TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Geen uitzending
«
»
11:00 Joe
«
»
15:35 Geen uitzending
«
»
16:35 Tegen de sterren op
Compilatie van de beste persiflages en leukste parodieën.
«
»
17:15 Bompa
Bompa heeft weer wat nieuws ontdekt: hij wil gezonder leven en eist dat ook van de rest van de familie. Sonja is op visite bij Roger en Frieda en toont hen de huwelijksaankondigingen.
«
»
17:50 Bompa
Bompa wil dat iedereen vanaf nu gezond eet. Hij koopt een fruitpers en gaat naar de markt om dagverse groenten en fruit. Leo mag zelfs geen koffie meer drinken aan de ontbijttafel.
«
»
18:20 Bompa
Bompa is zijn gedacht gaan zeggen bij de ex-echtgenoot van Julia en brengt daarover verslag uit ten huize Roger en Frieda.
«
»
18:50 Bompa
De huwelijkswijnlijst van Sonja en Leo is niet alleen origineel, ze kent ook een enorm succes. Bompa heeft zichzelf tot keldermeester uitgeroepen en neemt de organisatie van de geschenken op zich.
«
»
19:20 Bompa
Bompa wordt door de hele familie onder handen genomen. Liters water brengen hem weer op de been. De huwelijkstaxi's zijn er niet en Leo vindt op het laatste nippertje een oplossing.
«
»
19:50 The Golden Girls
Sophia steelt geld van de overheid en Blanche probeert een auto te verkopen in de krant, alleen maar om een man aan te haak te slaan. Ze is hier echter niet zo succesvol in.
«
»
20:20 The Golden Girls
Dorothy maakt zich zorgen wanneer Sophia haar eigen trouwdag vergeet. Ze neemt haar mee naar de dokter en daar krijgen ze te horen dat het gewoon ouderdom is.
«
»
20:45 The Golden Girls
Blanche gaat regelmatig naar de dokter. Ditmaal krijgt ze te horen dat ze een pacemaker nodig heeft. Blanche heeft daar hele andere ideeën over en besluit dat ze het ook gewoon rustig aan kan doen.
«
»
21:15 The Golden Girls
Blanche wordt gestalkt door een jongere man, tenminste daar is ze zelf van overtuigd. De waarheid is echter heel anders. Dorothy en Sophia doen mee aan een Moeder-Dochter schoonheidswedstrijd.
«
»
21:45 The Golden Girls
Ross krijgt de schok van haar leven, wanneer ze te horen krijgt dat ze tijdens haar operatie mogelijk werd geïnfecteerd met hiv.
«
»
22:10 De Pfaffs
Angie, de doberman van Sam, gedraagt zich vreemd en al snel wordt duidelijk dat ze gaat bevallen.
«
»
22:55 M*A*S*H
De voedselvoorraad in het kamp daalt zienderogen wanneer de bevoorrading verhinderd wordt door de vijand.
«
»
23:25 M*A*S*H
Een soldaat biecht aan Hawkeye op dat hij door zijn eigen unit in elkaar werd geslagen omdat hij op mannen valt.
«
»
23:55 Wat Nu Weer?
Sitcom.
«
»
00:25 Wat Nu Weer?
Sitcom.
«
»
01:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers