TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Silverado
New Mexico, 1880. Cowboy Emmett redt een zekere Paden, een man met een dubieus verleden, van een gewisse dood in de woestijn.
«
»
13:35 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle worden aangevallen door de Horde, krijgers die hun slachtoffers besluipen en koelbloedig vermoorden. De vrouwen moeten vluchten. Onderweg houden ze halt bij een soldatenkamp.
«
»
14:35 Relic Hunter
Sydney en Nigel trekken naar het Noorden om een Chinese antiquiteit te onderzoeken.
«
»
15:30 De familie Backeljau
De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur en wijk De Luchtbal is twee regionale partijen rijk: Luchtbal Vooruit en Rustig Luchtbal.
«
»
16:05 My Wife and Kids
Junior wil niet meer in de garage wonen. Hij is op zoek naar een appartement en vraagt zijn vriend John om het contract mee te ondertekenen bij de makelaar.
«
»
16:35 How I Met Your Mother
Niet lang nadat Ted het met Stella heeft uitgemaakt, raakt hij betrokken bij een auto-ongeval. Hij komt ongeschonden uit het wrak, maar door dit ongeval beseft hij pas hoe graag hij Stella ziet.
«
»
17:05 Stargate SG-1
De SGC is geïnfecteerd met een gevaarlijk buitenaards virus dat zich razendsnel in de computers installeert.
«
»
18:05 How I Met Your Mother
Terwijl Stella en Ted de zomer doorbrengen als een gelukkig koppel, weet Barney zich geen raad met zijn gevoelens voor Robin. Lily eist dat hij stopt met andere vrouwen te versieren.
«
»
18:35 How I Met Your Mother
Marshall denkt met heimwee terug aan de beste hamburger die hij ooit heeft geproefd. Hij heeft het piepkleine restaurant waar hij de hamburger voorgeschoteld kreeg nooit meer teruggevonden.
«
»
19:00 All New Traffic Cops
Op een feestdag gaat Paul Cording af op een melding van huiselijk geweld die mogelijks een poging tot moord is. Een vrouw zou haar man hebben neergestoken met een vleesmes.
«
»
20:00 The World's Deadliest Drivers
Realityreeks.
«
»
20:35 We Were Soldiers
14 november 1965. 395 Amerikaanse soldaten trekken naar la-Drang in hartje Vietnam. Wat hen te wachten staat, zijn 4.000 Vietnamese strijders met de nodige oorlogservaring.
«
»
23:05 The Selection USA
Instructeur Bowen neemt de groep mee naar een les in man-tegen-mangevechten. Vervolgens wordt de groep naar een zwembad geleid voor hun meest gevaarlijke uitdaging tot nu toe: drownproofing.
«
»
00:00 M*A*S*H
Een generaal bedankt Hawkeye en Trapper voor het redden van zijn zoon door hun unit te voorzien van een club voor officieren. Hawkey en Trapper proberen vervolgens iedereen toegang te verlenen.
«
»
00:30 M*A*S*H
Henry wordt verliefd op ex-cheerleader Nancy Sue Parker, die een pak jonger is dan hem. Wanneer ze hem echter een bezoek brengt op het kamp, probeert ze ook Hawkeye te versieren.
«
»
01:05 Stargate SG-1
De SGC is geïnfecteerd met een gevaarlijk buitenaards virus dat zich razendsnel in de computers installeert.
«
»
02:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Big Bang' (VTM)

Staf en Mathias Coppens transformeren de kandidaten van vandaag tot ware acrobaten van 'Cirque Du Soleil'. Slachtoffers van dienst zijn Klaasje Meijer & Loïc Van Impe, Bart Kaëll & Ann Van Elsen en Guga Baúl & Dimitri Leue. Ook deze keer hebben Staf en Mathias een aantal uitdagingen in petto die niet geschikt zijn voor angsthazen. Welk duo veroorzaakt als eerste The Big Bang?

'The Big Bang', om 20.30 uur bij VTM.

Dossiers