TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:55 Joe
«
»
15:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
16:50 Vinger aan de poot
Ellen is een jonge dierenarts die pas haar eigen praktijk is begonnen. Hoewel ze al drie jaar afgestudeerd is en al flink wat ervaring heeft opgedaan, vindt ze het nodig om haar kennis bij te schaven.
«
»
17:20 Nonkel Jef
Magda veroorzaakt weer een misverstand en denkt dat Odette een van de dagen moet bevallen.
«
»
17:50 Nonkel Jef
Het koor heeft er een nieuw lid bij. Deze blijkt verliefd te zijn op nonkel Jef. Sander is daar helemaal niet gelukkig mee.
«
»
18:15 Nonkel Jef
Nonkel Jef heeft één van zijn varkens geslacht om bloedworsten te maken. Sander heeft een boer de toelating gegeven om zijn schapen op nonkel Jef zijn weide te laten grazen.
«
»
18:45 Nonkel Jef
Jef verkoopt zijn pompoenenoogst. Enkele wandelaars vragen tot zijn grote verbazing de kostprijs van de boerderij op. Buiten het weten van iedereen om, werd een 'te koop'-bordje geplaatst.
«
»
19:10 Nonkel Jef
Nonkel Jef krijgt een medaille voor zijn heldendaad. Er wordt buiten zijn weten om een dorpsfeest georganiseerd. Izi en Odette zijn verliefd.
«
»
19:40 Baantjer
De zware crimineel Regilio Graanoogst wordt vlak na zijn vrijlating uit de gevangenis doodgeschoten. Alles lijkt op een afrekening.
«
»
20:35 Baantjer
Actrice Heleen Sterneberg laat zich iedere avond op de scène doodschieten. Tijdens een van de laatavondvoorstellingen valt er écht een dode.
«
»
21:25 Kriebels
Gasten als Els De Schepper, Carry Goossens en An Nelissen vullen krantenkoppen aan, voeren kleine sketches op en zingen af en toe een liedje.
«
»
22:50 De Planckaerts
Vorige keer was het een bootje, deze keer verrast romanticus Francesco zijn geliefde Magali met een knus caravannetje.
«
»
23:35 EHBL
Tess Goossens zoekt uit hoe een aantal huizen er vandaag de dag uitzien en wat de bewoners uit de vorige reeks met hun gewonnen waardebonnen hebben gedaan.
«
»
00:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers