TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Steenrijk, straatarm
De familie Kreutz mag een weekje ruilen met levensgenieters Eric en Marion uit het Franse Crestet en kunnen ze voor even van een onbezorgd leventje genieten.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:35 Hotel Inpector
Alex Polizzi trekt naar het verlieslatende The Crown Inn, Aldbourne om er de 69-jarige Alan te helpen. Geschokt door wat ze vindt, weigert Alex zichzelf in te checken.
«
»
13:20 Love Bites
Brad, Jedd en Harry nemen in de keuken van Scarlett plaats achter het fornuis in de hoop een date te winnen met de 20-jarige Frankie. Wie verovert haar hart met zijn kookkunsten?
«
»
14:20 Don't Tell the Bride
Realityreeks.
«
»
15:10 Helse bruiden
De neurotische bridezilla Sophia kleineert haar toekomstige echtgenoot en werkt zichzelf in de problemen. Dramaqueen Aleshia negeert alle negatieve signalen en slaat alle waarschuwingen in de wind.
«
»
16:00 Posh Hotels: Upstairs and Down
Acteur Nigel Havers en actrice Sally Lindsay verkennen vier van de meest iconische en luxueuze hotels van Groot-Brittannië en Ierland vanuit twee totaal verschillende perspectieven.
«
»
16:55 Help, Mijn Man Is een Klusser
Chris en Marja zijn al jaren aan het verbouwen en slapen noodgedwongen in de eetkamer. De klus lijkt de eigenwijze Chris boven het hoofd te zijn gegroeid. Dochter Froukje kan het niet langer aanzien.
«
»
17:45 Hotter Than My Daughter NL
Bridget schiet te hulp in Spijkenisse, waar Gimenne schoonmoeder Bianca heeft opgegeven. Korte jurkjes, hoge laarzen, diep decolleté: haar schoonmoeder kleedt zich te jong voor haar leeftijd.
«
»
18:40 American Ninja Warrior
Eerste deel van de finale waarin 28 van de beste ninja's het tegen elkaar opnemen op tien helse obstakels, waaronder de Falling Shelves en het nieuwe Dragonback.
«
»
20:25 Avengers: Infinity War
Thanos wil de balans in het universum herstellen door de helft van alle leven te 'verwijderen'. The Avengers moeten samenwerken met de Guardians of the Galaxy om Thanos te verslaan.
«
»
23:00 Terminator 2: Judgment Day
2029. Skynet stuurt een cyborg, de T-1000, terug in de tijd om de toekomstige verzetsleider John Connor te vermoorden.
«
»
01:25 Ambulance: Code Red
De luchtambulance vliegt uit voor een motorongeluk. Ambulanier Rob probeert het leven te redden van een 80-jarige man die een hartstilstand kreeg op zijn oprit.
«
»
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers