TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:05 Geen uitzending
«
»
07:15 Ik vertrek
Driehonderd dagen zon, dat is de reden voor Daan en Clasien om naar Frankrijk te vertrekken. Daan heeft een goede baan in de ICT gehad en Clasien runde een winstgevend bedrijf in zonnebrillen.
«
»
08:00 Geen uitzending
«
»
10:00 Geen uitzending
«
»
11:55 Ik vertrek
Ruud werkt al meer dan 30 jaar bij de Nederlandse Spoorwegen, Netty is bedrijfsleider in een kledingwinkel. Ze dromen ervan om iets in het buitenland te beginnen, maar een concreet plan is er niet.
«
»
12:55 Project Runway All Stars
Juryleden van dienst zijn Georgina Chapman en Isaac Mizrahi.
«
»
13:50 Bride & Prejudice
Realityreeks.
«
»
14:50 Revenge Body with Khloe Kardashian
Khloé Kardashian en een team van personal trainers en stylisten helpen onzekere mensen zich opnieuw goed te voelen in hun vel.
«
»
15:45 US Kitchen Nightmares
Gordon trekt naar de historische Olde Hitching Post in Hanson, waar hij op de koppige uitbater Tom stoot.
«
»
16:45 Help, Mijn Man Is een Klusser
In het dorpje Ezinge woont Ineke al ruim vier jaar met haar gezin in een vervallen boerderij. Echtgenoot Ronald ziet de ernst er niet van in, maar Ineke is er klaar mee.
«
»
17:40 America's Got Talent Extreme
De deelnemers strijden om een geldprijs van 500.000 dollar.
«
»
19:20 Regi Academy
De tweede auditieronde. Wie kan de zenuwen de baas en blaast Regi, Kathleen, Jaap en Lester omver?
«
»
20:25 Spider-Man: Far From Home
Peter Parker gaat met zijn vrienden op reis door Europa. Tijdens hun vakantie wordt Peter benaderd door Nick Fury, die hem meeneemt op missie.
«
»
22:45 Hellboy
1944. In de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog nemen de nazi's hun toevlucht tot zwarte magie om de strijd alsnog in hun voordeel te beslechten. Zo belandt de kleine demon Hellboy op aarde.
«
»
01:00 Ambulance Australia
Het belang van eerste hulp wordt duidelijk tijdens een reddingsoperatie. En de paramedici rukken ook uit voor een man met een speer in zijn edele delen.
«
»
02:00 Geen uitzending
«
»
03:30 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps wanhopig om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen bevinden zich twee verbitterde eenzaten: Max, een man van weinig woorden die nog steeds op zoek is naar gemoedsrust na het overlijden van zijn vrouw en kind, en Furiosa, een vrouw die ervan overtuigd is geraakt dat ze enkel kan overleven door weer naar haar geboortedorp terug te keren.

'Mad Max: Fury Road', film uit 2015 met oa. Charlize Theron, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers