TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:05 Death in Paradise
Hoewel hij er zich niets van herinnert, bekent een man de moord op zijn baas. Neville vermoedt dat er meer aan de hand is en is vastberaden de echte moordenaar te ontmaskeren.
«
»
06:00 New Tricks
Het UCOS-team herbekijkt de zelfmoord van een jonge tennisster. Nu er aanwijzigingen zijn dat het niet om zelfmoord ging, blijken er meteen meerdere verdachten met motieven voor haar dood te zijn.
«
»
06:50 New Tricks
Toen de zware crimineel Mark Johnson in 1996 werd gedood tijdens een brand in de Londense Union Club, kreeg het onderzoek te kampen met het stilzwijgen van de getuigen en Johnsons partners.
«
»
07:45 Call the Midwife: Xmas 2014
Zuster Frances slaat in paniek wanneer Moeder Mildred er bij haar op aandringt om een eerste geboorte bij te wonen. Trixie heeft een zwangere vrouw in behandeling die lijdt aan gonorrhoea.
«
»
08:45 Death in Paradise
Neville belandt in het ziekenhuis nadat hij tijdens het beachvolleyballen door een insect wordt gebeten.Tijdens zijn verblijf pleegt een verpleegkundige zelfmoord.
«
»
09:50 Midsomer murders
Deel 1/2. De fut verdwijnt uit de sprankelende wijn van Midsomer Vinae Winery als de glazen vergif blijken te bevatten. Hoe kan dit verband houden met de dood van een kind in een vluchtmisdrijf?
«
»
10:45 Midsomer murders
Deel 2/2. William en Diana dreigen de wijngaard kwijt te raken maar Matilda wil haar geld aan Ryan geven - op één voorwaarde... Wat doen William en Diana aan het verleidelijke aanbod van Louis?
«
»
11:40 Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
Ex-agent Frank Hathaway ziet een oplossing voor zijn financiële problemen als Lu Shakespeare, die haar verloofde ervan verdenkt vreemd te gaan, contact opneemt met zijn noodlijdende detectivebureau.
«
»
12:30 Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
Frank en Luella onderzoeken de dood van een zorgverlener.
«
»
13:30 Downton Abbey
April 1917. Butler Carson werkt zich uit de naad om zijn hoge standaard te blijven halen, zelfs nu het merendeel van het mannelijke personeel aan het front is.
«
»
14:30 Call the Midwife: Xmas 2014
Shelagh organiseert een dansavond om geld in te zamelen voor de kraamafdeling. Ze hoopt op die manier May's hangende adoptie te kunnen vergeten.
«
»
15:35 New Tricks
In 1983 werd de 18-jarige Barbara Linden-Warner, dochter van een rijke Britse wapenfabrikant, tijdens een debutantenbal ontvoerd.
«
»
16:45 Death in Paradise
Op een avond wordt een gevierd concertpianist in zijn studio vermoord. Catherine komt onverwacht in gevaar door haar vriendschap met de familie van het slachtoffer.
«
»
17:50 Midsomer murders
In een klein dorp is een oude vrouw getuige van een schokkende gebeurtenis. Voor ze kan vertellen wat ze gezien heeft, sterft ze aan een beroerte.
«
»
19:00 Midsomer murders
Deel 2/2. Als ook de postmortemkeuring uitwijst dat Emily's dood geen ongeluk was, komt uit het onderzoek een web van seks, chantage en leugens naar voren.
«
»
20:00 The Canterville Ghost
Wanneer een gezin zijn intrek neemt in een spookhuis in Engeland, speelt de tienerdochter van het gezin een sleutelrol in het vervullen van een voorspelling waardoor de huisgeest hopelijk eindelijk rust kan vinden. 2/4
«
»
21:00 Danny Boy
Danny Boy gaat over het indringende waargebeurde verhaal van een soldaat die van held vervalt tot vermeende oorlogsmisdadiger, en zijn zoektocht naar de waarheid. 0/1
«
»
22:55 Mad Dogs
Wanneer de vier en Carmen het lichaam van de vrouw van Quinn ontdekken, worden ze beschoten door een gemaskerde man.
«
»
23:50 Silent Witness
Op de hei van Yorkshire wordt een lichaam aangetroffen. Het lijkt eeuwenoud te zijn, maar na onderzoek blijkt het te gaan om een vrij recent moordslachtoffer.
«
»
00:55 The Miniaturist
Nella wil weg uit Amsterdam, maar Marin overtuigt haar te blijven. Hoewel poppenhuizen door de Kerk in de ban geslagen worden, blijven er pakketjes aankomen die een duister geheim verhullen.
«
»
01:50 Danny Boy
Danny Boy gaat over het indringende waargebeurde verhaal van een soldaat die van held vervalt tot vermeende oorlogsmisdadiger, en zijn zoektocht naar de waarheid. 0/1
«
»
03:20 Mad Dogs
Wanneer de vier en Carmen het lichaam van de vrouw van Quinn ontdekken, worden ze beschoten door een gemaskerde man.
«
»
04:10 Rosemary and Thyme
Gavin Patterson probeert de kijkcijfers van zijn tuinprogramma op te krikken met een nieuwe presentator, Quinnie. Rosemary en Laura worden ingehuurd om hem wat kennis over tuinieren bij te brengen.
«
»
05:00 Downton Abbey
April 1917. Butler Carson werkt zich uit de naad om zijn hoge standaard te blijven halen, zelfs nu het merendeel van het mannelijke personeel aan het front is.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Nancy wil Syd helpen om de gestolen fentanyl aan de politie te overhandigen zonder dat hun betrokkenheid aan het licht komt. Het vreemde gedrag van Izzy leidt Nancy af, en er duikt een geest uit het verleden van Syd op.

'L.A.'s Finest', om 22.40 uur op VTM 3.

Dossiers