TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Slim Afvallen
Realityreeks.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:25 Slim Afvallen
Realityreeks.
«
»
13:20 Marrying Millions
Realityreeks.
«
»
14:10 Your Home Made Perfect
Laura Jane Clark en Robert Jamison strijden om de kans om een jaren 60-huis met vier slaapkamers in Wilshire te remodelleren. Wie slaagt erin om eigenaars Becky en Chris voor zich te winnen?
«
»
15:15 Wooninspiraties
Virginie Claes, Cynthia Reekmans en Justine De Jonckheere gaan op zoek naar inspiratie voor mensen die een ruimte willen inrichten.
«
»
15:40 I Found the Gown
Ann Marie vindt haar droomjurk bij VOWS, maar naaister Anahit moet alle registers opentrekken om de jurk passend te maken. Krijgt ze de jurk op tijd af?
«
»
16:15 Gordon Ramsay: Unchartered S1 Compilations
Gordon Ramsay reist op zijn motor af naar Peru om daar traditionele gerechten te ontdekken.
«
»
17:10 Horrorhuurders en huisjesmelkers
Pauline en Simon verhuren een appartement. Hun huurders blijken de buurt geregeld op stelten te zetten en voor dit gedrag kunnen zij als eigenaars medeverantwoordelijk gesteld worden.
«
»
18:00 Steenrijk, straatarm
De zusjes Bianca en Natasha verruilen hun penthouse in Amsterdam met de knusse sociale huurwoning van familie Holleman uit Gouda.
«
»
18:55 De MUG
Wanneer het gezin De Bakker op de scooter onderweg is naar de Zoo, worden de 11-jarige Dax en mama Anneke frontaal aangereden door een auto.
«
»
19:55 Over winnaars
De 27-jarige Hannelore kreeg 3 jaar geleden een appelflauwte in het station van Brugge en viel op de sporen. Ze verloor beide benen. Nu wil ze de ruďnes van de oude Inca-stad Machu Picchu zien.
«
»
21:00 Lady Bouwers
Elektricien Gitte is samen met collega Nick op weg naar een herenhuis dat wordt verbouwd. In Limburg moeten Jolien en Claudia een schoonheidssalon van steentapijt voorzien.
«
»
22:00 De Vuilste Jobs van Vlaanderen
Verschillende Vlamingen worden gevolgd die als professionele cleaners beginnen waar anderen geen begin zien en vaak de meest hallucinante situaties meemaken.
«
»
22:55 Pech Onderweg
Een klapband, motorproblemen of panne... Van De Panne tot Maaseik bieden deze reddende engelen hulp bij autopech.
«
»
23:55 Surgeons: At the Edge of Life
Neurochirurg Ismail Ughratdar heeft slechts enkele minuten om het leven te redden van een 64-jarige vrouw die een hersenbloeding opliep tijdens een val op straat.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ons huis/nieuw huis' (EĂ©n)

Frédéric en Ilse wonen als nieuw samengesteld gezin in Millen, Riemst. Dat doen ze in Frédérics ouderlijk huis, vroeger een gekende buurtwinkel. Maar alle kinderen zijn het huis uit en dat is nu dus veel te groot. Frédéric wil het opsplitsen in twee appartementen en daar zijn oude dag doorbrengen. Maar Ilse is als de dood voor verbouwingswerken en al het stof dat dit met zich meebrengt. Zij voelt meer voor een splinternieuw, kraaknet en instapklaar appartement. Het wordt geen eenvoudige opdracht voor Ken en Kristien.

'Ons Huis/Nieuw Huis', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers