TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Onderbreking
«
»
11:05 Sangre de mi Tierra
Het verhaal van twee rivaliserende families wijnboeren in Napa, Californië.
«
»
12:00 Onderbreking
«
»
14:30 Summer in the Vineyard
Frankie en Nate bereiden zich voor op het jaarlijkse zomerfeest in hun dorp. Ze willen van de gelegenheid gebruikmaken om hun nieuwe wijn te introduceren. Maar dan rijst er een probleem met de wijn.
«
»
16:10 Outmatched
Mike en Kay gaan op zoek naar een particuliere school voor Marc nadat hij bij de directeur werd geroepen wegens pestgedrag tegenover zijn leerkracht.
«
»
16:40 The Bold Type
Sutton vertrekt naar Parijs voor Fashion Week. Jane denkt na over haar volgende stap, maar Ben en Pinstripe brengen haar van haar stuk. Jacqueline zet Kat onder druk.
«
»
17:30 Reef Break
Een zekere Betty Ann Miller arriveert op het eiland en doet Cat een voorstel dat ze maar moeilijk kan weigeren. Keert ze terug naar haar oude leven?
«
»
18:30 Dumb and Dumber To
Twintig jaar na hun eerste ontmoeting gaan de vrienden Harry en Lloyd op zoek naar een donornier voor Harry. Onderweg ontdekt Harry bovendien dat hij een tienerdochter heeft.
«
»
20:35 Unlocked
Een ondervragingsspecialist van de CIA wordt misleid, waardoor Londen het doelwit wordt van een biologische aanval.
«
»
22:30 A Perfect Getaway
Cydney en Cliff gaan op huwelijksreis naar Hawaï. Tijdens één van hun uitstapjes maken ze kennis met twee andere koppels. Dan vernemen ze dat er in de buurt een pasgetrouwd koppel is vermoord.
«
»
00:25 Bless the Harts
Jenny en Wayne proberen Betty te motiveren om een baan te zoeken. De poging van Violet en David om nieuwe vrienden te maken mislukt.
«
»
00:50 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers