TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:15 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
06:45 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:10 K3 Roller Disco
K3 organiseert een tropisch feestje voor een jarig meisje. Marcel maakt echter de verwarming stuk, waardoor het erg koud is in de Roller Disco.
«
»
07:40 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:50 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Nu het team eindelijk compleet is, beseft de gelaarsde kat dat hij niet weet hoe hij hen moet leiden in de strijd om Uli te redden. Een dappere strijder stapt naar voren.
«
»
08:20 Lang Leve Koning Julien
Julien en de jongens werken samen met haaien en proberen een leger te vormen. De kaart van Jarsh-Jarsh brengt Clover en Sage in gevaar. Morts ontsnappingsplan loopt mis.
«
»
08:45 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:10 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:35 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
De 9-jarige Jorn is vermist. Rechercheurs Erik en Brigitte onderzoeken het huis van Jorns ouders en gaan ook langs bij zijn speelkameraadje. Er wordt een grootscheepse zoekactie op touw gezet.
«
»
12:25 Lisa
Jonas vermoedt dat Lisa en Nathan een koppel zijn. Het is Remco's eerste dag als babysitter en hij gaat er volledig voor. De sfeer in de Keetal is optimaal wanneer ze het nieuws krijgen van Petit.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Mathias stelt voor om Benny en Liesbeth uit de financiële nood te helpen. Patrick vindt dat Agnes dat moet doen. Simon moet orde scheppen wanneer June Hanne naar de stoffenbeurs stuurt.
«
»
14:20 Wittekerke
Sinds het etentje met Marc heeft Nellie het gevoel dat ze als huisarts alleen met luxeproblemen en futiliteiten bezig is. De goesting is zeer groot om haar studies chirurgie weer op te nemen.
«
»
15:30 Private Practice
Amelia dreigt weer aan de drugs te gaan. Sheldon en Violet helpen een familie die het moeilijk heeft met de seksuele geaardheid van de vader.
«
»
16:30 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:45 Spoed
De winkelnamiddag in Antwerpen eindigt voor Gisela Hartmann, de Duitse minister van onderwijs, in een drama. In een ondergrondse parkeergarage wordt ze neergestoken.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Jessica verblijft in een instelling, maar is sinds vanochtend vermist. De hoofdverpleegster meldt de onrustwekkende verdwijning aan Jessica's echtgenoot.
«
»
18:20 Lisa
Lisa komt te weten wie haar idee voor de Noble-campagne gestolen heeft. Wanneer ze naar Jonas gaat, in de hoop dat hij dit wil rechtzetten, blijkt dat ze niet op zijn hulp kan rekenen.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Guido blijft op zijn strepen staan, maar krijgt een koude douche. Griet en Mieke kunnen het steeds beter met elkaar vinden. Raven heeft genoten van zijn logeerpartij bij Leon.
«
»
20:35 Hoe zal ik het zeggen?
Jens Dendoncker en Jeroen Verdick brengen unieke berichten over aan bekende en onbekende Vlamingen, gaande van 'Uw voeten stinken' tot 'Ik zie u graag'.
«
»
21:45 Onderzoeksrechters
Acht Vlaamse onderzoeksrechters lworden gevolgd in hun niet-alledaagse job. De kijker zit mee op de eerste rij bij hun onderzoek, verhoren of huiszoekingen.
«
»
22:40 Chicago Fire
Firehouse 51 gaat op zoek naar de oorzaak van enkele verdachte branden. Ondertussen gaat het de verkeerde kant op met Casey en probeert Mouch zijn langverwachte droom waar te maken.
«
»
23:35 Private Practice
Amelia dreigt weer aan de drugs te gaan. Sheldon en Violet helpen een familie die het moeilijk heeft met de seksuele geaardheid van de vader.
«
»
00:25 Benidorm Bastards
Nonnen Lea en Hilda bespreken de meest recente aflevering van 'Temptation Island'. De oren van de omstaanders beginnen ervan te gloeien.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:10 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:20 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Maxi Megamuil onderzoeken of je schone tanden kan krijgen zonder dat je ze hoeft te poetsen.
«
»
05:30 Maya!
Maya probeert een show over vriendschap te maken voor een groot feest in de weide. Maar tijdens de repetities ontstaat er ruzie tussen de insecten. Lukt het Maya hen op tijd te verzoenen?
«
»
05:40 Kabouter Plop
Kwebbel wil met Lui walsen tijdens het grote dansfeest. Er is wel een probleem: Lui kan helemaal niet dansen. Zoals altijd weet Klus raad.
«
»
05:45 Kabouter Plop
In het kabouterdorp heeft het al een hele tijd niet geregend. Kwebbel heeft zelfs geen water meer om haar klavertjevier te drinken te geven.
«
»
05:50 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Gestrand op Honeymoon Island' (VTM 2)

De kersverse bruidsparen worden geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Bram en Shauni krijgen te maken met een zware regenbui, waardoor ze er maar niet in slagen om vuur te maken. Na een horrornacht en door een gebrek aan eten heeft Joeri weinig energie. Sarah laat dat niet aan haar hart komen en probeert de sfeer er toch in te houden. Koen en Eva vinden een oud vissersnet, waar ze creatief mee aan de slag gaan. Het al dan niet rantsoeneren van voedsel zorgt voor een diepgaander gesprek tussen de twee tortelduifjes. Keith heeft zijn zinnen gezet op een kokosnoot hoog in een boom, wat Maxine meermaals de stuipen op het lijf jaagt. Keith zet daarop een charmeoffensief in door hun huisje te verbouwen. De koppels maken verder nog een toilet, ieder op zijn eigen inventieve manier. Groot is de spanning als er plots een oranje kist voor elk eiland drijft. De spullen in de kist zorgen niet bij iedereen voor even grote vreugde.

'Gestrand op Honeymoon Island', om 21.30 uur op VTM 2.

Dossiers