TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Spirit: Samen vrij
Wanneer de kinderen op school Lucky pesten en haar het lievelingetje van de juf noemen, wil ze het tegendeel bewijzen door tijdens een schoolkamp problemen te veroorzaken.
«
»
06:15 Arthur & De Minimoys
Door een besmetting met het gif van Arak verandert Selenia plots helemaal. Malthazard wil hiervan gebruikmaken om haar aan zijn kant te krijgen.
«
»
06:40 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
07:00 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
07:25 Hallo K3
Bas zoekt onderdak omdat zijn flat wordt geschilderd. Stiekem laat Josje Bas in haar appartement logeren. Maar de poppen gaan aan het dansen als Karen en Kristel dit ontdekken.
«
»
07:50 Hallo K3
Karen en Kristel nemen deel aan het celebrity golftoernooi. Ze besluiten alvast wat te oefenen, maar het gaat helemaal mis wanneer ze Marcel op het hoofd raken met een golfbal.
«
»
08:15 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:30 Wakandy
Show.
«
»
08:45 Draken: Race naar de rand
Vissenpoot is overstuur wanneer hij erachter komt dat zijn voorouders Jagers waren die de Dramiljoenen hebben uitgeroeid. Hij gaat op zoek naar overlevenden.
«
»
09:10 Power Rangers Beast Morphers
Terwijl Coral Harbor zich voorbereidt op de komst van een filmster, dreigt de geheime identiteit van de Power Rangers te worden onthuld door een gewelddadige aanval.
«
»
09:30 Slisse & Cesar
Slisse en Cesar lopen in een café Rik Van Steenbergen tegen het lijf. Hij nodigt het duo vervolgens uit om samen te gaan jagen en geeft hen een krat jenever mee.
«
»
10:00 Geen Uitzending
«
»
12:05 Franklin & Bash
Een voortvluchtige cliënte beschuldigt Jared en Peter ervan dat ze haar geld hebben gegeven om te vluchten. Dat zouden ze gedaan hebben om de rechtszaak niet te verliezen.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Wild van Dieren
Sommige wilde dieren lijken wel de zwarte schapen van het dierenrijk: spinnen, muizen, kauwen, slangen en haaien zijn allemaal niet bepaald geliefd. Het 'Wild van Dieren'- team geeft hen eerherstel.
«
»
14:25 De Rodenburgs
Fred is razend dat Freya ongestraft blijft na haar aanslag op hem. Claudia laat bij iedere Rodenburg een grote omslag bezorgen. Die van Bénédicte bezorgt ze zelf. De brief slaat in als een bom.
«
»
15:35 Villa Zuid-Afrika
Realityreeks over Kathleen Aerts (K3) en haar gezin die een guesthouse openen in Zuid-Afrika.
«
»
16:45 Een frisse start met vtwonen
Sieg, Guilemine en Ozanne steken de handen uit de mouwen voor alleenstaande mama Nathalie, die met haar twee kinderen verhuist naar een appartement aan de Belgische kust.
«
»
17:50 Familie
Sam verrast Niko. Ze heeft een probleem dat alleen hij kan oplossen. Hanne kijkt uit naar de komst van Quinten. Tussen Véronique en Lars komt het tot een intense confrontatie.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 Comedy Toppers
Bundeling van de meest legendarische sketches, quickies, typetjes en stand-ups van Gaston Berghmans en Leo Martin.
«
»
20:30 De collega's 2.0
De collega's krijgen een nieuwe manager: Alexander. Hij wil de luie werknemers meer laten samenwerken, maar stoot op verzet. Als ultiem redmiddel neemt hij hen mee op een teambuildingsweekend.
«
»
22:30 What to Expect When You're Expecting
Een kijk op het leven en de liefde van vijf koppels, die met elkaar gemeen hebben dat ze een kind verwachten. Ze ontdekken, elk op hun manier, dat het leven niet altijd brengt wat men ervan verwacht.
«
»
00:40 Geen Uitzending
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
01:30 Geen Uitzending
«
»
05:20 Maya!
Beatrice wil graag met wat meer volwassen insecten spelen. De wespen grijpen deze mogelijkheid aan om Beatrice te gebruiken in hun slechte plannen.
«
»
05:35 Spirit: Samen vrij
Wanneer een daverende aardbeving een spoorbrug vernielt, moeten Lucky en haar vriendinnetjes een manier vinden om de passagiers van een aankomende trein te waarschuwen.
«
»
05:55 Arthur & De Minimoys
Het is Hugamug en op die dag zijn de Minimoys éxtra vriendelijk. Koning Sifrat wil van die dag gebruikmaken om Malthazard een drankje te laten drinken dat vrede zou kunnen brengen in de Zeven Landen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers