TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Geen Uitzending
«
»
12:30 The A-Team
Rudy Garcia werkt in een autofabriek. Na een misstap in zijn verleden probeert hij nu met een schone lei te beginnen en zijn gezin te onderhouden.
«
»
13:25 The A-Team
Op een afgelegen, geïsoleerd plekje aan het water heeft zich een kleine vissersgemeenschap gevestigd. Ze zijn tevreden en gelukkig met hun levensstijl en hun werk. Tot op een dag het noodlot toeslaat.
«
»
14:25 The Graham Norton Show
Carey Mulligan komt praten over haar nieuwe film 'Promising Young Woman', Neil Patrick Harris vertelt meer over de nieuwe serie 'It's a Sin', en James Norton stelt zijn film 'Nowhere Special' voor.
«
»
15:25 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Darrell leert Reno om over de ijzige wegen te rijden, maar misschien is vaderlief toch net iets te beschermend. Art krijgt hulp uit onverwachte hoek.
«
»
16:20 Zware Jongens - Ice Road Truckers
VP Express en Polar voeren een nek-aan-nekrace om het seizoen als beste te eindigen.
«
»
17:15 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Een dronken bestuurder heeft voor heel wat schade gezorgd aan geparkeerde wagens. Agent Hollis start een zoektocht naar de dader.
«
»
18:15 American Ninja Warrior
Ninjaveteranen wagen zich aan een uitdagend hindernissenparcours met maar één doel voor ogen: de prijzenpot van 100.000 dollar binnenrijven.
«
»
20:00 Zware jongens - Police Interceptors
Phil Broughon pakt een man op die, ondanks eerdere veroordelingen, dronken achter het stuur blijft kruipen.
«
»
20:55 Zware jongens - Police Interceptors
James 'Lenny' Bennett en Lewis Marshall achtervolgen een voertuig met valse nummerplaten. In Nottingham valt de politie 's ochtends vroeg binnen bij enkele drugsdealende broers.
«
»
21:50 Zware jongens - Police Interceptors
Realityreeks.
«
»
22:45 Zware jongens - Police Interceptors
Realityreeks.
«
»
23:40 Zware jongens - Police Interceptors
Een gewapende man zorgt voor onrust. Rob en Dan zetten ondertussen de achtervolging in op een voortvluchtige chauffeur. In een parkeergarage leggen Phil en Spencer beslag op een onverzekerd voertuig.
«
»
00:35 Superstaar
Gunter Lamoot kiest zijn vijf persoonlijke favoriete afleveringen uit het eerste seizoen.
«
»
01:10 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk' (VTM GO)

Ingeborg heeft fantastisch nieuws voor Karen (27). De experten hebben ook voor haar een match gevonden en zij zal dus in het huwelijksbootje stappen met Sharon (33). Nadat het koppel elkaar het jawoord heeft gegeven, trekken ze naar de feestlocatie waar Ingeborg als gastvrouw hun trouwfeest in goede banen zal leiden. Tussen alle festiviteiten door staat ook nog een fotoshoot op de planning en na het feest trekken ze uiteindelijk naar een B&B voor hun huwelijksnacht.

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk', om 20.45 uur op VTM.

Dossiers