TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:55 Joe
«
»
15:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
16:25 SOS Piet
Orloff-gebraad, tomatensoep met balletjes en witte chocolademousse. Geen uitdaging te groot voor Piet Huysentruyt die Viviane, Eivire en Sonja te hulp schiet.
«
»
17:00 SOS Piet
Vandaag: berlijnse bollen, bechamelsaus en champignonroomsoep.
«
»
17:25 SOS Piet
Zelf canneloni maken is niet voor iedereen een koud kunstje en hoe kuis je nu eigenlijk verse vis? Peter en Cathy roepen de hulp van Piet Huysentruyt in.
«
»
17:55 SOS Piet
Advocaat maken volgens de regels van de kunst, verse vogelnestjes en suikerbrood, ook voor het paasmenu kunnen we rekenen op Piet Huysentruyt.
«
»
18:25 SOS Piet
Zoetigheid troef vandaag in SOS Piet. In de mannenkookclub kiezen ze voor merengue, Heleen gaat voor zandkoekjes en Anita waagt zich aan apfelstrudel. Piet to the rescue!
«
»
18:55 Super 50
Muziekshow.
«
»
19:55 Are You Being Served?
Meneer Lucas brengt zichzelf in de problemen wanneer hij eigenhandig enkele correcties aan een maatpak aanbrengt. Bovendien verzeilt zijn persoonlijk briefje aan miss Brahms in de verkeerde handen...
«
»
20:25 Are You Being Served?
De omzet van het warenhuis is de afgelopen maand dramatisch gedaald. Het personeel krijgt een uitgebreide cursus in verkooptechnieken, maar niet iedereen is blij met die extra werkuren...
«
»
20:55 Are You Being Served?
Door een staking van het openbaar vervoer moeten de personeelsleden van Grace Brothers noodgedwongen de nacht in de winkel doorbrengen.
«
»
21:25 Are You Being Served?
Grace Brothers gaat nu ook parfum verkopen en er wordt een verkoopster aangenomen om de stand te bevolken. De werknemers van Grace Brothers zijn niet tevreden met deze beslissing.
«
»
22:00 Are You Being Served?
Een rijke klant van Grace Brothers verloor een kostbare diamant in het warenhuis en looft een beloning uit voor de eerlijke vinder.
«
»
22:30 De Planckaerts
Christa en Stephanie willen iets aan hun conditie doen. Terwijl de dames zich tijdens hun eerste jogging de longen uit het lijf lopen, installeren de jongens een pooltafel in de krappe woonkamer.
«
»
23:15 Dennis
Komische serie.
«
»
23:35 EHBL
Nadine en Toni wonen samen met hun zes kinderen in Oelegem. Ze vormen een nieuw samengesteld gezin, maar hebben een totaal gebrek aan plaats.
«
»
00:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Gloria Fuentes groeide op in CaliforniŰ, maar heeft roots in Mexico. Tijdens een bezoek aan haar vriendin Suzu in Tijuana is Gloria getuige van een moord, waarna ze door de baas van een gangsterbende gedwongen wordt om voor hem te werken. Zo belandt ze in een gevaarlijk kat-en-muisspel tussen de CIA, de Drug Enforcement Administration en de bendeleider.

'Miss Bala', film uit 2019 met oa. Gina Rodriguez, om 20.35 uur op VTM 3.

Dossiers