TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Het weekmenu
Gemakkelijk vispannetje met kabeljauw // Pasta met witte kool en gehakt // Pita met kip en een yoghurtsausje // Gewokte noedels met ei en tomaat
«
»
06:15 Nuances
Thierry Theys behoort tot de generatie jonge chefs die veel belang hechten aan contrasten en texturen. Vandaag gaat hij aan de slag met de koningin van de zeevruchten: namelijk de oester!
«
»
06:40 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Jan Buytaert: Chips, Bart Desmidt: Humus, Johan Segers: Pommes duchesses, Roger van Damme: coulis bosvruchten
«
»
07:00 De gastentafel
Vandaag met Jan Tournier.
«
»
07:40 Tot op de graat
Niet alle visjes zijn moeders mooiste en dat geldt ook voor de zeewolf.
«
»
08:00 Comfort Food
Binnenblijfweer vraagt om Comfort Food! Dat weet Jeroen De Pauw als de beste. Vandaag maakt hij balletjes in tomatensaus die ook kort in de oven gaan.
«
»
08:20 Open vuur
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
09:00 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jord! Zomer is grillen bij Jord. Vandaag legt hij longhaas op hete kolen die hij combineert met chimichurri en maïs. Zelfs zijn appeldessert gaat op de BBQ.
«
»
09:40 Het weekmenu
Paëlla met zeeduivel // Pasta met kip, ham en mozzarella // Vegetarische Pizza Baguette // Kippensoep
«
»
10:30 De Sterrenkaart - Nederland
Margo Reuten is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland. Haar lach & kunde zorgden ervoor dat haar restaurant Da Vinci in Maasbracht in 1999 de 1ste ster kreeg.
«
»
11:05 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Dominique Persoone - Caramelsaus / Dagny Ros Asmundsdottir - Chili saus Julie Baekelandt - Guacamole / Jan Buytaert - Vleessla.
«
»
11:25 De smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
12:00 BBQ vanavond?!
Zalmforel met aardappeltjes / Gegrilde komkommer met ansjovis / Opgerolde worst met groentjes en burrata.
«
»
12:20 Sportfood
Oliver Naesen is profwielrenner. Hij weet dus wat te eten om goed te presteren, maar zondigt af & toe met zijn lievelingsgerecht: macaroni met kaassaus.
«
»
12:50 Beach Barbecue
Chef Michaël Vrijmoed verwent de hongerige surfers en strandgangers met heerlijk gegrild buikspek met een avocadosalade, bruschetta's met mosselen en aubergines, en een sappige lamskroon.
«
»
13:20 Panklaar
Vandaag: Tajine zonder tajine, maar wel in 1 pot.
«
»
13:30 Urban Barbecue
Chef Bart Desmidt gooit vandaag alweer hoge ogen. We starten met een ijsgekoelde cocktail op ons stadsterras.
«
»
14:05 Likoké On Tour
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen. Vandaag: Zuid-Afrika.
«
»
14:25 Pasta & risotto
Jan Tournier maakt een lekkere pasta met ibericoham en groene asperges. Peppe geeft de klassieke Risotto met paddestoelen een extra boost met amarone wijn.
«
»
14:45 De smaaktoerist
In de stad Oostende proeft Jeroen het product waar alle Belgen fier op zijn, ons Belgisch bier, en kookt hij met vis.
«
»
14:50 Tot op het Bot: Het Rund
Ossentong in maderasaus is een echte klassieker en het zal dan ook niemand verbazen dat Johan Segers dit gerecht op zijn menu zet vandaag.
«
»
15:15 De zomertafel
Dagny Ros Asmundsdottir & Jeroen De Pauw maken zomergerechten.
«
»
15:55 Peppe's Toscane
Stefano vertegenwoordigt de 8ste generatie in de slagerij Falorni gelegen in het rustieke Greve in Chianti.
«
»
16:20 Pasta & risotto
Steffi maakt een heerlijk gezonde Aziatische pasta met courgetti, bruine rijstnoedels, en pindagembersaus.
«
»
16:40 De Wereldkeuken
Vanja geeft ons vandaag haar interne keukentips voor de perfecte Nasi Goreng. Verder neemt ze ons mee in een bad van vloeibaar goud: Soto ayam en werkt het geheel af met een es alpukat!
«
»
17:30 BBQ vanavond?!
Pastasalade met gehakt en courgette / Kaasbroodje met mostarda van peer / Kip op bierblik.
«
»
17:50 Tot op het Bot: Het Rund
Een lekkere consommé vertrekt bij een stevige bouillon.
«
»
18:15 Peppe's Sicilië
Reis samen met Peppe Giacomazza naar Siculiana, naar zijn roots. Siculiana heeft geen haven, daarvoor moet je al enkele kilometers rijden.
«
»
18:40 De sterrenkaart
Olivier de Vinck groeide op aan het Antwerpse Zuid en was oorspronkelijk niet voorbestemd om een restaurant te openen.
«
»
19:00 Tot op de graat
De sint-jakobsschelp wordt ook wel de koningin van de schaaldieren genoemd en dat is niet zomaar! De fijne smaak van dit diertje weet uiteraard ook Johan Segers te bekoren.
«
»
19:25 Peppe's pasta
Ze zijn nu al legendarisch, de pastagerechtjes van Peppe Giacomazza. Vandaag voegt hij een gouwe ouwe toe aan zijn CV : cannelloni gevuld met spinazie, ricotta en noten.
«
»
19:45 Roger van Damme: Bakken
Voor zijn bakprogramma ruilde Roger van Damme Het Gebaar in Antwerpen eventjes in voor de bakkersmolen van Essen. Daar vinden we hem ook vandaag en hij maakt er een feestelijke taart van lepelbiscuit.
«
»
20:15 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
20:40 Op hete kolen
Vandaag maakt barbecuechef Michaël Vrijmoed een gerecht klaar waar iedereen duimen en vingers van aflikt, maar waarvan de meesten ook wel een beetje schrik hebben om het klaar te maken: lamsbout.
«
»
21:10 De smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
21:40 Het weekmenu
Gemarineerde zalm met gebakken patatjes // Varkenshaasje met aardappelkoekjes // Vegetarische stoemp met gebakken haloumi // Couscous met bio-kip
«
»
22:25 Open vuur
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
23:00 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Dominique! Vandaag speelt hij Cowboy en Mexicaantje, want hij legt een stuk Tomahawk op de grill dat hij combineert met een salsa.
«
»
23:30 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
00:25 Soep!
Koraallinzensoep / Venkel-Kervel soep
«
»
00:45 Smossen mag
Cel (8 jaar), Thomas (8 jaar) en Luca (10 jaar) zijn de smossertjes van dienst en maken samen met topsmosser Roger van Damme een échte peren- en een échte appeltaart klaar.
«
»
01:20 De Garde van Gert
Gert Verhulst ontvangt bekende chefs in zijn keuken! Vandaag met Steffi Vertriest.
«
»
02:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de man die kookt met passie en heel zijn hart: Desmidt Bart. Hij maakt bosduif met aard-én appelpuree. Een gerecht met een prachtig persoonlijk verhaal.
«
»
02:25 De dagschotel
Dominique Persoone - Mole Poblano
«
»
02:40 In de Mix (magazine Njam)
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
03:05 Roger van Damme: Bakken
Voor zijn bakprogramma ruilde Roger van Damme Het Gebaar in Antwerpen eventjes in voor de bakkersmolen van Essen. Daar vinden we hem ook vandaag en hij maakt er een feestelijke taart van lepelbiscuit.
«
»
03:25 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
03:40 Op hete kolen
Vandaag maakt barbecuechef Michaël Vrijmoed een gerecht klaar waar iedereen duimen en vingers van aflikt, maar waarvan de meesten ook wel een beetje schrik hebben om het klaar te maken: lamsbout.
«
»
04:05 De smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
04:30 Het weekmenu
Gemarineerde zalm met gebakken patatjes // Varkenshaasje met aardappelkoekjes // Vegetarische stoemp met gebakken haloumi // Couscous met bio-kip
«
»
05:15 Open vuur
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
05:50 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Dominique! Vandaag speelt hij Cowboy en Mexicaantje, want hij legt een stuk Tomahawk op de grill dat hij combineert met een salsa.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk' (VTM GO)

Ingeborg heeft fantastisch nieuws voor Karen (27). De experten hebben ook voor haar een match gevonden en zij zal dus in het huwelijksbootje stappen met Sharon (33). Nadat het koppel elkaar het jawoord heeft gegeven, trekken ze naar de feestlocatie waar Ingeborg als gastvrouw hun trouwfeest in goede banen zal leiden. Tussen alle festiviteiten door staat ook nog een fotoshoot op de planning en na het feest trekken ze uiteindelijk naar een B&B voor hun huwelijksnacht.

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk', om 20.45 uur op VTM.

Dossiers