TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:10 Maya!
Maya en Willy vinden een achtergelaten limonadefles. Wanneer Willy in de fles kruipt om de heerlijke zoete vloeistof te proeven, rolt de fles van een helling en neemt Bens bal mee.
«
»
06:20 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:35 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:50 Kabouter Plop
Kleuterprogramma.
«
»
06:55 Kabouter Plop
Plop en zijn vrienden zijn dol op Plopkoeken, tot ze van dokter Klus vernemen dat ze van het gebak ziek kunnen worden.
«
»
07:00 De Sprookjes van Klaas Vaak
Er was eens een arme houthakker die met zijn vrouw en twee kinderen, Hans en Grietje, aan de rand van een groot bos woonde.
«
»
07:10 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:25 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:40 K3 Roller Disco
De meisjes kijken naar een griezelfilm en dat heeft zo zijn gevolgen. De volgende dag zijn ze ervan overtuigd dat er een klopgeest in de Roller Disco zit.
«
»
08:00 K3 Roller Disco
Marcel vraagt aan Guus om voor Flora, de kat van zijn buurvrouw, te zorgen. Guus moet echter weg en geeft de job door aan Klaasje. Zij denkt door een misverstand dat Flora een plant is.
«
»
08:20 Skilz
Quinten vindt op het net artikels over geldtransacties die plaatsvinden op het lokale vliegveld. Het zou gaan over een illegale handel in vals geld die de politie maar niet kan onderscheppen.
«
»
08:35 Raveleijn
In de grotten kijkt een aantal bannelingen beschuldigend naar de Vijf. De komst van de wachters moest wel hun schuld zijn. Voordat de Vijf kwamen, liet Graaf Grafhart hen tenminste met rust.
«
»
09:00 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
09:25 Wakandy
Show.
«
»
09:35 Slisse & Cesar
Cesar heeft in het park een tas met geld gevonden. Slisse waant zich al rijk. Op aandringen van Cesar zullen ze het geld terugbezorgen aan de eigenaar, maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.
«
»
10:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 L.A.'s Finest
Wanneer een lichaam zomaar uit de lucht komt gevallen, moet het team op zoek naar aanwijzigingen om de zaak te kunnen onderzoeken. Syd en Nancy beseffen ondertussen dat ze elkaar moeten vertrouwen.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:35 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:45 Loïc tussen 2 vuren
Loïc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door een BV zijn of haar lievelingsgerecht klaar te maken. Met vandaag: Ianthe Tavernier.
«
»
14:20 The Rebound
Sandy, een sexy moeder van 40 met twee kinderen, ziet haar perfect georganiseerde wereld uiteenvallen wanneer ze erachter komt dat haar man vreemdgaat.
«
»
16:00 Cougar Town
Bobby en Grayson schrijven zich per ongeluk in voor een breakdancewedstrijd.
«
»
16:20 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:40 Wooninspiraties
Virginie Claes, Cynthia Reekmans en Justine De Jonckheere gaan op zoek naar inspiratie voor mensen die een ruimte willen inrichten.
«
»
17:10 Rijker dan je denkt?
'Rijker dan je Denkt?' is voor de tweede keer te gast in de Nekkerhal. De ideale locatie voor een schattingsdag, want gekochte voorwerpen kunnen meteen geschat worden door de experts.
«
»
18:20 De kotmadam
Jeanne krijgt haar eerste belastingcontroleur over de vloer. Het onderzoek is een ramp. Ze krijgt precies één week de tijd om haar boekhouding in orde te brengen.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 De Code van Coppens
Olga Leyers, Sam De Bruyn, Dina Tersago en Ann Van Elsen krijgen van Staf en Mathias de opdracht de wereld te redden van een nucleaire ramp.
«
»
21:00 Robin Hood
Kruisvaarder Robin van Loxley keert verbitterd terug naar Engeland om er te ontdekken dat zijn titel en land hem zijn afgenomen. Samen met zijn Moorse bondgenoot start hij een revolutie.
«
»
23:00 L.A.'s Finest
Nancy helpt Syd om de gestolen fentanyl terug op het politiebureau te krijgen zonder dat iemand iets opmerkt. Ze raakt echter afgeleid door het vreemde gedrag van haar stiefdochter Izzy.
«
»
23:55 Gooische vrouwen
Cheryl wordt vastgehouden door Joke. Martin ziet het niet zitten om in zijn eentje voor Remy te zorgen en laat de baby achter bij Evert en Roelien.
«
»
00:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers