TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:40 Masterchef Australia
Tijdens de eerste auditieronde krijgt iedereen een uur de tijd om iets klaar te maken met de hoop om bij de definitieve 24 kandidaten te geraken. Gast-chef: Sashi Cheliah.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:15 Extreme Cake Makers
Phil en Christine proberen hun grootste gebak ooit te maken. Eloise maakt een cake voor de opening van een fitness. Nastassja maakt een verjaardagstaart die niet van deze wereld is.
«
»
12:45 Lang leve de liefde NL
Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.
«
»
13:20 Love Your Garden
Tuinmagazine.
«
»
14:20 Echte Verhalen: Dokters
Guy ziet binnenkort zijn grootste droom uitkomen: zijn partner Monique zal het leven schenken aan hun allereerste kindje. De droom dreigt echter uit elkaar te spatten.
«
»
14:55 Echte Verhalen: Dokters
Boris heeft al weken geen oog meer dichtgedaan omdat hij geteisterd wordt door levensechte visioenen. Dokter Siebe gaat op zoek naar een logische verklaring. Maar wil Boris wel geholpen worden?
«
»
15:30 My Kitchen Rules
Reality-show.
«
»
16:40 Neighbours
De politie-inval heeft een diepe indruk nagelaten op Harlow en Mackenzie. Mackenzie verontschuldigt zich bij de Rebecchi's voor haar leugens en legt hen uit hoe ze hen wilde sparen na de dood van Gary
«
»
17:10 Sturm der Liebe
Robert maakt ruzie met Cornelia en ze trekt zich terug uit het project. Robert probeert haar ervan te overtuigen om hem toch te helpen. Franzi is diep teleurgesteld in Tim.
«
»
18:10 De Pfaffs
In de Franse Alpen genieten de Pfaffs nog steeds met volle teugen van een welverdiende skivakantie. Sam heeft zijn snowboard ondertussen verruild voor skilatten.
«
»
18:55 Home and Away
Bella, Dean en Nikau gaan naar de gevangenis om Colby een bezoek te brengen, maar worden meteen weer huiswaarts gestuurd. Ryder krijgt de kans om stage te lopen op een cruiseschip.
«
»
19:25 Horrorhuurders en huisjesmelkers
In Woolwich helpt Chris Sharpe een dame om krakers uit haar pand te krijgen. Omdat het om een jong koppel met een baby gaat, is ze wel bereid hen 14 dagen de tijd te geven om iets anders te vinden.
«
»
20:25 Blind getrouwd: Australië
Voor het eerst brengen alle koppels samen tijd met elkaar door. Sommige van hen bereiken een nieuwe fase in hun relatie, maar bij Bryce en Rebecca worden oude wonden opengereten.
«
»
21:40 Ik vertrek uit Vlaanderen
Sam en Lieve en hun drie kinderen Eden, Matti en Felan ruilen het vertrouwde Lembeke in voor Hochrindl-Kegel, een populair wandel- en skigebied in de Oostenrijkse bergen.
«
»
22:45 Expeditie Gooris
De sympathieke familie houdt halt in Verona, Milaan, Toscane en het Gardameer. De reis doet Sam beseffen dat hij door zijn carriere veel kostbare momenten met Shania en Kenji heeft gemist.
«
»
23:50 Lang leve de liefde NL
Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.
«
»
00:25 My Misdiagnosis
Realityreeks.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen' (VTM 2)

Torenkraanmonteurs Angelo en Maarten hebben welgeteld één dag de tijd om een torenkraan af te breken. Op een rail die niet breder is dan een voetzool, 44 meter hoog boven de stad, beginnen ze aan hun dagtaak. Ook boomverzorger Til is allesbehalve bang van hoogtes. Hij klimt met zijn kettingzaag in de hand 10 meter hoog in enkele dennen en maakt ze een kopje kleiner. Steven en Jacques, twee ontmijners bij DOVO, rukken dan weer uit om oorlogsmunitie op te halen en onschadelijk te maken.

'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen', om 21.00 uur op VTM 2.

Dossiers