TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen Uitzending
«
»
12:35 A Shot in the Dark
In het landhuis van de rijke Parijzenaar M. Ballon wordt een moord gepleegd. Alles wijst erop dat de dienstmeid, de knappe Maria, de dader is.
«
»
14:35 The Graham Norton Show
Gasten: zangeres Mariah Carey, schrijfster Nadiya Hussain en Brits astronaut Tim Peake. Muziek: Gary Barlow.
«
»
15:35 Motorway Cops
Michelle Rookes en Brian Harrison krijgen te maken met een heel eigenaardige situatie wanneer ze een auto tegenhouden en de bestuurder allerhande bizarre excuses begint af te ratelen.
«
»
16:50 Highway Cops
In Central Otago houdt de wegpolitie een man tegen die onmiddellijk een excuus klaar heeft voor zijn overdreven snelheid: hij zou een Grand Prix-kampioen zijn.
«
»
17:20 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Agent Mike Clark houdt het voertuig van een vermoedelijke drugsdealer tegen. Bij een huiszoeking bij de man thuis doet de politie een verrassende vondst.
«
»
18:15 American Ninja Warrior
De 30 beste deelnemers uit de voorronde in Miami keren terug en nemen het tegen elkaar op voor een plaats in de Las Vegas Finals.
«
»
20:00 Zware jongens - Police Interceptors
Bobo en Beth gaan op zoek naar een bestuurder die na een ongeluk is doorgereden terwijl de motorrijder nog op de weg lag.
«
»
20:55 Zware jongens - Police Interceptors
Duncan Mathews en hond Tia betrappen een overvaller op heterdaad. Een man die na een zware nacht in zijn auto ligt te slapen, wordt wakker geschud door Gav Pearson.
«
»
21:50 Zware jongens - Police Interceptors
Bob Hoyle achtervolgt een zilveren Ford Ka en de bestuurder lijkt zich niet zomaar gewonnen te willen geven. Harry Jeffrey zet ondertussen te voet de achtervolging in op een drugsdealer.
«
»
22:45 Zware jongens - Police Interceptors
De agenten verzamelen om een autodief in Wakefield te vatten. De chauffeur ramt tijdens zijn vlucht een benzinestation en wat volgt is een hallucinante achtervolging.
«
»
23:40 Zware jongens - Police Interceptors
De agenten achtervolgen de bestuurder van een VW Golf die aan 145 kilometer per uur over de wegen van Bradford scheurt.
«
»
00:35 Superstaar
Met o.m.: een letterlijk van de pot gerukte Pieter Van In en Adolf Hitler die zich out als Regi-fan in de rubriek 'Verrückte Idioten'.
«
»
01:05 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Op 11 april 1970 vertrekt Apollo 13 op missie naar de maan. Aangezien het al de derde missie voor een maanlanding is, krijgt de vlucht weinig media-aandacht. Aan boord van het ruimtevaartuig bevinden zich de astronauten Jim Lovell, Jack Swigert en Fred Haise. Het lijkt een routinevlucht te worden, maar na twee dagen hoort de bemanning plots een enorme knal. Door een explosie in een van de zuurstoftanks komen de astronauten op meer dan 300.000 kilometer van de aarde vast te zitten. Vanaf dat moment ligt het leven van de astronauten in handen van de NASA-medewerkers, die onder leiding van Gene Kranz naar een oplossing zoeken om de mannen weer thuis te krijgen voordat hun zuurstof op is.

'Apollo 13', film uit 1995 met oa. Tom Hanks, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers