TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:35 Magnum
Lena en Saul Greenberg, twee overlevenden van de Holocaust, hebben rust gevonden op Hawaï. Daar komt plots een einde aan, wanneer ze beseffen dat ze opnieuw het slachtoffer zijn van blinde haat.
«
»
14:30 Magnum
Mevrouw Marston komt met haar terriër Sir Algernon Farnsworth, Algie voor de vrienden, aan in Hawaii. Wanneer Algie niet veilig blijkt te zijn, wordt hij aan de goede zorgen van Higgins toevertrouwd.
«
»
15:20 M*A*S*H
Wanneer kolonel Henry Blake naar Tokio wordt overgeplaatst en Frank het kamp militaire discipline begint op te leggen, doen de chirurgen er alles aan om Henry terug te krijgen.
«
»
15:55 Body Cam Cops
In het Amerikaanse Grand Rapids volgen we agenten die een gevaarlijke crimineel achternazitten. In Groot-Brittannië worden agenten verrast door een man met een samoeraizwaard.
«
»
16:55 Body Cam Cops
In Savannah, USA, zorgen bodycambeelden ervoor dat een onschuldige man niet in de gevangenis belandt na een fout van enkele agenten. In Zuid-Afrika zijn we getuige van een achtervolging.
«
»
17:55 The Gifted
Andy komt op voor Rebecca en gaat tegen Reeva in. Lauren doet een belangrijke ontdekking over het onderzoek van dr. Risman.
«
»
18:45 The Gifted
De Mutant Underground vraagt zich af of ze de hulp van de Inner Circle moeten inroepen. Andy overweegt om de banden met zijn familie weer aan te halen.
«
»
19:35 Komt een man bij de dokter
Moppen die bij jong en oud voor een lach op het gezicht zorgen, worden op geheel eigen wijze weergegeven in aansprekende sketches.
«
»
20:05 The Kids Are Alright
Mike geeft Eddie seksuele voorlichting. Peggy is echter niet tevreden met de manier waarop hij de zaken aanpakt.
«
»
20:35 Rambo - First Blood Part II
In ruil voor strafvermindering wordt veteraan John Rambo opnieuw naar Vietnam gestuurd. Zijn missie: enkele Amerikaanse krijgsgevangenen bevrijden.
«
»
22:30 Mayans M.C.
Vlak na zijn vrijlating uit de gevangenis treedt de op wraak beluste Ezekiel 'EZ' Reyes toe tot de motorclub van Santo Padre. Al snel wordt duidelijk dat EZ zijn plaats zal moeten verdienen.
«
»
23:45 No-Go Zones: The World's Toughest Places
Het Santa Fe-district in de Colombiaanse hoofdstad Bogotá wordt gekenmerkt door drugs, geweld en prostitutie. Hier hebben criminelen en pooiers het voor het zeggen.
«
»
00:45 Body Cam Cops
Politieagenten zijn vaak de eerste hulpdienst ter plekke. Hun bodycams registreren niet alleen harde interventies, maar net zo goed hun heroïsche daden.
«
»
01:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers