TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
07:01 De kist
Voor presentatrice Anita Witzier was de dood in haar jeugd iets heel normaals: ze groeide op als dochter van een uitvaartondernemer. Aan een mooie uitvaart hecht ze veel belang.
«
»
07:31 Crux
Johanna Hoving is bijna 37 en al een tijdje single. Johanna heeft een diepe wens een man te vinden en met hem kinderen te krijgen. Het wil alleen niet zo lukken.
«
»
08:02 Petrus in het land
Elke zaterdag opent een Protestantse kerk haar deuren voor ons. We maken kennis met lokale kerkgemeenschappen in Nederland.
«
»
08:28 De verwondering
Herman Coenen stond als hoogleraar aan de wieg van de Universiteit voor Humanistiek in Utrecht. In zijn colleges verweefde hij verschillende lichaamsgerichte oefeningen met poëzie, beschouwing en dialoog.
«
»
08:59 Ik mis je
Gerard de Ridder komt bijna iedere dag op de begraafplaats. Hij komt uit een gezin van vijftien kinderen. Vier van zijn broers liggen hier begraven, waaronder zijn jongste broer Albert (22), die veertig jaar geleden is verongelukt.
«
»
09:15 EO Life
Bert van Leeuwen ontvangt gasten die vertellen over geloof, de kerk en hun persoonlijke verhalen. Ook klinkt er inspirerende muziek.
«
»
09:45 Geloofsgesprek
De Basiliek van de Heilige Nicolaas in Amsterdam heeft dit jaar heel wat te vieren, een speciaal Nicolaasjaar vanwege de relieken van de heilige, maar ook een 135-jarig jubileum.
«
»
09:59 Eucharistieviering
Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Basiliek van de H. Nicolaas te Amsterdam. Celebrant: Pastoor Eric Fennis.
«
»
11:05 EO Life
Bert van Leeuwen ontvangt gasten die vertellen over geloof, de kerk en hun persoonlijke verhalen. Ook klinkt er inspirerende muziek.
«
»
11:50 Wilde Ganzen
Wilde Ganzen heeft afgelopen jaren de bouw van een zorgcentrum gesteund voor ouderen in Bosnië en Herzegovina. Graag willen we dit gebouw duurzaam maken.
«
»
12:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
12:10 Buitenhof
Te gast: Viroloog en epidemioloog Jaap Goudsmit, schrijver en journalist Pieter Waterdrinker, Esther Ouwehand van de Partij voor de Dieren en Ahmet Polat.
«
»
13:10 Fryslân DOK
Strafrechtadvocaten Wim en Hans Anker nemen na veertig jaar afscheid. Als 'confrères' zijn ze loyaal en ijzersterk: de kracht van de combinatie. Wat laten ze na aan de rechtspraak in Nederland?
«
»
13:49 Gort over de grens
Ilja stuurt zijn prachtige voiture door de glooiende heuvels van de Côte-d'Or en proeft de mooiste wijnen van de 'Gouden Kust'. Van Chardonnay in Meursault tot Pinot Noir in Gevrey-Chambertin.
«
»
14:35 In het kielzog van de Mayflower
De Pilgrims gingen 400 jaar geleden aan land bij de stad Provincetown op Cape Cod, nu een kleurrijke Gay Capital. Hoe wordt anno 2022 naar de 'origin story' van Amerika gekeken?
«
»
15:22 BinnensteBuiten
In de Bijlmer wonen Andy en Frederique met hun gezin in een huis zoals je vroeger in Suriname zag: wit met groene luiken en een veranda. Een fijne wijk, waarin de kinderen in de binnentuin spelen.
«
»
15:45 De Boeddhistische Blik: Drinkbare Maas
De kwaliteit van drinkwater loopt wereldwijd terug. Ook de beschikbaarheid van drinkwater neemt drastisch af. Ecologe Li An Phoa zet zich in voor een wereld met drinkbare rivieren.
«
»
16:25 De reis van de Indiërs
De betovergrootouders van Narsingh komen hier vandaan. Een dorpje op het platteland, waar door de industrialisatie, de komst van de geldeconomie en langdurige droogte de vooruitzichten slecht waren.
«
»
16:55 Socutera
Stichting Vluchteling verleent directe hulp aan vluchtelingen en ontheemden in de regio, komt in Nederland op voor hun belangen en geeft voorlichting over hen.
«
»
17:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
17:05 Politieke Partijen
Informatief programma.
«
»
17:12 Jacobine op 2
Honderden zendingskinderen groeiden op in Nederland, terwijl hun ouders het evangelie verkondigden aan de andere kant van de wereld. Vanaf de 17e eeuw trokken de eerste Nederlandse zendelingen al naar landen als Indonesië en Suriname.
«
»
17:45 Kruispunt
Al jaren staat ze nummer 2 op de lijst van de SP, Tweede Kamerlid Renske Leijten. Haar naam wordt vaak in één adem genoemd met Pieter Omtzigt en de Toeslagenaffaire.
«
»
18:18 Podium Witteman
De Russische celliste Anastasia Kobekina speelt met de Georgische pianist Luka Okros het langzame deel uit de cellosonate van Rachmaninov.
«
»
19:25 Brommer op zee
Gasten: Chris De Stoop, Aleid Truijens en Gerda Blees. Boekenclub: 'Oorlog en terpentijn' van Stefan Hertmans.
«
»
20:10 Nu te Zien!
De lampen gaan uit en de kaarsen gaan aan in Museum Gouda. Ann Demeester bekijkt hoe 17de-eeuwse kunstenaars als Rembrandt en Gerard van Honthorst kaarslicht gebruikten.
«
»
20:25 Toms Schotland
Tom Egbers rijdt in zijn oldtimer de grens van Engeland met Schotland over en hoe verder hij het land inrijdt, hoe luider de roep om Schotse onafhankelijkheid lijkt te klinken.
«
»
21:05 Metropolis
Evald Piirisild (Estland) kan als Sjamaan Arendsveer de hulp inroepen van zijn totemdier wolf. Die spoort ziektes op en klauwt of bijt die uit de patiënt.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
22:09 Pointer
'Onze veiligheid interesseert ze niet', reageert een Groninger boos op het nieuws dat de gaswinning komende tijd omhooggeschroefd wordt.
«
»
22:42 De sociëteit
Inclusieve talkshow waarin met open blik de actualiteit op politiek, maatschappelijk en cultureel gebied wordt doorgenomen.
«
»
23:29 Pørni
Pørni stuurt Bjørnar per ongeluk een verkeerde sms, waarna hij haar de liefde verklaart. Hanna besluit dat ze bij haar vader wil wonen, maar Pørni is bang dat ze door hem teleurgesteld zal worden.
«
»
00:06 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
00:43 Buitenhof
Interviewprogramma met maatschappelijke en politieke debatten, gesprekken en opinies.
«
»
01:38 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers