TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:55 The Simpsons
NASA-wetenschappers zoeken een ietwat sullige werkman voor een populaire missie in de ruimte. Ze geven Homer en Barney de kans om deel te nemen aan de selecties.
«
»
12:25 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:45 Heaven Sent
Maire en Billy Taylor zijn negen jaar getrouwd, maar hun huwelijk dreigt op de klippen te lopen. Tot het koppel geconfronteerd wordt met Taylor, een 8-jarig meisje dat weggelopen is uit de hemel.
«
»
16:35 Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector
Lincoln en zijn team jagen op een seriemoordenaar die altijd anderen laat opdraaien voor zijn moorden. Maar dan komt een van Lincolns vrienden in het vizier van het onderzoek.
«
»
17:35 Siren
Ryn ontdekt een schuilplaats van gewonde zeemeerminnen die zijn kunnen ontsnappen aan de gewelddadige Tia. Ben en Xander raken verstrikt in een gevecht met Tia's manschappen.
«
»
18:35 Ride Along 2
Terwijl zijn huwelijksdag met rasse schreden nadert, trekt Ben Barber naar Miami met zijn toekomstige schoonbroer James Payton om er een belangrijke drugszaak te onderzoeken.
«
»
20:30 Star Trek Into Darkness
Een terrorist pleegt een aanslag op een geheime basis van Starfleet. Kapitein Kirk en de bemanning van de USS Enterprise starten een klopjacht om de mysterieuze terrorist op te sporen.
«
»
22:55 Clarice
Clarice schakelt de hulp in van Julia Lawson wanneer ViCAP een link ontdekt tussen de riviermoorden en een farmaceutisch bedrijf.
«
»
23:45 Clarice
Catherine Martin vlucht naar Carneys Point, New Jersey, om er de confrontatie aan te gaan met Lila Gumb, de moeder van Buffalo Bill. Clarice gaat achter haar aan.
«
»
00:35 The Fix
Er blijkt geknoeid te zijn met bewijsmateriaal en het openbaar ministerie is vastberaden om dit tot op de bodem uit te zoeken. Loni biecht aan Maya op dat ze een afspraak had met Ezra.
«
»
01:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers