TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Geen uitzending
«
»
07:20 Bride & Prejudice
Realityreeks.
«
»
08:00 Geen uitzending
«
»
10:00 Geen uitzending
«
»
13:00 Belgian Darts Open 2022
De zestien beste deelnemers van de PDC ProTour Order of Merit op 26 juli 2022 kwalificeerden zich automatisch voor ronde 2 van het toernooi en komen vandaag in actie.
«
»
17:00 Costa Belgica
Vlaamse vastgoedmakelaars die wonen en werken in Spanje gaan op zoek naar de droomwoning voor hun Vlaamse klanten en geven een exclusieve blik achter de schermen van luxevastgoedparadijs Marbella.
«
»
18:15 Regi Academy
Tijdens een uitstapje geeft Regi de kandidaten onverwacht een opdracht: binnen n uur moeten ze voor de vier juryleden zingen. En kandidaat zal vervolgens onverbiddelijk naar huis worden gestuurd.
«
»
19:00 Belgian Darts Open 2022
Liveverslag van de avondsessie van ronde 2 op het dartstoernooi.
«
»
23:00 The Devil's Own
Na een aantal mislukte aanslagen vlucht IRA-terrorist Frankie McGuire naar New York. Hij duikt er onder bij het gezin van de nietsvermoedende Ier Tom O'Meara, een politieagent.
«
»
01:05 Geen uitzending
«
»
02:35 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Grote Onbekende' (Eén)

Lucs eerste stop is in Schotland waar hij zijn dochter Justine bezoekt op Erasmus. Justine studeert rechten en neemt haar vader maar al te graag mee naar de les. In Noorwegen ontmoet hij Tuur, die voor zijn studies sportwetenschappen regelmatig op excursie mag. Samen ontdekken ze aan den lijve dat skin in de Noorse bergen niet zo simpel is als het lijkt. In het Bulgaarse stadje Plovdiv leert Luc Arthur kennen. Hij heeft cerebrale parese waardoor op Erasmus vertrekken voor hem een nog grotere uitdaging is.

'Het Grote Onbekende', om 21.20 uur op En.

Dossiers