TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Relic Hunter
In Duitsland krijgen Sydney en Nigel de taak om een vermiste gitaar te vinden die ooit aan Elvis Presley toebehoorde.
«
»
12:35 Relic Hunter
Een baseballspeler roept Sydney's hulp in om op zoek te gaan naar de "magische" handschoen van ex-baseballkampioen Jimmy Jonesboro. De handschoenen werden 50 jaar geleden gestolen.
«
»
13:30 Xena, The Warrior Princess
Aphrodite, de godin van de liefde, verneemt dat haar zoon Cupido zijn liefdespijl heeft afgevuurd op een prins en een prinses van twee naburige koninkrijken.
«
»
14:30 Relic Hunter
Stewie Harper, Sydney's oude rivaal, vraagt haar hulp bij het opsporen van een relikwie.
«
»
15:30 De familie Backeljau
Sabrina kan Antonio maar niet vergeten. Ze achtervolgt hem dag en nacht en verrast hem met een indrukwekkende reeks parkeerboetes.
«
»
16:05 My Wife and Kids
Michael en Jay gaan samen een avondje weg. Claire besluit ondertussen een groot feest te geven, zodat ze in de smaak zou vallen bij de populaire leerlingen op haar school.
«
»
16:35 Stargate SG-1
2010. Dankzij een samenwerking tussen het Stargate-team en een groep ruimtewezens zijn de Goa'ulds verslagen.
«
»
17:30 Body Cam Cops
In Savannah, USA, zorgen bodycambeelden ervoor dat een onschuldige man niet in de gevangenis belandt na een fout van enkele agenten. In Zuid-Afrika zijn we getuige van een achtervolging.
«
»
18:35 All New Traffic Cops
Aan de rand van York volgen de verkeersagenten een BMW die vanuit Leeds 240 kilometer heeft rondgereden door North Yorkshire. In de wagen treffen ze een lading cannabis aan.
«
»
19:30 How I Met Your Mother
Terwijl Ted halsreikend uitkijkt naar het verrassingsfeestje voor zijn dertigste verjaardag, slaat Barney helemaal in paniek omwille van zijn nachtje met Robin.
«
»
20:00 De familie Backeljau
Sabrina blijkt na haar kortstondige bezoek aan de sekte van Trebor Seam flink gehersenspoeld. De familie maakt zich hier ongerust over.
«
»
20:35 S.W.A.T.: Firefight
Luitenant Paul Cutler van het SWAT-team van Los Angeles wordt overgeplaatst naar Detroit om hun team op te leiden. Maar bij de eerste klus loopt het grondig fout: een gegijzelde wordt gedood.
«
»
22:20 The Island with Bear Grylls
Na drie weken op het eiland zijn de schipbreukelingen al heel wat vermagerd. De twee groepen besluiten hun verschillen even aan de kant te schuiven om samen op jacht te gaan.
«
»
23:20 M*A*S*H
Hawkey schrijft nog eens een brief naar zijn vader over de dagelijkse beslommeringen in het veldhospitaal.
«
»
23:55 M*A*S*H
Een jonge sniper neemt het veldhospitaal onder vuur. Hij is vastbesloten 'de vijand' eigenhandig een kopje kleiner te maken.
«
»
00:25 Stargate SG-1
2010. Dankzij een samenwerking tussen het Stargate-team en een groep ruimtewezens zijn de Goa'ulds verslagen.
«
»
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'1 Jaar Gratis' (Eén)

De bikkelharde afvalkoers vermomd als gezellige quiz met een groep kandidaten waarvan er elke aflevering iemand naar huis wordt gestuurd tot er n winnaar overblijft, is terug!. Kandidaten dit seizoen zijn Abdi Rebiben, An Van Laer, Astrid Leriche, Diana Kadivnik, Gingia Kaniki Masengo, Griet De Schouwer, Jan Schelstraete, Jos Miguel Mellado Alonso, Ken Gybels, Lieven De Prins, Macha Kokoeva, Migel Martens, Reuben Vermoet, Saskia Lommelen, Thomas Deraedt, Vera-Maria Sagaert. De winnaar krijgt het nettojaarloon van de meest verdienende deelnemer.

'1 Jaar Gratis', om 20.40 uur op En.

Dossiers