TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Verwacht op VTM 3
«
»
10:45 Sturm der Liebe
Amelie is woedend wanneer Tim partij kiest voor Franzi. Robert vraagt Cornelia om hem te helpen bij het uitbreiden van het biolabel. Paul verrast Michelle met een romantische picknick.
«
»
11:35 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:05 Baby Obsession
Anna Gray is zwanger en helemaal klaar om een gezin te stichten met haar echtgenoot Jon. Ze huren een oppas in, maar ontdekken dat deze vrouw snode plannen heeft met hun kind.
«
»
16:00 Will & Grace
Larry waarschuwt Will en Grace voor de selectieprocedure in de school waar ze hun kinderen willen inschrijven. Jack zorgt voor problemen tussen Karen en haar seksmaatje.
«
»
16:35 The Big Bang Theory
De groep ontdekt dat Bernadette zwanger is en viert dit met een karaoke. Howard is ervan overtuigd dat hij meer geld moet verdienen om de baby op te kunnen voeden.
«
»
17:05 The Big Bang Theory
Amy overtuigt Sheldon om voor het eerst sinds zijn kindertijd zijn verjaardag te vieren. De groep plant een verjaardagsfeestje voor hem en besluit hem te verrassen met een speciale gast.
«
»
17:30 White Collar
Christopher Harlowe, de zoon van een Amerikaanse diplomaat, zit in Myanmar in de gevangenis. Hij wordt ervan verdacht een waardevolle diamant te hebben gestolen.
«
»
18:20 The Simpsons
Door een zoveelste financile flater van Homer zien de Simpsons zich verplicht om hun huis te verkopen. Verrassend genoeg is het Ned die het huis koopt.
«
»
18:45 The Simpsons
Lisa infiltreert in een klooster om Maggie terug te halen nadat ze per ongeluk door de nonnen was meegenomen. In het klooster ontdekt ze een reeks cryptische omschrijvingen.
«
»
19:10 The Goldbergs
Adam en zijn vrienden zien op tegen Hell Week, waarin eersteklassers ontgroend worden door de oudste leerlingen. Adam dwingt respect af tijdens een worstelpartij met zijn broer.
«
»
19:35 The Big Bang Theory
Leonard, Sheldon en Wolowitz raken in de problemen. Amy, Penny en Bernadette geven Raj datingadvies nadat Emily hem dumpte.
«
»
20:05 The Big Bang Theory
Sheldon moet Amy een groot geheim over zichzelf vertellen nadat ze hem een nieuwe laptop heeft gekocht. Ondertussen liegen Leonard en Howard tegen hun vriendinnen zodat ze een film kunnen gaan zien.
«
»
20:35 9-1-1: Lone Star
Het team reageert op een oproep over een op hol geslagen militaire tank in het centrum van Austin. Ondertussen voegt de nieuwe aanvoerder, Tommy Vega, zich bij het team.
«
»
21:30 9-1-1: Lone Star
Nadat een vulkaanuitbarsting grote schade aanricht in Austin, haast de bemanning van de 126 zich naar een zwembadfeest en een gezinsuitje op een minigolfbaan.
«
»
22:20 9-1-1
Los Angeles wordt getroffen door een zware aardbeving. Wanneer n van de wolkenkrabbers dreigt in te storten, moet het team alles in het werk stellen om de bewoners te redden.
«
»
23:15 White Collar
Christopher Harlowe, de zoon van een Amerikaanse diplomaat, zit in Myanmar in de gevangenis. Hij wordt ervan verdacht een waardevolle diamant te hebben gestolen.
«
»
00:10 Suits
Joy, de dochter van Alex, wordt geschorst van school waarna Alex haar meeneemt naar kantoor. Hij vraagt Samantha om een oogje in het zeil te houden, maar dat loopt niet zoals verwacht.
«
»
00:55 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel' (VTM)

Op 30 juni 1993 verdwijnt melkveehouder Roger Kerckaert spoorloos van zijn erf in Moerbrugge. Acht maanden later wordt hij dood teruggevonden in de beerput onder een van zijn stallen. Voor het parket in Brugge is zijn echtgenote Rosie verdachte nummer n. Zij ontkent alle aantijgingen en neemt Jef Vermassen als advocaat onder de arm. Zal Rosie voor het hof van assisen worden veroordeeld voor de moord op haar man?

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers