TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:15 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
06:40 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:10 K3 Roller Disco
Hanne en Marthe vinden allebei dezelfde sneakers leuk. Maar er is maar één paar meer. Hanne koopt de sneakers achter de rug van Marthe en moet er dan alles aan doen om de aankoop geheim te houden.
«
»
07:30 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:50 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Uli heeft belangrijke informatie over de Bloedwolf, maar hij wordt gevangengezet door de Mollenkoning. De Gelaarsde Kat eist zijn heldenrol weer op en schiet te hulp.
«
»
08:20 Lang Leve Koning Julien
Koning Julien en Maurice komen aan op een eiland vol vrouwelijke wasberen. Sage en Clover gaan op zoek naar emotionele steun. Mort komt meer te weten over Koto.
«
»
08:45 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:10 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:35 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Hoofdinspecteurs Erik en Brigitte gaan naar de parking waar het lijk van een jonge 21-jarige vrouw werd aangetroffen, maar dan komt de ex-vriend van het meisje toe.
«
»
12:20 Lisa
Lisa werkt aan een campagne die haar voortdurend aan Jonas doet denken. Ondertussen hoort ze via Kamiel een verontrustend verhaal over Nathan.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Véronique daagt niet op in de meeting met de Raad van Bestuur. Agnes verdenkt Benny ervan haar juwelen gestolen te hebben. Stan krijgt onverwacht bezoek.
«
»
14:20 Wittekerke
Nellie slaagt er niet in Julia te laten stoppen met de kaartersclub. Jasper is over zijn toeren omdat Sandra nog steeds niets van zich heeft laten horen.
«
»
15:35 Private Practice
De medische toestand van Erica verslechtert zienderogen. Cooper en Charlotte doen hun best om Mason zo goed mogelijk voor te bereiden.
«
»
16:35 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:45 Spoed
Verpleegster Mel is terug uit ziekteverlof, gewapend met de postkaart die dokter Hofkens haar vanuit Zuid-Afrika heeft gestuurd.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Wim is net vader geworden en geniet in het ziekenhuis van zijn pasgeboren zoontje. Op hetzelfde moment halen inbrekers bij hem thuis echter de hele woonst overhoop.
«
»
18:20 Lisa
Lisa verspreekt zich tegen Jonas over het verleden van Nathan. Jonas confronteert Nathan hiermee, wat hem volledig van slag brengt. Lisa biedt Nathan een luisterend oor.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Kato en Louise willen een housewarming organiseren. Jelle reageert enthousiast, maar ziet het meteen veel te groot. Niko voelt zich schuldig.
«
»
20:40 De sterkste handen
De deelnemers worden door Natalia en Sergio Quisquater opnieuw getest op kracht, behendigheid, mentale weerbaarheid en uithoudingsvermogen.
«
»
21:45 Helden van de Kinderkliniek
De zorgverleners van het kinderziekenhuis krijgen de 3-jarige Corneel over de vloer, die naar het UZA werd doorverwezen met zware maag-darmproblemen.
«
»
22:50 Cordon
Wie twee keer negatief test, mag over naar de transitzone, een tussenstation tussen het cordon en de buitenwereld. De personen die onbeslist testen, kunnen zich daar echter moeilijk bij neerleggen.
«
»
00:05 Private Practice
De medische toestand van Erica verslechtert zienderogen. Cooper en Charlotte doen hun best om Mason zo goed mogelijk voor te bereiden.
«
»
01:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:10 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:20 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Maxi Megamuil onderzoeken of je ook veel kan snoepen zonder dat je dat merkt aan je tanden.
«
»
05:30 Maya!
Bijenwas wordt onterecht beschuldigd van diefstal van koninginnengelei uit de voorraad. Hij wordt verbannen uit de korf. Maya helpt hem om zijn onschuld te bewijzen.
«
»
05:45 Kabouter Plop
Plop heeft een kopje laten vallen. Klus lijmt de scherven. Het eindresultaat mag er zijn. Hij wil meteen het herstelde bekertje aan Plop laten zien.
«
»
05:50 Kabouter Plop
Plop, Kwebbel en Lui doen de grote schoonmaak in de herberg. Klus had beloofd om een handje toe te steken, maar hij kreeg opeens buikpijn.
«
»
05:55 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'1 Jaar Gratis' (Eén)

De bikkelharde afvalkoers vermomd als gezellige quiz met een groep kandidaten waarvan er elke aflevering iemand naar huis wordt gestuurd tot er één winnaar overblijft, is terug!. Kandidaten dit seizoen zijn Abdi Rebiben, An Van Laer, Astrid Leriche, Diana Kadivnik, Gingia Kaniki Masengo, Griet De Schouwer, Jan Schelstraete, José Miguel Mellado Alonso, Ken Gybels, Lieven De Prins, Macha Kokoeva, Migel Martens, Reuben Vermoet, Saskia Lommelen, Thomas Deraedt, Vera-Maria Sagaert. De winnaar krijgt het nettojaarloon van de meest verdienende deelnemer.

'1 Jaar Gratis', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers