TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Slim Afvallen
Realityreeks.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:25 Slim Afvallen
Realityreeks.
«
»
13:20 Marrying Millions
Realityreeks.
«
»
14:10 Your Home Made Perfect
Laura Jane Clark en Robert Jamison strijden om de kans om een jaren 60-huis met vier slaapkamers in Wilshire te remodelleren. Wie slaagt erin om eigenaars Becky en Chris voor zich te winnen?
«
»
15:15 Wooninspiraties
Virginie Claes, Cynthia Reekmans en Justine De Jonckheere gaan op zoek naar inspiratie voor mensen die een ruimte willen inrichten.
«
»
15:40 I Found the Gown
Ann Marie vindt haar droomjurk bij VOWS, maar naaister Anahit moet alle registers opentrekken om de jurk passend te maken. Krijgt ze de jurk op tijd af?
«
»
16:15 Gordon Ramsay: Unchartered S1 Compilations
Gordon Ramsay reist op zijn motor af naar Peru om daar traditionele gerechten te ontdekken.
«
»
17:10 Horrorhuurders en huisjesmelkers
Pauline en Simon verhuren een appartement. Hun huurders blijken de buurt geregeld op stelten te zetten en voor dit gedrag kunnen zij als eigenaars medeverantwoordelijk gesteld worden.
«
»
18:00 Steenrijk, straatarm
De zusjes Bianca en Natasha verruilen hun penthouse in Amsterdam met de knusse sociale huurwoning van familie Holleman uit Gouda.
«
»
18:55 De MUG
Wanneer het gezin De Bakker op de scooter onderweg is naar de Zoo, worden de 11-jarige Dax en mama Anneke frontaal aangereden door een auto.
«
»
19:55 Over winnaars
De 27-jarige Hannelore kreeg 3 jaar geleden een appelflauwte in het station van Brugge en viel op de sporen. Ze verloor beide benen. Nu wil ze de ruïnes van de oude Inca-stad Machu Picchu zien.
«
»
21:00 Lady Bouwers
Elektricien Gitte is samen met collega Nick op weg naar een herenhuis dat wordt verbouwd. In Limburg moeten Jolien en Claudia een schoonheidssalon van steentapijt voorzien.
«
»
22:00 De Vuilste Jobs van Vlaanderen
Verschillende Vlamingen worden gevolgd die als professionele cleaners beginnen waar anderen geen begin zien en vaak de meest hallucinante situaties meemaken.
«
»
22:55 Pech Onderweg
Een klapband, motorproblemen of panne... Van De Panne tot Maaseik bieden deze reddende engelen hulp bij autopech.
«
»
23:55 Surgeons: At the Edge of Life
Neurochirurg Ismail Ughratdar heeft slechts enkele minuten om het leven te redden van een 64-jarige vrouw die een hersenbloeding opliep tijdens een val op straat.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers