen wordt opnieuw op de proef gesteld. Nederland geeft thuis laat zien hoe Nederlanders zich ontfermen over de meest kwetsbaren.
«
»
17:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
17:05 Politieke Partijen
Informatief programma.
«
»
17:11 Petrus in het land
We zijn op landgoed het Hydepark in het Utrechtse Doorn. Op deze bijzondere locatie maken we kennis met de vakantiegasten van deze week. Vaak zijn het mensen met een zorgbehoefte.
«
»
17:31 BinnensteBuiten
De eerste woontoren ter wereld met een verticaal bos in Eindhoven en een omgedraaide pruimencake van Rosah.
«
»
17:55 Nederland zingt
Christenen geloven dat ze verbonden zijn met het land van de Bijbel. Daarom klinken er liederen met een melodie of tekst die zijn oorsprong vindt in de Joodse cultuur.
«
»
18:21 EO Metterdaad
De droogte in Kenia is de ergste in veertig jaar tijd. Overal liggen karkassen van koeien en geiten die zijn omgekomen door honger en dorst. Door hun dode vee lopen de mensen inkomsten mis.
«
»
18:37 De verandering
Hoe is het voor een kind om een geheime last met zich mee te dragen? Christy Noppen leeft al sinds haar jeugd in twee werelden. Ze is spontaan en vrolijk, maar ook angstig en depressief.
«
»
18:52 Ik mis je
Monique Strijbosch staat bij het graf van haar moeder, kinderboekenschrijfster Marianne Keser. Als Marianne Keser met een weduwnaar trouwt, krijgt ze er drie dochters bij.
«
»
19:13 Crux
Mensen die drie maanden nadat ze covid kregen nog steeds last hebben, hebben officieel long covid, ook wel post-covid genaamd. Ze moeten hun leven anders inrichten.
«
»
19:44 Vroege Vogels
Vroeger was het een tabaksplantage, maar nu is Plantage Willem III een prachtig, heuvelachtig natuurgebied waar galloways, koniks, damherten en konijnen grazen.
«
»
20:34 Dwars door België
In de bossen van Beernem botst Arnout op een duister geheim: honderd jaar geleden wordt de grootoom van koningin Mathilde hier in de rug geschoten en levend begraven.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
22:10 Mediastorm
Hoe komt de publieke opinie tot stand en hoe wordt die gevoed door de verschillende media, het politieke circuit en het lobbycircuit? Hoe worden we onbewust gestuurd in onze mening?
«
»
22:44 Crime: Irvine Welsh's Crime
Lennox verhoort politicus Richie Gulliver, die hij nog kent van een AA-bijeenkomst, waarbij beide mannen hun ziel blootlegden. Hij denkt dat Gulliver in nauw contact stond met Graham Cornell.
«
»
23:34 Crime: Irvine Welsh's Crime
Na een doorbraak in het onderzoek weet Lennox zeker dat de Confectioner nog op vrije voeten is en zelfs aanknopingspunten voor hen achterlaat. Hij is vastbesloten om er dit keer een eind aan te maken.
«
»
00:23 De Nachtzoen
Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden.
«
»
00:39 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
01:17 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers