TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
06:10 Jabaloe
De zes cowboys winnen met een gezamenlijk tombolaticket een paard. Maar voor wie is het paard? Joe heeft een idee. De cowboy die het langst zijn slechte gewoonte kan laten, krijgt de prijs.
«
»
06:25 Jabaloe
Twinkly wil auditie doen voor een toneelstuk. Daarom oefent hij samen met Bessy en Slampie de tekst van het stuk in. Twinkly speelt een cowboy die met zijn vriendin wil vertrekken uit Jabaloe Town.
«
»
06:35 Maya!
Kurt wil zijn bal niet meer duwen: het maakt hem doodsbang. Maya probeert de mestkever te helpen om zijn angst te overwinnen... en probeert de oorzaak van zijn fobie te vinden.
«
»
06:45 Maya!
Een afgevaardigde van een elitetraining komt naar de Duizend Bloemen Korf om Maya aan te werven. Maar dan moet ze wel op tijd haar beslissing kunnen maken.
«
»
07:00 Kabouter Plop
Lui brengt Plop een brief. Maar de brief is te laat. Hij is enkele dagen in de tas van Lui blijven zitten. Plop wordt boos op Lui. Klus doet er nog een schepje bovenop. Lui loopt huilend weg.
«
»
07:05 Kabouter Plop
Klus wil zwemmen, maar Plop en Lui willen niet mee. Klus probeert Lui te overtuigen. Hij geeft Lui zelfs zwemles. Daarna vertrekken ze naar de beek.
«
»
07:10 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
07:35 K3 Roller Disco
De meisjes hebben alle drie een oogje op Sean Dhondt die in de musical 'Romeo & Julia' speelt. Ze hebben dan ook spijt dat ze geen auditie gedaan hebben.
«
»
07:55 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:10 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
08:35 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
09:00 Lang leve koning Julien
Tekenfilm.
«
»
09:20 Skilz
De zomervakantie loopt weer op zijn einde en dat wil zeggen dat onze vrienden van Skilz weer voor een nieuw schooljaar staan.
«
»
09:45 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: Kip cordon bleu met amandelkroketten en prinsessenbonen & pompelmoesmojito.
«
»
09:55 Geen Uitzending
«
»
12:00 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Tineke krijgen een noodoproep. Het blijkt om het adres van de tandarts te gaan. Die heeft een klein meisje een paar klappen gegeven en de vader van het kind is overstuur.
«
»
12:25 De kotmadam
Iedereen start het nieuwe jaar met goede voornemens: Sam vindt dat er eindelijk iets tegen de kweek van ganzenlever moet gedaan worden en Jo is vastbesloten dit jaar zonder tweede zit door te komen.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Mieke zoekt toenadering tot Niko. Ze lucht haar hart bij Rudi. Louise confronteert Cédric, maar hij reageert anders dan verwacht. Simon zoekt verder uit wie de fout bij Fashion maakte.
«
»
14:05 Ella
Cindy wordt door Sam Stockmans van de arbeidsinspectie gedagvaard. Ze wil de zaak afhandelen, maar Ella en Anthony zijn er niet gerust op en schakelen een advocaat in.
«
»
14:35 Ella
Ronny herkent Ella van op de foto die detective Vandam hem heeft getoond. Norbert gaat Ursula opzoeken en eist een verklaring voor de brieven. Ursula bekent dat zij de brieven heeft geschreven.
«
»
15:05 Gooische vrouwen
Na een aanrijding lijkt alles en iedereen tegen Cheryl te zijn. Willemijn ziet een oude vriendin terug. Anouk probeert de mannen af te zweren. Claire komt er eindelijk achter wie haar afperser is.
«
»
16:00 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:20 Life in Pieces
Wanneer John zich oud begint te voelen, probeert hij er jonger uit te zien, maar zijn familie vindt het maar niets. Heather is bang dat het pianoconcert van Sophia een grote ramp wordt.
«
»
16:40 Tien om te zien
Met optredens van Get Ready!, K3, Pommelien Thijs, Niels Destadsbader, Metejoor en Snelle, Olivia en Paul SInha, Berre, Bobby, Christoff, Wendy Van Wanten, Luc steeno, Jo Vally, Bart Kaell en K.IA.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Floor en Obi worden opgeroepen omdat er een winkeldief aan het werk zou zijn. Wanneer ze arriveren is de dief nog aanwezig, maar hij kan ontsnappen.
«
»
18:20 De kotmadam
Een hobby beoefenen is leuk, maar als Jef zich zodanig met zijn plantjes bezig houdt dat hij er zijn vrouw voor verwaarloost, wordt dit een zaak voor Veronique. Jeanne klaagt over te weinig mannelijke aandacht. Sam heeft het tegenovergestelde probleem.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 Expeditie Pairi Daiza
Het park krijgt twee circusolifanten uit Frankrijk en drie makaken uit Nederland cadeau.
«
»
20:30 Waarheid, durven of doen
Vandaag komen Pascal Braeckman, Loïc Van Impe, Lynn Van den Broeck en Jonathan Medart samen in de Oranjerie in Kortrijk om elkaar wat beter te leren kennen.
«
»
21:25 Vakantiehuis for Life
Junior & Laura, Dylan & Glenn, Mats & Lobke, Mariam & Asma en Anke & Sophie trekken een maand lang naar de Ardennen om er een chalet om te toveren tot het buitenverblijf van hun dromen.
«
»
22:30 9-1-1: Lone Star
Terwijl Grace en Judd vechten voor hun leven na het vreselijke auto-ongeval, tonen flashbacks hoe een tragedie uit zijn jeugd ertoe leidde dat Judd kennismaakte met Grace.
«
»
23:25 Gooische vrouwen
Na een aanrijding lijkt alles en iedereen tegen Cheryl te zijn. Willemijn ziet een oude vriendin terug. Anouk probeert de mannen af te zweren. Claire komt er eindelijk achter wie haar afperser is.
«
»
00:20 Geen Uitzending
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
01:30 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Conversations With Friends' (Canvas)

Frances en Bobbi, beste vriendinnen en exen, beginnen samen aan hun laatste jaar aan de universiteit. Ze maken er kennis met de mysterieuze schrijfster Melissa en haar echtgenoot Nick, een in zichzelf gekeerde acteur. Het is al snel duidelijk dat het klikt tussen Bobbi en Melissa, terwijl Frances zich aangetrokken voelt tot Nick. En wanneer Frances en Nick op een feestje afgezonderd geraken van de andere gasten, escaleert de boel al snel.

'Conversations With Friends', om 22.05 uur op Canvas.

Dossiers