TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Onderbreking
«
»
11:05 Sangre de mi Tierra
Het verhaal van twee rivaliserende families wijnboeren in Napa, Californië.
«
»
11:55 Onderbreking
«
»
14:25 Secret Millionaire
Miljonair Sean ontmoet Allison, die campagne voert tegen een immobiliënproject dat opgezet werd door het bedrijf van zijn vader. Hij besluit zijn identiteit voor haar verborgen te houden.
«
»
16:05 Outmatched
Wanneer Mike en Kay verstrikt raken in een leugen over Leila's geboortedag, organiseren ze een feestje voor haar met een thema dat ze zelf mag kiezen.
«
»
16:30 Bless This Mess
Mike en Rio passen op de zes biggetjes van Portia. Kay en Beau kunnen het weer aardig met elkaar vinden.
«
»
16:55 Bless This Mess
Kay is jaloers op haar zus Stacey. Rio praat met haar en ontdekt zo dat Stacey en Mike ooit gedatet hebben. Rudy en Constance zijn klaar voor de volgende stap in hun relatie.
«
»
17:30 Reef Break
Cat is op de vlucht en vreest voor haar leven. Zal het haar lukken om haar naam te zuiveren?
«
»
18:35 My Best Friend's Wedding
Julianne en Michael hebben elkaar ooit beloofd dat, als ze op hun 28ste nog vrijgezel zijn, ze met elkaar zullen trouwen. Maar dan blijkt Michael verloofd te zijn met de rijke blondine Kimmy.
«
»
20:35 Spy
Susan Cooper is een pretentieloze analiste die achter de schermen bij de CIA werkt. Wanneer haar partner spoorloos verdwijnt, besluit ze zelf in actie te komen.
«
»
22:50 Superbad
Evan en Seth zijn beste vrienden. Binnenkort studeren ze af aan de middelbare school. Voordat ze ieder hun eigen weg gaan, willen ze eerst nog een vriendin aan de haak te slaan.
«
»
01:00 Bless the Harts
Nadat ze verbannen werd uit haar favoriete warenhuis, vermomt Betty zich om alsnog een uitverkoop te kunnen bijwonen.
«
»
01:25 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Grote Onbekende' (Eén)

Lucs eerste stop is in Schotland waar hij zijn dochter Justine bezoekt op Erasmus. Justine studeert rechten en neemt haar vader maar al te graag mee naar de les. In Noorwegen ontmoet hij Tuur, die voor zijn studies sportwetenschappen regelmatig op excursie mag. Samen ontdekken ze aan den lijve dat skiën in de Noorse bergen niet zo simpel is als het lijkt. In het Bulgaarse stadje Plovdiv leert Luc Arthur kennen. Hij heeft cerebrale parese waardoor op Erasmus vertrekken voor hem een nog grotere uitdaging is.

'Het Grote Onbekende', om 21.20 uur op Eén.

Dossiers