TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:15 Geen uitzending
«
»
07:15 Een huis vol
De vakantie van de familie Kraan is bijna ten einde en ze willen dan ook graag nog een dagje op pad. De spanning is aangebroken bij de familie Buddenbruck; Chayenna is opgenomen in het ziekenhuis.
«
»
08:00 Geen uitzending
«
»
09:55 Seven Year Switch USA
De deelnemende koppels zijn: Kenya & Charles, Tony & Angela, Bobby & Rosslyn en Diane & Reece. Zij worden begeleid door relatie-experten Charles J. Orlando en dr. Jessica Griffin.
«
»
10:35 Geen uitzending
«
»
13:40 Seven Year Switch USA
De deelnemende koppels zijn: Kenya & Charles, Tony & Angela, Bobby & Rosslyn en Diane & Reece. Zij worden begeleid door relatie-experten Charles J. Orlando en dr. Jessica Griffin.
«
»
14:25 Extreme Cake Makers
Alle hens aan dek bij Rosie, die een oldtimer cake in elkaar steekt voor een 80ste verjaardag, met een knipoog naar de winnende auto's van de autorace Le Mans in de jaren '20.
«
»
14:55 Neighbours
Nicolette ontdekt het geheim van Hendrix en geeft hem 24 uur de tijd om een oplossing te vinden. Zal Pierce hem uit zijn nachtmerrie kunnen bevrijden?
«
»
15:20 Sturm der Liebe
De dag na het bal hoort Maja Shirin uit. Shirin beweert echter dat ze vroeg naar huis is gegaan. Werner en Christoph weten niet hoe ze de lastercampagne tegen Christoph kunnen stoppen.
«
»
16:15 Urk!
De grote dag is aangebroken: de sprookjesbruiloft van Gerda en Klaas. Teuns verjaardagscadeau brengt het liefdeskoppel naar een hoogtepunt.
«
»
17:05 Court Cam
Getuigen, rechters en slachtoffers delen hun kijk op emotionele uitbarstingen en chaotische momenten in Amerikaanse rechtszalen.
«
»
17:30 Een huis vol
In Tollebeek is het normale leven weer begonnen. De kinderen moeten namelijk weer naar school. Voor Aida is het wel een hele spannende dag nu ze voor het eerst naar de middelbare school gaat.
«
»
18:25 De Planckaerts
Terwijl Francesco van de ene Vlaamse kerktoren naar de andere Duitse dom koerst, zijn het spannende dagen voor de twee jongste Planckaerts.
«
»
19:00 Ik vertrek
Sylvia van den Berg en Nico Dillingh uit Almere zetten koers naar Spanje. Als ze in Los Alcazares tegen een barretje aanlopen dat te koop staat, besluiten ze impulsief het avontuur aan te gaan.
«
»
19:55 B&B zoekt lief
Ze ontvangen Vlaamse singles die bij hen komen logeren en beslissen zelf wie mag blijven en wie op eender welk moment de bed and breakfast moet verlaten.
«
»
20:25 Steenrijk Straatarm
Galeriehouders Peter en Winna wonen in Sint-Martens-Latem. Zij wisselen met het gezin Verbaenen uit Turnhout, die sinds een jaar in collectieve schuldbemiddeling zitten.
«
»
21:30 Lady Truckers
Tinne komt haar vriend, die ook vrachtwagenchauffeur is, tegen op de weg. Edith is al drie dagen onderweg en is nu in ItaliŽ met een koelwagen vol met tomaten.
«
»
22:30 B&B zoekt lief
Ze ontvangen Vlaamse singles die bij hen komen logeren en beslissen zelf wie mag blijven en wie op eender welk moment de bed and breakfast moet verlaten.
«
»
23:00 Beer Masters
De hobbybrouwers maken een abdijbier en moeten op zoek naar een perfecte combinatie tussen eten en bier. Gastjurylid van dienst is Roberto Valbuzzi.
«
»
23:55 Blind getrouwd: AustraliŽ
De dinner party is helemaal uit de hand gelopen en Steve en Mishel krijgen een week de tijd om hun relatie te herstellen.
«
»
01:10 Geen uitzending
«
»
02:40 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers