TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:29 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
07:50 Vroege Vogels
Tussen de Vecht en de Utrechtse Heuvelrug ligt één van de grootste laagveenmoerassen van Nederland: de Oostelijke Vechtplassen.
«
»
08:36 Krabbé zoekt Kahlo
Frida voelt zich verloren in Detroit. Als ze opnieuw zwanger raakt, raakt ze in paniek en slaat haar droom om in een nachtmerrie. Ze krijgt een miskraam en Frida en Diego groeien verder uit elkaar.
«
»
09:18 Krabbé zoekt Kahlo
Jeroen Krabbé gaat direct na iedere aflevering van Krabbé zoekt Kahlo, samen met regisseur Richard den Dulk, dieper in op opvallende momenten tijdens de opnames.
«
»
09:49 Brommer op zee
Peter Terrin praat over zijn roman 'De gebeurtenis'. Hierin dicteert een hoogbejaarde schrijver al zijn boeken aan zijn assistente Juliette. Daarnaast een gesprek met debutant Gwen van der Zwan.
«
»
10:35 Podium Klassiek
Actrice en zangeres Hadewych Minis heeft van kindsbeen af veel van barokmuziek gehouden. Mezzosopraan Barbara Kozelj zingt Hadewychs favoriete aria Dido's Lament van Henry Purcell.
«
»
11:43 Iedereen verlicht
Bij het water ontmoet Narsingh een jonge vrouw: Li An Phoa. Zij beleefde een intens spirituele ervaring op het moment dat ze in Canada water uit een rivier dronk.
«
»
12:14 De sociëteit
Premier Rutte bezocht Suriname. Premier Rutte lijkt een omzwaai gemaakt te hebben, niet eerder voelden de excuses richting Suriname zo dichtbij.
«
»
13:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
13:12 2 voor 12
De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord dat uiteindelijk de oplossing is van de quiz.
«
»
13:55 Meldpunt
Elles de Bruin behandelt kleine en grote consumentenzaken en duikt o.a. in onderwerpen als oplichting bij (internet)aankopen, gesteggel bij digitalisering en schimmigheden binnen pensioenfondsen.
«
»
14:22 Max Maakt Mogelijk - Special
Eenzaamheid is een groot probleem in Nederland, maar ook in Moldavië. Veel ouderen daar wonen alleen op het platteland en zien bijna nooit iemand.
«
»
14:38 De neven van Eus
Gaziantep, een stad in het zuidoosten van Turkije, is door Unesco benoemd als a capital of taste. Eten en drinken is hier méér dan alleen lekker of een energiebron.
«
»
15:30 Fryslân DOK
Het ministerie van de Toekomst, een gruttoboer, een filosoof, een wandelend bos, een ecokathedraal en een 'earth advocate' willen mensen bewust maken van de gevolgen van de keuzes die ze nú maken.
«
»
16:03 Kloostergasten
Acteur Thomas Cammaert, bekend van 'The Passion', 'Ramses' en 'Wie is de Mol?', is drie dagen te gast bij de norbertijnen in de Abdij van Berne in Heeswijk Dinther.
«
»
16:30 Zin in morgen
Erwin van Asselt woonde in een mooi appartement. Maar hij was niet gelukkig en gooide het roer om. Vanuit een zolderkamertje in Utrecht Overvecht startte hij het project Buurtmaaltijden.
«
»
17:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
17:06 Politieke Partijen: Volt
Informatief programma.
«
»
17:13 Petrus in het land
In de Marktpleinkerk in het Groningse Winschoten worden we welkom geheten door dominee Bert van der Woude. Regelmatig organiseert hij maaltijden in de kerk.
«
»
17:33 BinnensteBuiten
Valentijn in een Amsterdamse School in Brussel en een natuurlijk paradijs op de Veluwe.
«
»
17:59 Nederland zingt
Uitzending in het teken van het thema vrede. Dit naar aanleiding van de Vredesweek, georganiseerd door PAX. Met passende liederen zoals 'Geef vrede Heer, geef vrede', 'Rechter in het licht verheven' en 'Uw vrede vult dit huis'.
«
»
18:24 EO Metterdaad
Via televisie en radio werft Metterdaad geld voor hulpverleningsprojecten wereldwijd.
«
»
18:42 De verandering
Mirjam Kant is een lief, kwetsbaar en gevoelig meisje. Misschien juist daarom is ze voor de kinderen van haar school, haar klasgenoten en buurtgenoten een makkelijk slachtoffer.
«
»
18:58 Ik mis je
Vogelwachter Adriaan van Sleeuwenhoek neemt presentator Marleen Stelling mee langs een aantal nestkastjes op de begraafplaats. De begraafplaats is een rustige plek voor vogels om te broeden.
«
»
19:23 Crux
We volgen iemand bij wie de actualiteit persoonlijk aanklopt en om een reactie vraagt. Verschillende mensen in uiteenlopende situaties, maar met één ding gemeen: ze zijn christelijk.
«
»
19:57 Vroege Vogels
Het team van Vroege Vogels wordt verrast door een rennende das. Ze zijn in het zuidelijkste heidegebied van Nederland, de Brunssummerheide.
«
»
20:46 Langs de kust
In de haven van Lauwersoog ontmoet Huub Barbara Geertsema-Rodenburg, die deel uitmaakt van de Goede Vissers, mensen die voor lokaal en duurzaam staan.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
22:10 Crime: Irvine Welsh's Crime
Lennox verhoort politicus Richie Gulliver, die hij nog kent van een AA-bijeenkomst, waarbij beide mannen hun ziel blootlegden. Hij denkt dat Gulliver in nauw contact stond met Graham Cornell.
«
»
22:58 Crime: Irvine Welsh's Crime
Na een doorbraak in het onderzoek weet Lennox zeker dat de Confectioner nog op vrije voeten is en zelfs aanknopingspunten voor hen achterlaat. Hij is vastbesloten om er dit keer een eind aan te maken.
«
»
23:54 Leftover Women
De filmmakers volgen drie succesvolle Chinese vrouwen. Ondanks hun succesvolle carrières worden deze vrouwen gezien als 'leftover women' of 'sheng nu'.
«
»
01:18 De Nachtzoen
Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden.
«
»
01:36 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
02:14 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel' (VTM)

Op 30 juni 1993 verdwijnt melkveehouder Roger Kerckaert spoorloos van zijn erf in Moerbrugge. Acht maanden later wordt hij dood teruggevonden in de beerput onder een van zijn stallen. Voor het parket in Brugge is zijn echtgenote Rosie verdachte nummer één. Zij ontkent alle aantijgingen en neemt Jef Vermassen als advocaat onder de arm. Zal Rosie voor het hof van assisen worden veroordeeld voor de moord op haar man?

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers