TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Maya!
Een dief steelt de honingpotten van de korf. Maya ontdekt dat de dief Max is. Hij doet dit onder druk van een vreemd monster: de Honingvreter. Maya gaat op onderzoek om de zaak uit te klaren.
«
»
06:05 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
06:25 Trolls: The Beat Goes On!
Aflevering 7 van seizoen 2 van de animatiereeks 'Trolls: The Beat Goes On!'
«
»
06:45 Wakandy
Andy Peelman gaat elke uitdaging aan die zijn pad kruist.
«
»
07:00 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
07:05 Het Dagboek van K3
Marthe, Hanne en Klaasje blikken terug op hun derde K3-jaar.
«
»
07:20 K3 Rollerdisco Club
Leer samen met K3 quizzen, koken, zingen, rolschaatsen en nog veel meer in de vertrouwde Roller Disco.
«
»
07:45 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:00 Booh!
Aagje wil leren discodansen, maar Witte Jos weigert haar dansles te geven. Jonas ontdekt waarom Jos helemaal niets kent van disco.
«
»
08:15 Arthur & De Minimoys
Arak is verdwenen uit haar web en laat zo het dorp van de Minimoys onbeschermd achter. Arthur, Selenia en Betameche onderzoeken wat er gebeurd is en hoe ze Arak weer terug in haar web kunnen krijgen.
«
»
08:40 Draken: Race naar de rand
Nadat de Rand wordt aangevallen door een groep Schroeistaarten, zadelen de rijders snel op om ze te verjagen. Maar ze schrikken als ze hen beter in het vizier krijgen.
«
»
09:05 Team Dronix
'Team Dronix' volgt de avonturen van drie droneliefhebbers - piloot Buck, ontwerper Tom en ingenieur Vicky - die elkaar ontmoeten op de prestigieuze Hawkings Academy.
«
»
09:25 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
09:30 Slisse & Cesar
Melanie en Slisse zijn vijfentwintig jaar getrouwd. Dat moet uiteraard gevierd worden tijdens een jubileumfeest. Joe, Jan en Rik overhandigen het koppel een uitzonderlijk en verrassend geschenk.
«
»
10:00 Geen Uitzending
«
»
12:05 Franklin & Bash
Colleen, de moeder van Bash, werd gearresteerd op verdenking van prostitutie. Aan Franklin en Bash de taak om te bewijzen dat ze geen prostituee is, maar dat ze seks op therapeutische basis aanbiedt.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 De Rodenburgs
Fred denkt dat zijn dochter in Inda zit, want hij heeft haar op een foto gezien. Hij wil er onmiddellijk naartoe en is voor geen rede vatbaar. Marie-France stelt Fred en Bénédicte voor een ultimatum.
«
»
14:40 Villa Zuid-Afrika
Realityreeks over Kathleen Aerts (K3) en haar gezin die een guesthouse openen in Zuid-Afrika.
«
»
15:50 Een frisse start met vtwonen
Sieg, Guillemine en Ozanne staan klaar voor jeugdwelzijnswerkster en co-housingliefhebber Hanne. Hanne kocht een instapklaar rijhuis en gaat er met drie roommates samenwonen.
«
»
17:00 I Can See Your Voice
Pauline Slangen kwam in 2021 als winnares uit de Regi Academy. Zij zit vanavond samen met Regi in het panel.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 Expeditie Pairi Daiza
Een blik op het leven en werken in het Henegouwse dierenpark Pairi Daiza. Met speciale aandacht voor de verzorgers die er dag en nacht instaan voor de sterren van het park: de dieren groot en klein.
«
»
20:30 LEGO MASTERS
Het thema van de opdracht is deze keer mode. De zes overgebleven teams moeten een hoed bouwen die na voltooiing door een van de twee bouwers op een echte catwalk geshowd moet worden.
«
»
22:05 Niet schieten
9 november 1985. De negenjarige David Van de Steen verliest zijn ouders en zusje bij de laatste Delhaize-overval van de Bende van Nijvel. Zijn grootvader gaat op zoek naar antwoorden.
«
»
00:50 Before we die
Hanna en Björn zitten de ontvoerders van Sven op de hielen, maar de wilde achtervolging eindigt met een crash en de kidnappers kunnen ontsnappen, samen met hun slachtoffer.
«
»
01:55 Geen Uitzending
«
»
05:55 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Het begon als een buitengewoon experiment: een zeer knappe en getalenteerde vrouw wordt kunstmatig bevrucht met een combinatie van het sperma van zes hoogintelligente en fysiek aantrekkelijke mannen. De bedoeling is een superieure baby ter wereld te brengen. De proef loopt echter niet zoals verwacht. Niet één, maar twee baby's worden geboren. De ene is groot, heeft blond haar en glimlacht altijd. De andere is klein, donker, lelijk en heeft een rotkarakter. Julius wordt op een verlaten eiland in de Zuidzee in een overbeschermende omgeving opgevoed tot een knappe, goedhartige bink. Vincent daarentegen, groeit op in een weeshuis en werkt zichzelf voortdurend in nesten. Jaren later verneemt Julius dat hij een tweelingbroer heeft. Hij vertrekt naar de States op zoek naar zijn andere ik, in de hoop dan samen het spoor terug te vinden van hun moeder.

'Twins', film uit 1988 met oa. Arnold Schwarzenegger, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers