TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:10 Maya!
Willy ontdekt dat alle honingraten leeg zijn. Doordat de bijen in de winter geen bloemen vonden moeten ze nu dringend aan het werk om de voorraad aan te vullen. Alle bijen worden op pad gestuurd.
«
»
06:20 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:35 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:50 Kabouter Plop
Lui is vergeten dat hij vandaag jarig is. Plop en zijn vrienden zijn het niet vergeten en ze organiseren een verrassingsfeestje.
«
»
06:55 Kabouter Plop
Smal en Kwebbel willen graag met een kabouterprins trouwen. Smal vindt dat Kwebbel niet goed genoeg is om prinses te worden en er komt ruzie van.
«
»
07:05 De Sprookjes van Klaas Vaak
Er waren eens een koning en koningin, die slechts één ding misten: een kindje. Op een ochtend werd de koningin aangesproken door een kleine kikker.
«
»
07:15 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:25 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:40 K3 Roller Disco
Hanne, Marthe en Klaasje kijken heel erg uit naar de seizoensfinale van hun favoriete serie 'Cool Chicks'. Ze moeten echter eerst werken en zich beheersen tot 's avonds om samen te kunnen kijken.
«
»
08:00 K3 Roller Disco
Hanne kan door een toeval een lucky trickshot van Klaasje filmen. Die is dolblij en nodigt haar familie uit Nederland uit om naar het filmpje te komen kijken.
«
»
08:25 Skilz
'Miss QueenyPOP', de plaatselijke missverkiezing voor tieners is volop aan de gang wanneer plots Merel Beks haar opwachting maakt backstage. Ze is Kamiel gevolgd.
«
»
08:40 Raveleijn
Thomas weet met zijn vuurelement en wapen de graffers weg te jagen. De zes gaan in volle gallop richting Raveleijn. Samuel realiseert zich dat de bannelingen de Vijf moeten helpen.
«
»
09:00 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
09:25 Wakandy
Show.
«
»
09:35 Slisse & Cesar
Tinneke en Joe gaan trouwen. Melanie wil haar reputatie alle eer aandoen en eist dat er tijdens de huwelijksreceptie champagne aan de gasten aangeboden wordt.
«
»
10:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Gooische vrouwen
De vrouwen trakteren Roelien op een bezoekje aan een beautyfarm. Cheryl wil een fan minder enthousiast maken voor Martin. Ondertussen is Claire opgeroepen als getuige in de zaak tegen Ernst.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:35 Ethias Cross
Voor deze zevende manche van de Ethias Cross trekken de veldrijders naar Maldegem. Dit is traditiegetrouw de eerste veldrit na het wereldkampioenschap.
«
»
16:25 The Masked Singer (BEL)
Vandaag maken twee nieuwe figuren hun entree: Konijn en IJskoning. Met negen zullen de gemaskerden deze keer duels aangaan per drie.
«
»
18:30 Loïc tussen 2 vuren
Loïc Van Impe ontvangt twee jonge chefs die het tegen elkaar opnemen door een BV zijn of haar lievelingsgerecht klaar te maken. Met vandaag: Ianthe Tavernier.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:50 Comedy Toppers
Bundeling van de meest legendarische sketches, quickies, typetjes en stand-ups van Gaston Berghmans en Leo Martin.
«
»
20:25 Wat een Jaar!
Koen Wauters en teamcaptains Nathalie Meskens en Jonas Van Geel keren samen met Manou Kersting en Jan Peumans terug naar het jaar 1971.
«
»
21:35 A Good Day to Die Hard
Inspecteur John McClane wil in Moskou het hachje van zijn zoon Jack gaan redden, maar ontdekt daar dat die als undercoveragent voor de CIaA werkt.
«
»
23:25 Backdraft
Net zoals hun vader, die twintig jaar geleden in een brand is omgekomen, zijn Stephen en Brian McCaffrey bij de brandweer. Maar de twee broers kunnen het niet zo goed met elkaar vinden.
«
»
01:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers