TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:20 The Simpsons
Apu werkt in een plaatselijke supermarkt waar Homer vaak vlees koopt. De ham die Apu verkoopt, is echter al zeven jaar oud. In plaats van hem weg te gooien, verkoopt Apu hem tegen een lagere prijs.
«
»
11:50 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:05 Au Pair 3: Adventure in Paradise
Alex Caldwell heeft net zijn middelbare school succesvol afgerond en vindt dat hij vakantie verdiend heeft. Samen met zijn zus Katie, haar vriendin Ariana en hun ouders trekt Alex naar Puerto Rico.
«
»
15:55 Modern Family
Cameron stelt zichzelf aan als verantwoordelijke voor de musical op de school van Manny en Luke. De broer van Jay komt op bezoek.
«
»
16:20 Outmatched
Kay maakt zich zorgen wanneer Nicole met een nieuwe jongen naar huis komt die niet echt het ideale vriendje blijkt te zijn. Kay wil voorkomen dat haar dochter een gebroken hart oploopt.
«
»
16:50 Breeders
Terwijl Ally nadenkt over haar zwangerschap, wordt haar wereld nogmaals op z'n kop gezet. Een bezorgde Ava probeert haar moeder te helpen. Luke heeft spijt van zijn leugen over zijn angststoornis.
«
»
17:20 Single Parents
Will heeft stress. Poppy en Angie organiseren een Halloweenfeestje om te bewijzen dat ze coole moeders zijn.
«
»
17:55 Bless This Mess
Rio's overbezorgde moeder blijft zich maar moeien met het leven van Rio en Mike. Rio wil haar carrière als therapeute opnieuw opstarten en gaat op zoek naar klanten.
«
»
18:25 The Sorcerer's Apprentice
Tovenaar Balthazar Blake moet New York verdedigen tegen duistere krachten. Zijn aartsvijand, de boosaardige magiër Maxim Horvath, bereidt een plan voor om de stad te vernietigen.
«
»
20:25 Arrival
Nadat buitenaardse ruimteschepen op de aarde zijn geland, wordt taalkundige Louise Banks door de Amerikaanse overheid opgetrommeld om de bedoelingen van de wezens te achterhalen.
«
»
22:35 Life
Zes bemanningsleden van een internationaal ruimtestation staan op het punt een van de grootste ontdekkingen in de geschiedenis van de mensheid te doen: het bewijs van buitenaards leven op Mars.
«
»
00:25 Better Things
Sam heeft haar eerste sessie met een mentale therapeut. Die raadt haar aan om haar relatiebreuk met Xander een plaats te geven zodat ze verder kan met haar leven.
«
»
00:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers