TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Geen uitzending
«
»
11:00 Joe
«
»
14:55 Geen uitzending
«
»
15:55 Copy copy
Sylvia wil deelnemen aan een werkseminarie over "Hoe meer met jezelf in contact blijven een grotere omzet in het bedrijf kan verzekeren". Twee werkdagen, één overnachting, en Bob moet mee, vindt ze.
«
»
16:25 Bompa
Roger is stapelverliefd op Josée. Maar zij nodigt een oude jeugdvriend uit bij haar thuis...
«
»
17:00 Bompa
Albert wordt ontslagen. Iedereen wil hem helpen, maar dat is niet zo eenvoudig. De postbode wil naar Amerika trekken. Wanneer Bompa dit hoort, nodigt hij zichzelf uit.
«
»
17:35 Bompa
Leo werkt zich te pletter. Sonja is hiermee niet opgezet en wil dat hij meer tijd met haar en Joske spendeert.
«
»
18:10 Bompa
De familie Vleugels heeft het in de kerstperiode ontzettend druk. Ze houden immers van de speciale sfeer die aan Kerstmis vasthangt en proberen het feest zo goed mogelijk voor te bereiden.
«
»
19:15 Bompa
Josée droomt van salondansen en ziet Roger als haar perfecte danspartner. Roger, die helemaal niet kan dansen, vraagt Ward om hulp. Hij geeft Roger de raad om naar een dansschool te gaan.
«
»
19:50 The Golden Girls
Blanche heeft een geheime aanbidder, maar ze is geschokt wanneer ze ontdekt wie het is.
«
»
20:20 The Golden Girls
Sophia vraagt Blanche om tips om haar vriend Tony beter te behagen.
«
»
20:45 The Golden Girls
Blanche maakt een afspraakje met een man die ze in een bibliotheek ontmoet, zich niet realiserend dat hij aan een rolstoel gebonden is.
«
»
21:15 The Golden Girls
Wanneer Phil, de zoon van Sophia, komt te overlijden, moet ze leren omgaan met haar afkeer voor zijn vrouw.
«
»
21:45 The Golden Girls
Om wat meer avontuur in hun relatie te brengen besluiten Rose en Miles om te gaan parachutespringen. Blanche zit in een gewelddadige relatie, maar is de enige die het niet beseft.
«
»
22:15 De Pfaffs
Jean-Marie wordt na een aantal uren op de fiets warm onthaald in Kaiserslautern. De voorzitter van de voetbalclub polst nog even naar de trainersambities van Jean-Marie.
«
»
23:00 Magnum
Robin Masters heeft een nogal ophefmakend boek geschreven. Blijkbaar wil een van de betrokkenen niet dat het werk wordt gepubliceerd.
«
»
23:55 Wat Nu Weer?
Sitcom.
«
»
00:25 Wat Nu Weer?
Sitcom.
«
»
00:55 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Maikel belt naar 112 omdat een uitbater gewond in zijn snackbar ligt. Maikel wil zo snel mogelijk weg, maar centralist Bilal draagt hem op om te blijven. De wond moet meteen behandeld worden. Maikel stemt alleen in als Bilal akkoord gaat met een vreemd verzoek: er mag absoluut geen politie gestuurd worden.

'NOOD', om 22.55 uur op Play5.

Dossiers