TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Papillon
Henri Charrière, bijgenaamd Papillon, wordt tot levenslange dwangarbeid veroordeeld en naar het Duivelseiland in Frans-Guyana verbannen. Hij is vastbesloten te ontsnappen.
«
»
14:30 M*A*S*H
Hawkeye onderzoekt een aantal kleine diefstallen in het kamp.
«
»
15:00 Undercover: Fighting the Fraudsters
Er worden online heel veel soorten dieetpillen aangeboden, maar ze zijn niet allemaal legaal en veilig, zo blijkt. Paul gaat undercover en gaat de confronatie aan met de verkopers.
«
»
15:50 Undercover: Fighting the Fraudsters
Paul verdiept zich in de oplichtingspraktijken van verzekeringsmakelaars die valse autoverzekeringen verkopen aan chauffeurs met een hoge verzekeringspremie.
«
»
16:40 Body Cam Cops
In het Mexicaanse Clovis raakt een agent gewond nadat hij een nachtelijke fietser aan de kant zet wegens het rijden zonder verlichting.
«
»
17:40 Body Cam Cops
Agenten weten bij de start van hun werkdag niet wat hen te wachten staat; een enkele dag is hetzelfde. Ze moeten dan ook voorbereid worden op alle mogelijke scenario's.
«
»
18:40 Komt een man bij de dokter
Moppen die bij jong en oud voor een lach op het gezicht zorgen, worden op geheel eigen wijze weergegeven in aansprekende sketches.
«
»
19:10 Komt een man bij de dokter
Moppen die bij jong en oud voor een lach op het gezicht zorgen, worden op geheel eigen wijze weergegeven in aansprekende sketches.
«
»
19:35 SAS: Who Dares Wins Australia
De rekruten moeten onder meer stand zien te houden in ijskoud water en krijgen een zware fysieke uithoudingsproef voor de kiezen.
«
»
20:35 The Big Lebowski
Wanneer hippie Jeffrey Lebowski, beter bekend als The Dude, wordt verward met zijn rijke naamgenoot raken hij en zijn bowlingvrienden betrokken bij een vreemde ontvoeringszaak.
«
»
22:45 Crimi Clowns
De bende carjackt een Porsche Cayenne en krijgt er gratis een fortuin aan hormonen bij. Lou en Wesley brengen het slachtoffer naar een afgelegen plek maar als de kofferbak open gaat, schrikken ze.
«
»
23:15 Crimi Clowns
Ma Tersago heeft drie demente bejaarden uit het home laten 'ontsnappen'. Ronny sust directeur Cools met een Rolex en dan staan Ma en Rachel voor de deur van de villa.
«
»
23:55 Top Gear
Special waarin Jeremy, James en Richard met drie oude 4x4's vanuit het bekken van de Amazonerivier in Bolivië tot aan de kust van Chili moeten rijden.
«
»
01:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers